Udlejning af sommerhuse på Rømø

Luksus sommerhuse, hvor faciliteterne og rummeligheden er i fokus finder du lige her på VillaVilla. Sommerhusene har alt fra pool til spa til aktivitetsrum.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 15 sommerhuse, som matcher din søgning

Din næste ferie går til Rømø

Hvis vi skulle beskrive Rømø, så er den nemmeste måde at gøre det på at kalde det præcis, hvad det er; et sandt ferieparadis, der ligger som en oase af store badestrande med skøn natur og hyggelig feriesummen midt i det fantastiske Vadehav. Rømø er en af Vadehavsøerne, som du bør besøge på din og din families næste ferie. Rømø er den eneste af Vadehavsøerne, som har en direkte broforbindelse fra fastlandet og ud på øen. Broen kaldes Rømø Dæmningen og er en 9,2 km lang broforbindelse, der blev bygget i 1948. Køreturen over broen er den første del af jeres ferie, som I kommer til at elske. Når I kører fra Skærbæk i Sønderjylland og over mod Rømø kører I stik vest og har udsigt sit Vadehavsøerne, Vadehavet og hvis I har haft styr på timingen, står himlen i flotte farver, når solen går ned.

Den smukke udsigt byder jer velkommen til den hyggelige ferieø, som Rømø er. Øen har knap 600 faste beboere og særligt i sommer- og efterårsmånederne er der liv på øen, fordi turister og glade sommerhusgæster flokkes dertil. Hos VillaVilla udlejer vi et par sommerhuse på Rømø, som egner sig godt til jeres næste ferie med familien, da sommerhusene imødekommer forskellige behov og ønsker for ferien. Uanset hvilket af husene, I beslutter jer for at leje, så bliver I ikke skuffet. Begge huse skaber nemlig rammerne for en rigtig hyggelig og rolig ferie, hvilket går rigtigt godt i spænd med atmosfæren på Rømø.

Se hele vores fantastiske udvalg af sommerhuse i Sønderjylland & Sydjylland.

Stranden på Rømø
Naturen på Rømø

Faciliteter i sommerhusene på Rømø

Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning af to forskellige sommerhuse, som byder på ferieoplevelser, der adskiller sig fra hinanden en anelse. Begge sommerhuse sikrer jer en dejlig ferie med sjov og ballade og er bygget med henblik på de optimale rammer for en ferie sammen med familien.

Der er flere områder, hvor husene er ens på. Begge sommerhuse på Rømø har et aktivitetsrum. Aktivitetsrummet er et rum, som vi hos VillaVilla er glade for at kunne tilbyde i næsten alle de sommerhuse, vi udlejer, fordi rummet er med til for alvor at sætte gang i hyggen og feriestemningen. I begge af sommerhusene er dette rum noget af en spillebule, hvor I finder både bordtennis, bordfodbold, dart og billard. Alle spillene er nemme at lære, men som de fleste andre ting er de svære at mestre. Heldigvis er det sjove spil, som alle familiens medlemmer kan være med til. I kan ikke undgå at bruge timevis her med individuelle dueller, udfordringer og turneringer mellem alle feriegæsterne. I sommerhus nr. 182 finder I desuden en PlayStation 2. Husk at tage jeres egne spil med, ellers er der ikke meget sjov ved spillekonsollen, da der ikke findes spil i sommerhuset.

I det store opholdsrum finder I sofagrupper og brændeovn i begge af sommerhusene. Her kan I fyre op og nyde særligt de mørke, kolde aftener i vinterhalvåret, mens I lytter til den knitrende ild, drikker en kop varm kakao og spiller brætspil. Der går hurtigt traditionel sommerferie stemning i den under disse forhold.

Er det omvendt sommer med lyse nætter, sol og skønne temperaturer i løbet af dagen, så er de udendørs terrasser lige sagen. Tag en slapper i de behagelige havemøbler med en god bog, en is eller et koldt glas-et-eller-andet over en sludder, mens børnene leger i græsset eller på gyngestativet og i sandkassen. Lad begge aldersgrupper nyde godt af, at der er taget hensyn til dem og deres ønsker for en god ferie.

I sommerhus på Rømø med husdyr

En sidste ting, vi gerne vil bemærke ved sommerhusene på Rømø, er, at begge sommerhuse er husdyrvenlige. Det vil sige, at I er mere end velkommen til at tage jeres firbenede familiemedlemmer med på jeres ferie. Det er tilladt at medbringe op til 2 firbenede venner, men har I brug for at kunne tage flere husdyr med, så er I alt mere end velkommen til at kontakte os hos VillaVilla. Vi tager jeres forespørgsel med os videre til husejeren og vender hurtigt tilbage med et svar. Det er selvfølgelig altid jeres ansvar, at jeres husdyr ikke gør skade på sommerhuset under jeres ophold. Derudover vil vi gerne minde jer om, at I skal være opmærksomme på, at det ikke altid er tilladt at medbringe hunden på eksempelvis stranden eller i visse områder. Det afhænger nogle gange af årstiden, I er afsted på. Ellers er alle familiens medlemmer mere end velkommen til at komme med på ferie!

Sommerhuse på Rømø

Sommerhus nr. 182 på Rømø

Sommerhus nr. 182 er et stort hus, der har plads til op til 20 gæster. Når man er så mange gæster afsted på samme tid, kan det godt skab en del larm og måske tilmed en anelse kaos, når det kommer til at imødekomme alles behov. Dette sommerhus er bygget og indrettet til at undgå netop det. Derfor er soveværelserne delt op i tre forskellige soveafdelinger, så der nemt kan tages hensyn til forskellige sengetider og behov for ro. Derudover finder I i huset to hemse med plads til to overnattende på hver. Hemsene er bedst egnet til børn og plejer at være et stort hit blandt det yngre publikum, da de har mulighed for både at sove i en ‘hule’ og have et område til dem selv, som har adgang forbudt for voksne.  

I dette sommerhus er der egen poolafdeling. I poolafdelingen kan I tilbringe mange timer med vandpjaskeri og wellness. Der er en stor pool med vandrutsjebane for de små og i hjørnet af poolrummet finder I et spabad, som de store kan slappe af i, imens de holder øje med, hvad der sker i poolen. Desuden finder I en sauna, hvor der er plads til en mindre gruppe. Saunaen er perfekt til en rolig stund eller en hyggesnak, mens I tør op fra en kold dukkert eller gåtur rundt på Rømø.

Derudover er sommerhus nr. 182 særligt baby-egnet. I alle de sommerhuse, vi udlejer hos VillaVilla, vil I altid finde mindst en barneseng og en højstol. Nogle af sommerhusene er yderligere klassificeret som særligt egnet for småbørn og det betyder, at I desuden finder et badekar til babyer og en puslepude i sommerhuset. Det gælder blandt andet dette sommerhus og betyder, at I kan pakke bilen med andre muligvis lidt sjovere ting i stedet for at fylde den med udstyr til den mindste. 

Sommerhus nr. 182 har desuden et bålsted, som I kan gøre brug af. Hyg jer med snobrød og skumfiduser på lyse sommernætter eller varm kakao varmet over gløderne på kølige dage i efteråret. 

Sommerhus nr. 190 på Rømø

Sommerhus nr. 190 er beregnet til en mindre familie eller to familier, der gerne vil afsted sammen. Sommerhuset har plads til 12 gæster og har to soveafdelinger med to soveværelser i hver. Det er den optimale indretning, hvis hver familie gerne vil have plads til sig selv under opholdet. Derudover findes en hems med fire madrasser, der er særligt egnet til børn.

Dette sommerhus har ingen pool, men har til gengæld en lækker sauna og et skønt spabad. Disse to ting gør, at I hurtigt kommer ned i gear og rigtigt kan nyde en afslappende ferie i velværets tegn. Her kan I tø op efter en tur i bølgen blå og når I er varmet godt igennem, sætte jer sammen i sofaen, tænde op i brændeovnen og hygge jer sammen alle sammen. Dette sommerhus er ideelt til netop denne slags mere intim og rolig kvalitetstid sammen.

Rømø som feriedestination

Der er masser at give sig til, når I tager på ferie på Rømø, uanset hvornår på året I tager afsted. Rømø Strand ligger en rask gåtur fra begge sommerhuse, men I kan snildt komme dertil i bil. Stranden er den største i hele Skandinavien og måler op til 3 km i bredden og 12 km i længden. Her kan I gå lange ture, få vind i håret og bade. Der er også god mulighed for at dyrke diverse sport på stranden, da de stærke vinde og den lange strand skaber optimale forhold for eksempelvis Kitebuggy og Blokarts. To gange i døgnet hæver og sænker vandstanden sig markant, et helt særligt naturfænomen som I ikke må gå glip af og som kendetegner Vadehavsøerne. 

Rømø er måske en lille ø, men den gemmer på masser af aktiviteter og seværdigheder. I kan nemt komme ind til fastlandet, hvis I har lyst til at tage på dagstur i Sønderjylland eller I kan besøge de andre øer i Vadehavet, såsom Fanø. Har I lyst, kan I gå på østersjagt eller tage en travetur rundt på Rømø. Der er flere ruter, der bringer jer rundt i øens mange naturområder. Ruterne er af forskellig længde, men er cirka 2-4 km og kan klares på mellem et kvarter og en time. Ruterne bevæger sig gennem øens tre plantager, Tvismark, Kirkeby og Vråby, og giver jer flere fantastiske udsigter over øen, dens skønne natur og det smukke Vadehav.