Skønne sommerhuse ved Faaborg

Faaborg er et fantastisk sted på Fyn. Byen byder på naturskønne områder og en hyggelig havn. Oplev det bedste af Faaborg med en sommerhusferie ved Faaborg.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 2 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Opdateret d. 8. juli 2024 af Jacob Toft Falden

Sommerhusudlejning nær Faaborg på Sydfyn

På Sydfyn tilbyder vi sommerhusudlejning af huse, der ligger en kort køretur fra den hyggelige by Faaborg. Faaborg er én af Danmarks ældste købstæder og er præget af små gader belagt med brosten, gamle købsmandsgårde, spændende butikker og lokale caféer, som det kan anbefales at besøge. Derudover har byen i mange år tiltrukket kunstnere og derfor har den et rigt kulturliv, som besøgende kan nyde godt af.

Sydfyn byder på mange forskellige attraktioner og flotte naturoplevelser, der året rundt er et besøg værd. Det Sydfynske naturlandskab er præget af grønne skove, bakker og kysttrækninger. Udsigten til det Sydfynske øhav med mange små øer gør landskabet til noget helt særligt. Langs Sydfyns kyst er der populære badestrande med godt badevand – fire af dem med blåt flag.

Her kan du se alle vores sommerhus Fyn.

Sommerhuse i Faaborg

Faaborg på Fyn
Lystbådehavn i Faaborg

Aktiviteter og seværdigheder på Sydfyn

Egeskov Slot er en af Fyns berømte attraktioner, hvor der er oplevelser for hele familien. Oplev blandt andet Danmarks flotteste have, legeskoven, flere forskellige labyrinter og en gåtur mellem trækronerne.

Danmarks tredje største by, Odense, ligger i rimelig køreafstand fra Faaborg-området og er absolut et besøg værd. I Odenses gamle bydel ligger blandt andet forfatter H.C. Andersens barndomshjem og i den sydlige del af byen ligger friluftsmuseet Den Fynske Landsby, som er en hyggelig og lærerig oplevelse for hele familien.

Som sagt byder Sydfyn på smukke naturoplevelser. Fra Faaborg af er der god mulighed for at gribe cyklen og cykle en del af den 820 km. lange Østersørute. Andre gode cykelruter kan I få kort over  ved at henvende jer på det lokale turistkontor. I kan også opleve området omkring Faaborg på gåben. Et lille stykke nord for byen ligger området Svanninge Bakker, der er perfekt til en vandretur i kuperet terræn.


Artiklen er skrevet af

Jacob

VillaVillas teambuilding-planlægger, og særligt tilknyttet til Fyn, øerne og Nordsjælland
[email protected]
Direkte tlf. 32 25 22 80
Se mere