Luksus sommerhuse i Dueodde

Har I brug for et luksuriøst sommerhus i Dueodde, som har plads til hele familien? Så er VillaVilla det rette sted at søge.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 4 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Sommerhusudlejning i Dueodde

Den bornholmske natur har med nogle af Europas bedste sandstrande, lokale delikatesser og mange revler noget helt magisk over sig. Derfor tilbyder vi naturligvis sommerhusudlejning i Dueodde, som er et lækkert og attraktivt feriested.

Dueodde ligger på Bornholms Sydspids, og er med sine dejlige badestrande og smukke natur en oplagt destination, når I skal have en fantastisk ferie.

Se alle luksussommerhuse på Bornholm. Klik på knappen herunder:

Luksus sommerhuse på Bornholm

Sommerhuse i Dueodde

Fyrtårnet ved Dueodde
Stranden ved Dueodde på Bornholm

Udlejning af store poolhuse i Dueodde

Dueodde er Bornholms sydligste del og er især kendetegnet ved den brede sandstrand, der strækker sig over flere kilometer. Vores sommerhuse i Dueodde ligger i kort gåafstand til en af Europas bedste strande, Dueodde Strand.

Sandet her er så fint og hvidt, at det har været brugt i timeglas. Vandet er klart, og stranden er meget børnevenligt.

Sommerhusområdet grænser op til Snogebæk, et hyggeligt fiskerleje med restauranter og specialbutikker. Snogebæk ligger mellem Dueodde Strand og Balka Strand.

Her er ikke langt til havnebyen Nexø, Bornholms 2. største by. I Nexø er der mulighed for shopping. Besøg byens røgeri og kunsthåndværkere. Området er et perfekt udgangspunkt for udflugter på hele Bornholm.

Seværdigheder på Bornholm

Bornholm er kendt for sine gamle rundkirker og de er klart et besøg værd. Bornholm har fire rundkirker og alle fire kan nås ved en kort køretur. I kan også tage på udflugt til Helligdomsklipperne, som er barske og smukke klippevægge og grotter. Den mest kendte grotte er Sorte Gryde, hvor I har mulighed for at gå på opdagelse – hvis I altså tør.

I nord finder I Hammershus, som er en gammel borgruin og Nordeuropas største. Hammershus er klart et besøg værd og I har også mulighed for at se det fra vandsiden. Tag på en guidet tur, hvor I sejler langs klipperne og blandt andet også får set Danmarks største fuglefjeld og Dueodde Fyr.

Lej sommerhus i Dueodde

Hvis I ønsker at besøge én af Bornholms mest berømte strande, så har I nu mulighed for at bestille vores hyggelige sommerhus i Dueodde til jeres næste ferie.

Hos VillaVilla er vi specialister i udlejning af store sommerhuse med pool i hele Danmark, og her er Klippeøen absolut ingen undtagelse. Kontakt os gerne, hvis du skulle have spørgsmål.