FarmFun – dyrepark og eventyrlig leg

​​FarmFun i Ålbæk er meget mere end bare en bondegård. Gården er også en lille zoologisk have og spændende og udfordrene legepladser. På FarmFun opstår den fantasifulde leg helt af sig selv. Uanset om det handler om at lære dyrene bedre at kende i husdyrparken eller klatre i klatrepassagerne på legepladsen eller bare boltre sig i stalden, og det er ikke kun børnene der får masser af mindeværdige oplevelser med hjem fra besøget.

Et hurtigt tilbageblik

FarmFun-ejendommen blev erhvervet af to familier i 1986. En rådyrgård blev etableret som den første attraktion. Fra 1996 blev der bygget forskellige legepladser og dyrefaciliteter på grunden. Parken er støt og roligt blevet udvidet med små baldakiner, gangstier og halmmarker. Her er også boldlegepladser, mooncars og labyrint. I juni 1996 blev portene endelig åbnet for de nysgerrige gæster. I dag har parken ca. 45.000 besøgende hvert år.

Det kan du opleve i FarmFun

Hængebro
Leg i Farmfun

Aktiviteter (ikke kun) for børn

Den store halmhus er perfekt til at børnene kan boltre sig og lege. Huset er 400 kvadratmeter stort, og her kan børnene tage en tur på svævebanen og lege i halmballerne. Svævebanen er 500 meter lang, og herfra er der en fascinerende udsigt over store dele af gården. Børnene kan også udfordre sig selv på hængebroen: Her kræves lidt mod, for hvert trin får broen til at vakle og rokke. Midt i sandkassen er legehuset med junglestien. Her kan du teste dine motoriske evner sammen med dine børn. Eller du kan lade dine børn løbe rundt i hoppeborgen. Hvis du vandrer dybt ind i labyrinten, kan du teste din orientering. Kan du finde vejen ud? Ja, og så er der selvfølgelig den børnevenlige strand, der støder op til stedet.

Minizoo

Rundt omkring på gården kan I hilse på de søde kæledyr. Dyrene er vant til at blive klappet og kælet med og nyder opmærksomheden fra de mange besøgene- Uanset om det er gederne, æslerne eller katten, der kommer løbende fra stalden ved siden af, vil dem, der elsker dyr, også sætte pris på FarmFun zoo. Forskellige automatiske foderautomater sikrer, at dyrene får deres sunde mad.

Grill i parken

I FarmFun zoo kan du leje en gasgrill eller en lang kulgrill. Grillet kød kommer direkte fra slagteren og kan også tilberedes af parkens personale på forespørgsel. Alternativt er der også en café og en kiosk i nærheden af ​​indgangen. Der er borde og bænke til hvile i hele parken og et spiseområde til omkring 100 mennesker.

Sådan kommer du til FarmFun

FarmFun ligger nord for Frederikshavn. Kør fra Frederikshavn til Ålbæk på rute 40, så er I ved FarmFun på ca. 40 minutter. Fra Aalborg tager turen ca. 1 time på E45. I kan evt. book et sommerhus i nærheden ved at se vores sommerhuse i Nordjylland.

Ofte stillede spørgsmål om FarmFun

Hvornår åbner FarmFun?

FarmFun er åbent fra d. 14/4 til d. 23/10.

Hvor ligger FarmFun?

Jerupvej 155

9982 Ålbæk

Hvad koster entre til FarmFun?

En billet koster mellem 90 og 110 kr. afhængigt af, hvornår I besøger FarmFun.

Pige og æsel