Luksus sommerhuse med pool ved Hostrup Strand

Nyd jeres næste ferie med et fantastisk luksus sommerhus ved Hostrup Strand. Når du booker et sommerhus med pool gennem VillaVilla, får du et poolhus i den højeste kvalitet. Flere af husene har udendørs køkken.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 11 sommerhuse, som matcher din søgning

Sommerhusudlejning ved Hostrup Strand

Sommerhusudlejning af luksus sommerhuse ved Hostrup Strand er en populær ferieoplevelse for familier og grupper, der ønsker ren afslapning i en hyggelig atmosfære. Med privat adgang til en swimmingpool og i nogle tilfælde også en skøn rutschebane, kan du nyde det hyggelige feriehus, mens du tager dine daglige svømmetag kombineret med leg i vandet.

Beliggende tæt på stranden og omgivet af natur er Venø Bugt det perfekte sted at slappe af og nyde en afslappende ferieoplevelse. De store sommerhuse er dejligt indrettet, rummelige og veludstyrede med moderne faciliteter. Ved Sallings sydkyst ved Limfjorden ligger det dejlige sommerhusområde, Hostrup Strand, med udsigt over Venø bugt. Både i Lihme og Lem finder i dagligvarebutikker og i Skive ca. 20 km mod øst finder I forskellige shoppingmuligheder, restauranter, caféer og den hyggelige lystbådehavn.

Området omkring Hostrup Strand er præget af flot natur og et landskab, som er ideelt til raske vandreture i smukke omgivelser. Her kan I opleve gravhøje, udsigtspunkter, store søer, lyngarealer og et usædvanligt rigt fugleliv. Dette gælder især området omkring Spøttrup Sø, hvor du også kan være så heldig at spotte odderen, som har gode levevilkår her. Området har en flot og børnevenlig badestrand med lavt, klart vand og blåt flag. Langs Limfjordens kyster er der flere steder opstillet badebroer, så vandhunde kan springe i bølgen blå.

Vil du se alle sommerhuse ved Limfjorden? Klik på knappen herunder:

Luksus sommerhuse ved Limfjorden

Sommerhuse ved Hostrup Strand

Børnevenlig strand ved Limfjorden
Sommerhuse ved Hostrup Strand

Udlejning af store poolhuse ved Hostrup Strand

Området ved Hostrup Strand har gode fiskemuligheder bl.a. forskellige fiskeparker, Sdr. Lem å og selve Limfjorden. Når du lejer et af vores store sommerhuse med pool ved Hostrup Strand er du garanteret, at hele familiens udfoldelser kan blive imødeset, uanset behov for spænding og præference for aktivitet.

På udflugt i områdets naturskønne omgivelser

Vil I gerne på udflugt i løbet af jeres ferie, byder området på diverse aktiviteter beliggende tæt på sommerhusene. I kan besøge Daugbjerg kalkgruber, hvor I kan gå på opdagelse i de lange underjordiske gange og få historien om Jens Langkniv, som blev betegnet som den jyske Robin Hood. Daugbjerg Kalkgruber er hjemsted for tusindvis af flagermus.

Slå også et smut forbi den gamle og velbevarede middelalderborg Spøttrup Borg. Tag med tilbage til Middelalderen, når der hvert år afholdes Bispens Marked. Jesperhus Blomsterpark er en helt spektakulær park. Her kan I opleve en sommerpark fyldt med blomster og sjove aktiviteter. Området ved Limfjorden har også gode cykelruter og golfbaner.

Lej et sommerhus ved Hostrup Strand

Sommerhusudlejning i Danmark er noget helt specielt og netop hos VillaVilla har vi specialiseret os i det. Vi tilbyder sommerhusudlejning i hele Danmark og ved Limfjorden udlejer vi også alternative emner i Virksund og Glyngøre.