Sommerhus Saksild med sauna & spa

Tag på en skøn ferie i sommerhus Saksild. Her får du et rummeligt sommerhus, hvor der er plads nok. Skab et unikt ferieminde her.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 5 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Opdateret d. 9. juli 2024 af Tobias Karlsen

Skønne sommerhuse ved Saksild Strand

Store, familievenlige sommerhuse – det er, hvad vi er kendt for at udleje hos VillaVilla. Familievenlige, det er sommerhusene i Saksild, men store er måske så meget sagt. Sommerhusene i Saksild har plads til mellem 8 og 14 gæster og er derfor nogle af de mindste sommerhuse, vi udlejer, når man tænker på antallet af gæster. Sommerhusene er til gengæld nogle af de absolut hyggeligste, vi udlejer. I disse sommerhuse er der skruet helt op for sommerhusstemningen og I kan tilbringe ferien tæt på stranden, foran brændeovnen, i spabad og med masser af grin, når I giver den gas med spillene i aktivitetsrummet. 

Selvom sommerhusene i Saksild ikke har plads til helt så mange gæster, som nogle af de andre sommerhuse, vi udlejer, har, så er de stadig bygget familievenligt. Alle sommerhusene har en opdeling af soveværelserne i soveafdelinger. Det gælder også for selv det mindste af husene, som har plads til 8 personer. Soveværelserne er delt op i to afdelinger, der er placeret i hver sin ende af sommerhuset. På denne måde har I mulighed for at inddele sovekammerater eller gæsterne i hold, der kan tage hensyn til jeres individuelle behov for ro. For eksempel behøver I ikke nødvendigvis at lade de morgenfriske gæster sove ved siden af familiens teenager, der helst sover indtil middag. 

I de fleste af sommerhusene, vi udlejer ved Saksild, er det tilladt at medbringe op til to husdyr. Kun i sommerhus nr. 385 med plads til otte personer er det desværre ikke tilladt at medbringe husdyr. Hvis I har brug for at medbringe mere end to firbenede venner i de øvrige sommerhuse, så beder vi jer kontakte os og så skal vi tage fat i sommerhusets ejer og forsøge at finde en løsning, så alle familiens medlemmer kan komme med på ferie. Vi vil gerne gøre jer opmærksomme på, at det ikke er tilladt at medbringe hunde på stranden ved Saksild, da stranden er tildelt det Blå Flag.

Vil du se flere af vores store sommerhuse? Se vores udvalg af sommerhuse i Østjylland.

Sommerhus ved Saksild strand - sommerhusudlejning i Saksild

Afslapning og underholdning i alle sommerhusene i Saksild

Sommerhusene sikrer jer badeferie hele året rundt. En ting er, at de kun ligger få hundrede meter fra Saksild Strand, men derudover er der i sommerhusenes største badeværelser både spabad og sauna. Nyd et øjeblik – eller mange – i fuld afslapning og ro måske med en god bog eller et lækkert glas af jeres yndlingsdrink. De små kan hygge sig og plaske lidt rundt i spabadet, hvis de har lyst til det. Både spabadet og saunaen er nemme at benytte og kan få jer helt nede i gear, hvis det er wellness I trænger til.

Når I har fået nok af rosinfingre og røde kinder, så kan I prøve kræfter med de spil, I finder i sommerhusets aktivitetsrum. I alle sommerhusene finder I billard og bordtennis såvel som en spillekonsol. Spillekonsollen skal I selv medbringe spil til, da de desværre ikke findes i sommerhuset. Hvilken spillekonsol, der er tale om, kan I tjekke under hvert af de individuelle sommerhuse, men det kunne eksempelvis være en Wii eller en PlayStation 3. Har I ikke selv spil til sådan en maskine, er I måske heldige at kunne låne nogle af en i jeres omgangskreds. I enkelte af sommerhusene indeholder sommerhusets aktivitetsrum også dart og bordfodbold.

Saksild skaber perfekte rammer for sommerhusferie

Saksild er et alsidigt område, der har masser at byde på, uanset om man er til afslapning eller foretrækker en aktiv ferie. Saksild Strand siges at være Østjyllands bedste strand. Her er gode muligheder for at bade og slappe af, men stranden er også et yndet område for lystfiskere og windsurfere. Når I begiver jer ned på stranden, kan I nyde den fine udsigt over Kattegat og fra stranden kan man se til Samsø og Tunø.

Stranden er blevet tildelt Det Blå Flag, hvilket betyder, at der er livredder på i badesæsonen. I kan altså roligt tage afsted selv med knap så selvsikre svømmere, da I kan bade under kontrollerede forhold. Derudover betyder det Blå Flag, at det desværre ikke er tilladt at medbringe hund på stranden indenfor 200 meter på hver side af flaget. Der er desuden god adgang for kørestole til Saksild Strand.

Alle sommerhusene, vi udlejer ved Saksild, ligger kun en spytklat fra Saksild Strand. I skal ikke gå mere end 200 meter, førend I har sand mellem tæerne. I kan nemt rende hjem efter solcremen, hvis I har glemt den på en varm sommerdag. Hvis I omvendt har været et iskoldt dyk i havet om vinteren, så er der heller ikke langt hjem til en varm sauna, hvor I kan tø op igen.

I den hyggelige lille by er der mulighed for indkøb af dagligvarer og sommeren igennem kan man desuden tage del i arrangementer som havne- og byfester. Vover man sig lidt længere væk, kan man besøge handelsbyen Odder blot 6 km. fra Saksild. Her er kulturelle seværdigheder, mange indkøbsmuligheder og desuden afholdes torvedage.

Ved Odder findes også en 18-huls golfbane. I Vejlskoven lige syd for Odder findes flere afmærkede vandreruter. Tag madpakken med og nyd en smuk gåtur i den østjyske natur. 

En cykeltur i det naturskønne område ved Saksild kan også anbefales, dog tilrådes en cykel med gear, da der er mange bakker, som skal forceres.

Seværdigheder og attraktioner nær Saksild

Er man mere til kulturelle oplevelser, byder området ved Saksild desuden på mange kirker, herregårde, gravhøje, mindesten og flere levn fra Vikingetiden. Et besøg på den gamle Herregård ved Moesgaard eller Moesgaard museum er en interessant oplevelse for hele familien. Museet sætter fokus på arkæologi og etnografi, noget der er spændende for hele familien. Dyk ned i fortiden og lær om, hvordan mennesket og vores liv har formet sig gennem tiden for at blive til det, vi kender i dag. 

Aarhus og alle de muligheder, som ”storbyen” tilbyder, kan nås på ca. 30 min. Her kan I blandt tage på nordens største kunstmuseum, nemlig ARoS, museet med den kendte regnbue, der pryder taget. Tivoli Friheden er også et besøg værd, hvis I besøger Aarhus. Forlystelsesparken kører blandt andet forskellige temaer alt afhængig af årstiden, men tilbyder også koncerter og foredrag. Ellers er livet i Aarhus, der nemt opleves med en gåtur langs åen og gennem de hyggelige gågader, er en skøn tur i sig selv. Drik en kop kaffe på en cafe, nyd udsigten over byen fra Salling Rooftop eller gå en længere tur i Dyrehaven. En tur til Aarhus bliver hurtigt en god modsætning til den afslappede og rolige atmosfære, som I nyder i sommerhuset. 

Sommerhusudlejning i Østjylland

Siden 2003 har vi hos VillaVilla været en del af branchen for sommerhusudlejning. Vi har to årtiers erfaring med at udleje store sommerhuse til familier og større grupper af vennepar, som gerne vil tilbringe nogle skønne dage sammen fyldt med kvalitetstid. Derfor sidder vi klar til at vejlede dig, hvis du er i tvivl om valget af din næste ferie. Har du spørgsmål til Saksild og omegn eller de sommerhuse, vi udlejer her, så tvivl ikke med at tage fat i os på e-mail og chat eller ved at give os et ring. Foruden Saksild, tilbyder vi sommerhusudlejning flere steder i Østjylland og på Djursland. På Djursland tilbyder vi sommerhus i Fjellerup, Ebeltoft og ved Grenå Strand.

For os hos VillaVilla er det vigtigste ved vores arbejde at sikre os, at du og din familie har den bedst mulige ferie, når I lejer et sommerhus gennem os. Derfor har vi som et ekstra servicetiltag valgt, at I ved jeres ankomst til sommerhuset, I har lejet, modtages af det, vi kalder en servicekonsulent. Servicekonsulenten overdrager nøglen til jer og demonstrerer sommerhusets faciliteter for jer på en rundtur rundt i sommerhuset. I kan stille servicekonsulenten til både sommerhuset og Saksild og omegn, da vedkommende er lokalkendt og derfor til en vis grad kan give jer tips til, hvad I kan opleve rundt omkring i Saksild. Skulle uheldet være ude og der opstår problemer med sommerhuset undervejs på jeres ophold, så er det også servicekonsulenten, som I tager fat i.


Artiklen er skrevet af 

Tobias fra VillaVilla

Tobias

Tobias har stor interesse for sport, herunder blandt andet fodbold og håndbold
[email protected]
Tlf. 87 25 71 65
Se mere