Store sommerhuse på Kegnæs

Lej stort sommerhus med pool på Kegnæs

Kegnæs er en hyggelig halvø på 17 kvadratkilometer nær Sønderborg. Den lavt beliggende halvø med enkelte mindre skove ligger ud til Flensborg Fjord og er forbundet med Als via en naturlig dæmning.

På Kegnæs er der flere gode og børnevenlige badestrande, og farvandene omkring Kegnæs er desuden velegnet til sejlads. Der er gode betingelser for surfing på sydkysten af halvøen, og for nybegyndere er Lillehav vest for Drejet en mulighed.

Store sommerhuse til udlejning på Kegnæs i Sønderjylland

Attraktioner og seværdigheder på Kegnæs

Hos Universe Science Park får I efter et besøg en masse nye, spændende oplevelser med i bagagen. Når I lejer et sommerhus gennem VillaVilla er der mulighed for at få 20% rabat på entreen. Det er en betingelse, at billetterne købes online med rabatkoden LH- efterfulgt af jeres bookingnummer. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Den tyske grænse er blot en kort køretur fra Kegnæs. I kan evt. taget på en dagstur, hvor I både kan få handlet lidt ind, men samtidig nyde den smukke natur på vejen.

De historiske mindesmærker på Als som Dybbøl Mølle og slottene i Gråsten, Sønderborg, Augustenborg og Nordborg er bestemt også et besøg værd.

Sommerhusudlejning i Sydjylland

Vi garanterer, at I altid kan finde et sommerhus, der passer netop til jeres ønsker og behov. Vi tilbyder nemlig sommerhusudlejning af mere end 300 sommerhuse fordelt ud over hele Danmark, Øland i Sverige og i Tyskland ud til Østersøen. I Sydjylland udlejer vi også sommerhuse på Rømø, Fanø og Nordals.

Se sommerhuse på Kegnæs

14 personer
5 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

7.454,00 kr.

Inkl. rengøring
(9)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.014,00 kr.

Inkl. rengøring
(8)
20 personer
8 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.625,00 kr.

Inkl. rengøring

Andre destinationer i Sønderjylland

Attraktioner
i Sønderjylland

Slotte, stolte vikinger og topmoderne teknik – det er ferie i Sønderjylland!
Se mere
Universe Oplevelsescenter på Als