Skønne sommerhuse i Hvide Sande

Hvide sande er en kendt feriedestination for mange. Book et af vores vidunderlige luksus sommerhuse i Hvide sande lige her på VillaVilla.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 2 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Udlejning af store poolhuse i Hvide Sande

I området omkring Hvide Sande mærkes Vesterhavet på alle årstider. Om sommeren indbyder havet til strandtur og solbadning og om vinteren til lange gåture med den friske vind i ansigtet. 

Der er gode fiskemuligheder fra havnen, molen eller båd i Hvide Sande, så nyd stemningen ved havet og forkæl familien med friskfangede fisk til frokost. Skulle fangsten udeblive, så sælges fiskekutternes fangst af friske rejer og fisk på havnen.

Vil du se flere sommerhuse? Se vores udvalg af sommerhuse i Vestjylland.

Sommerhuse i Hvide Sande

Havnen i Hvide Sande
Dejlige sommerhuse ved Hvide Sande i Vestjylland - sommerhusudlejning i Hvide Sande

Attraktioner og seværdigheder i Hvide Sande

Området omkring Hvide Sande er grundet den friske vestenvind et yndet tilflugtssted for surfere og andre vandsport-entusiaster. Hos Aqua Sports Zone Kabelpark har I mulighed for at prøve wake-board og/eller vandski.  

Naturen omkring Hvide Sande er meget varieret, og der er derfor gode mulighed for at komme ud i naturen på både hesteryg, cykel eller til fods.

I sommerhalvåret har I mulighed for at komme en på sejltur med Bramsejlsskonnerten Maja. ”Maja” blev bygget på et værft i Holland under første verdenskrig, men er sidenhen kommet til Danmark. Skibet bliver nu kun brugt til at sejle med turister.

Tag også et smut forbi Abelines Gaard lidt syd for Hvide Sande. Det er en fredet strandfogedgård og er indrettet som hjemstavnsmuseum for Holmsland Klit.

Sommerhusudlejning er vores speciale

Vi har specialiseret os i sommerhusudlejning, så hos os kan I altid være sikre på at have et stort udvalg af sommerhuse. Vi tilbyder sommerhusudlejning i hele Danmark, det nordlige Tyskland ved Østersøen og på Øland i Sverige. Alle vores sommerhuse er beliggende i naturskønne områder. I kan læse mere om områderne her.