Odsherred Zoo Rescue

Omkring 600 dyr fra 100 forskellige arter lever på et areal på knap otte hektar i Odsherred Zoo Rescue. Blandt højdepunkterne i zoo’en er abehuset og terrariet. Kameler, lamaer, kænguruer og papegøjer boltrer sig i den store dyrepark. Tag børnene med i børnezooen og kom helt tæt på dyrene.

 

Primaterne i abehuset

Aber fascinerer mennesker. De er så tæt beslægtet med mennesker, at vi nogle gange har følelsen af, at vi kigger i et spejl. De intelligente dyr viser ofte en adfærd, som vi normalt hovedsageligt kender fra os selv. I abehuset i Odsherred Zoo Rescue bor 16 forskellige abearter. Abehuset har især fokus på de små aber fra Sydamerika.

I abehuset støder du også på gibbonbjørne og Java-marekatte fra Asien samt de grønne hmarekatte fra Afrika og lemurerne. I Tropehuset Parana kan du opleve en verden af ​​fugle og krybdyr fra Sydamerika. Sølvsilkeaberne kan du kun opleve hos Odsherred Zoo Rescue.

Krybdyrhuset

I krybdyrhuset kan du møde skildpadder, firben og slanger. Oplev de stolte dyr, der levede på vores planet længe før pattedyr befolkede jorden.

Det kan du opleve på Odsherred Zoo Rescue

Børnezoo

At se dyr bag en rude er én ting. Men at kunne røre ved dyrene er selvfølgelig noget helt andet, Uanset om det er geder eller rådyr, kan du og dine børn komme helt tæt på dyrene i parkens børnezoo. Og med noget mad på lommen, kommer du bestemt ikke til at mangle opmærksomhed hos dyrene.

Fodring

Gå ikke glip af dyrenes fodringer, som ofte kan være ret facinerende at se. Det har dyrene ventet på hele dagen. Dyrefoderet produceres i parken og dyrenes fodringsplan har øje for alle de nødvendige vitaminer, mineraler, olier og selvfølgelig på forebyggelse af sygdomme. Det fører altsammen til en smuk pels og til aktive og afbalancerede dyr.

Adoptere et dyr?

Odsherred Zoo Redning giver også mulighed for at sponsorere dyr. Nej, du får ikke lov til at tage en abe med hjem. Men du kan støtte et særligt dyr med et økonomisk bidrag, som du selv kan bestemme.

Find vej 

Odsherred Zoo Rescue ligger ved Odsherred på Sjælland. Fra København kan du komme til zoologisk have på en time og fem minutter ad rute 21. 

 

Odsherred Zoo Rescue

4550 Asnæs

Du kan på forhånd få et kig på dyrene i zoo på denne hjemmeside: odsherreds-zoo.dk

Ofte stillede spørgsmål om Odsherred Zoo Rescue

Odder