Bork Legeland 

Gemmer der sig et legebarn inden i dig eller har I et yngre publikum med på ferie, så er Bork Legeland uden tvivl et sted, I skal forbi! Det store indendørs legeland byder på masser af underholdning og mulighed for at brænde krudt af uafhængigt af vejret. Hav det sjovt med alt lige fra sumobrydning til hoppeborg og fra eksperimenter i cirkusmanegen til streetfodbold i det 2500 m2 store legeparadis.

En dagstur i legeland

Er I nervøse for, om I kan bruge hele dagen i Bork Legeland? Det skal I ikke være. Det store indendørs legeland er fyldt med underholdning, aktiviteter og forlystelser, der får timerne til at flyve afsted. Begynder børnene at kede sig, kan de bare gå videre til næste spil eller udfordring.

Der er underholdning både for de små, for de mellemste og for de lidt større børn, så alle kan bruge tiden på lige præcis det, de finder sjovest og mest udfordrende.

Det kan du opleve i Bork Legeland

Børn der leger i Bork Legeland
Mange sjove aktiviteter i Bork Legeland

Dyst i streethockey og streetfodbold

For de større børn eller teenagere er streethockey og streetfodbold lige sagen. Der er mulighed for både at spille flere sammen eller udfordre hinanden i en en-mod-en dyst. Begge spil kræver god øje-hånd koordination for at score point og spiller man flere sammen på hold, så er begge aktiviteter gode muligheder for at træne både konkurrencegenet og holdånden.

Sjov for de mindste i boldbadet og på bondegården

Skal det ikke være helt så voldsomt eller er de endnu ikke helt sikre på egne ben, så kan de mindste gæster besøge bondegården. Enggarden er et temaområde for de helt små op til 3 årsalderen, hvor der kan leges landmand, køres på traktor og pløjes marker. Fantasien får frit løb og der er masser af ’arbejde’ at tage fat på. Bagefter kan I hoppe i det store boldbad fyldt med farverige kugler, hvor særligt motorikken for de små bliver udfordret.

Giv den gas på hoppeborgen og trampolinerne

I hoppeborgen og på trampolinerne er der for alvor mulighed for at få afløb for noget af den energi, der har samlet sig sammen i løbet af dagene i sommerhus. Bork Legeland har seks forskellige trampoliner, der alle er indkredset af et sikkerhedsnet, der gør dem meget sikre at hoppe og lege på. Hoppeborgen er ret livlig, men kan benyttes af alle aldre. Den er lavet ud fra et gravemaskinetema og turen rundt sluttes af med en rutsjebane.

Ofte stillede spørgsmål om Bork Legeland

Hvornår åbner Bork Legeland?

Se Bork Legelands åbningstider her

Hvor ligger Bork Legeland?

Bork Legeland findes på følgende adresse:

Enggårdsvej 9,

6893 Hemmet

Hvad koster entre til Bork Legeland?

Børn under 2 år er gratis, for alle andre koster entré 100 kr.

Om onsdagen og torsdagen koster entré kun 80 kr.

Børn på trampolinerne i Bork Legeland
Børn der leger på legepladsen i Bork Legeland

Legene vil ingen ende tage

Der er masser af andre sjove aktiviteter at give sig i kast med i Bork Legeland. Sumobrydning, curling, cirkus, aeroball, udklædning, fitness, tarzanbane, gladiatorbrydning, klatreborg, spillemaskiner og meget, meget mere. Og har man som voksen fået nok af skrig og skrål, så er der et børnefrit stillerum for de voksne med massagebolde, massagestole, magasiner og sofaer, hvor en rolig stund kan nydes i fulde drag.

Spillemaskiner i Bork Legeland