Store, skønne sommerhuse i Lohals på Langeland

Er du vild med Langeland? Så bliver du endnu mere vild med en sommerhusferie i Lohals på Langeland! Book jeres næste ferie her.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 7 sommerhuse, som matcher din søgning

Sommerhus i Lohals – hvorfor?

Lohals er en lille havneby på Langelands nordlige spids. Hvis I endnu ikke har været på ferie i det sydfynske, så er Lohals et rigtigt godt bud. Den lille by har en helt særlig charme og et hyggeligt miljø nede ved havnen, hvor I kan tage turen ud til en lille udsigtspost med smuk udsigt over det sydfynske øhav. Fra havnen starter Øhavsstien, der med sine 220 km er en af Danmarks længste vandreruter. På havnen finder I desuden en maritim inspireret legeplads, havnebad, saltvandsbassin og et ishus. Om sommeren er der hver fredag og lørdag gratis musik på havnen. Nord for havnen finder i Lohals’ badestrand, der er tildelt det Blå Flag.

Hos VillaVilla udlejer vi flere sommerhuse ved Lohals på Langeland. Den skønne landsby og dens omgivelser skaber optimale rammer for rigtigt at komme ned i gear, nyde hinanden og det fantastiske ferieland, som Danmark er. Her finder du alle vores sommerhus Fyn.

Stranden ved Lohals
Kornmark på Langeland

Stor familie i sommerhus i Lohals

Hos VillaVilla udlejer vi store sommerhuse med plads til hele din familie. I Lohals udlejer vi sommerhuse til 16, 18 og 20 personer. Når man er så mange mennesker afsted sammen er det selvfølgelig for at hygge sig og tilbringe kvalitetstid sammen, men for mange mennesker er det også vigtigt at kunne trække sig tilbage og være sig selv om end bare et kort øjeblik. Derfor er der i de sommerhuse, vi udlejer, bygget flere soveafdelinger, som soveværelserne er fordelt på.

I sommerhusene med plads til 16 personer er der således to soveafdelinger med tre soveværelser i hver og derudover en hems med fire madrasser. I sommerhusene med plads til 18 personer er der også to soveafdelinger med henholdsvis tre og fire værelser, samt en hems også med plads til fire overnattende. I sommerhuset med plads til 20 gæster adskiller opbygningen sig lidt, da I her finder tre afdelinger. To af afdelingerne har tre værelser og den sidste har to værelser. Hemsen i dette hus kan også rumme fire overnattende.

Opdelingen med soveafdelinger giver alle gæster mulighed for ro, når de har brug for det, og blandt børnene er hemsene et stort hit. Her kan de hygge sig og lege i deres voksen fri hule.

Faciliteter i sommerhusene i Lohals

De sommerhuse, vi udlejer gennem VillaVilla, byder på forskellige faciliteter. For alle sommerhusene i Lohals gælder det dog, at der er pool, spabad og sauna. Jeres badeferie er altså reddet, selv hvis det regner udenfor eller havet er for koldt. Sommerhusene ligger kun 600 meter fra stranden, så I kan snildt gøre brug af begge muligheder for badning og hvis I er på ferie i vinterhalvåret, kan I tø op i saunaen efter et dyp i det kolde hav. Poolafdelingen er indrettet med pool og spabad i samme rum, så de voksne kan slappe af i spabadet, mens vandhundene tumler rundt i den store pool med modstrømsanlæg og vandrutsjebane. Saunaen har plads til en mindre gruppe, som kan hyggesludre og slappe helt af i varmen.

Som noget særligt er det muligt at tilkøbe en startpakke i alle sommerhusene i Lohals. Når man skal mange afsted på ferie, er bilen allerede fyldt til bristepunktet med rejsetasker, mad, spil, overtøj og lignende. Det kan være, du allerede bliver lidt træt bare ved tanken om at skulle i gang med at pakke? Det vil vi gerne undgå. Derfor tilbyder vi hos VillaVilla en startpakke, der indeholder ting som sæbe, opvaskemiddel, toiletpapir og viskestykker. Alle de ting som I med sikkerhed får brug for, men som er træls at skulle lede efter i bagagen, når man skal bruge det, eller som man nemt kan glemme at pakke. Der hjælper vi jer og tjekker den boks af på jeres huskeliste.

Lohals er et skønt sted at holde ferie, særligt fordi området er smukt, grønt og med god udsigt. Det skal I selvfølgelig nyde ude fra sommerhusets terrasse, hvor I finder grill, havemøbler og sjov for børnene. Alle sommerhusene har gynge og sandkasse, mens nogle af sommerhusene som noget særligt har fodboldmål, trampolin eller et legetårn som i sommerhus nr. 337. Her kan særligt den yngre del af selskabet give den gas hele eftermiddagen, mens de voksne kigger på eller slapper af på terrassen.

Regner det eller er I på efterårsferie, har I også mulighed for at lege indenfor. Alle sommerhusene har et såkaldt aktivitetsrum, et legeparadis for hele familien, hvor I kan tilbringe timevis. Her finder I spil såsom bordfodbold, bordtennis, dart og billard, som I kan prøve kræfter med. Alle sommerhusene har tilmed en spillekonsol. Det kunne være en Wii eller en PlayStation. Det er vigtigt, at I selv tager spil med til spillekonsollerne, dem finder I nemlig ikke i sommerhuset. Sommerhusene i Lohals sikrer feriehygge uanset vejret udenfor og måske også feriefreden. Hvis ikke der er nogen, der gider at tage opvasken, bevæge sig ud for at købe ind eller dække bordet, så kan I jo bare spille om, hvem der skal gøre det. Smart, ikke? Med både aktivitetsrum, poolafdeling og udendørs legeplads kommer hverken vejret eller manglen på fantasi i vejen for underholdningen på denne ferie.

Særlige faciliteter der gør jeres oplevelse i sommerhus bedre

Flere af sommerhusene i Lohals er særligt egnet til specifikke behov. Har I eksempelvis et firbenet medlem af familien, så er I mere end velkommen til at medbringe ham eller hende i sommerhus nr. 337, 308, 307, 284 og 279. Det er selvfølgelig vigtigt, at jeres husdyr ikke gør skade på huset, det er jeres ansvar, men I er velkommen til at medbringe op til to husdyr i disse huse. Har I flere firbenede venner end det, så er I velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning på det.

Har I derimod en baby i familien, er det måske sommerhus nr. 284, I skulle overveje at leje. Alle de sommerhuse, vi udlejer hos VillaVilla, tager højde for, at mange familier har småbørn og derfor finder I mindst en barneseng og en højstol i alle sommerhusene – også dem i Lohals. Dette sommerhus er dog ekstra forberedt på at modtage familier med småbørn, da I her finder både et babybadekar og en puslepude. Så behøver I ikke finde plads til det i bilen!

Når man er mange afsted sammen, kan det godt blive lidt kaotisk i køkkenet. To af sommerhusene til 18 personer og 20 personers huset er derfor udstyret med et XL-køkken. Et XL-køkken har dobbelt op på opvaskemaskine, kogeplader, ovn og køleskab. Derudover er der mere bordplads, så I nemt kan være flere, der hjælper til samtidigt. Uanset hvem og hvor mange, der står i køkkenet, er I ikke begrænset af manglen på udstyr. God fornøjelse!

I Lohals området findes flere gode steder at fiske og derfor er flere af sommerhusene udstyret til dette. Nord for Lohals kan der fiskes havørred og hornfisk, mens det fra havnen i Lohals også er muligt at fange fladfisk. Når du vender tilbage til sommerhuset med dagens fangst, kan du klargøre fisken på sommerhusets udendørs fiskerenseplads med vandhane. Hvis ikke I har tænkt jer at spise jer mætte i hele fangsten, kan I gemme resten i sommerhusets fryser, der er større i sommerhusene med fiskerenseplads.

Udlejning af sommerhuse i Lohals

Hos VillaVilla er vi specialister i sommerhusudlejning – også i Lohals. Vi har været i branchen i næsten to årtier og vi vil vove at påstå, at der ikke er et spørgsmål, vi ikke kan finde svar på, eller en problemstilling, vi ikke kan hjælpe med. Har du brug for afklaring eller vejledning i forhold til dit valg af sommerhus i Lohals til din ferie eller vil du gerne vide mere om muligheden for diverse tilkøb? Send os en mail, tag fat I os i chatten eller giv os et ring. Vi sidder klar til at hjælpe dig! Får I spørgsmål undervejs i opholdet, kan I altid tage fat i servicekonsulenten, der er særligt tilknyttet det sommerhus, I har lejet, og som udleverer nøglen, byder jer velkommen og viser jer rundt, når I ankommer.