Golf og Fun Park

Der er ikke noget som den danske sommer og især når solen skinner, er der ikke noget bedre end at ligge på en af Danmarks bedste strande, nemlig Marielyst strand. Men trænger I til et afbræk fra sand mellem tæerne, så er Golf og Fun Park det perfekte og sjove alternativ. 

Tag et afbræk fra strand og sand mellem tæerne

Blot 5 minutters kørsel fra Marielyst finder I Golf og Fun Park og der er noget for enhver smag for såvel store og små.

Prøv Europas længste minigolfbane

Tag ikke fejl, det ER en minigolfbane! Golf og Fun Park er indehaver af Europas længste minigolfbane på hele 47 meter. I har muligheden for at spille 9 huller eller at gå hele vejen og spille 18 huller på deres Adventure MiniGolf.

Lav en ”home run”

Baseball er en ikonisk amerikansk sport og nu giver Golf og Fun Park dig og din familie mulighed for at prøve den. Det er dog med at holde tungen lige i munden, da bolden bliver skudt afsted med mellem 75 og 105 km/t.

Find et sommerhus Marielyst, som passer perfekt til jeres ferie.

Det kan du opleve i Golf og Fun Park

Minigolf
Tæt på minigolf

Golf med foden eller hånden – eller begge?

Har I en ny Christian Eriksen eller Mikkel Hansen i familien, så udfordre dem i enten fodbold- eller håndboldgolf. Begge baner har 18 huller og det gælder om at komme igennem banerne med mindst mulige spark eller kast.

Kan man tage en kæmpe ballon på?

Ja, det kan man i Golf og Fun Park. Det hedder Bumper Balls og det er for jer der har brug for at få brændt noget krudt af. Lav de vildeste tricks eller tag et spil fodbold, som I aldrig har spillet det før. Tackle igennem helt uden at komme til skade.

For de små

Selv hvis man kommer med de helt mindste i familien, så tøv ikke. Golf og Fun Park har masser af aktiviteter for de helt små. Grav efter guld i westernbyen, tag en tur på legepladsen eller sejl en tur i bumper bådene.   

Frokost i parken

Der er rig mulighed for at spise i Golf og Fun Park. Medbring jeres egen picnickurv eller tag pølser med og grill dem på parkens grill. Der er også gode muligheder for at købe mad inde i parken. Det er dog ikke tilladt at medbringe drikkevarer, disse skal købes inde i parken. 

Ofte stillede spørgsmål om Golf og Fun Park

Western heste
Fodboldgolf

Adresse

Golf og Fun Park

Bøtø Ringvej 2E

4873 Væggerløse

Mere information og åbningstider kan findes her.

Er I på udkig efter et sommerhus nær Golf og Fun Park, så se udvalget herunder.

Segway