Cykeludlejning i Olpenitz og Kappeln

At opleve sin feriedestination fra cykelsadlen er en helt anden oplevelse, end når sightseeing foregår til fods eller i bilen. Fra cyklen glider landskabet forbi i roligt tempo, og du kan udforske små stier og nye områder i dit eget tempo. Går turen til det nordtyske, så er der masser af muligheder for at få nogle enestående oplevelser sammen på 2 hjul.

Både i Olpenitz og i Kappeln er der mulighed for at leje cykler. I Olpenitz udlejes cyklerne fra den grønne container på havnepromenaden, og i Kappeln er der cykeludlejning kun 10 minutters gang fra broen over floden Schlei.

Åbningstider

Cykeludlejningen i Olpenitz er åben fra april – oktober, men i Kappeln kan der lejes cykler hele året rundt mandag – lørdag.

Rundt om Kappeln

Fra Olpenitz tager cykelturen til Kappeln ca. 20 minutter. I Kappeln kan I selvfølgelig nyde byen og stemningen ved floden, men der findes også mange oplagte cykelture i området. Tag fx en tur rundt om byen på ca. 20 km og oplev det Sydschlesvigske landskab på egen hånd. Turen går nord på til landsbyerne Grimsberg, Grimsfeldt og Stutebüll. Herfra er der ca. 10 km til byen Drült hvorfra turen igen går syd over tilbage til Kappeln. Rundturen tager ca. 1 time. Se cykelruten her.

Online reservation

Det er muligt at sende en forespørgsel på en cykel reservation i Kappeln via hjemmesiden https://www.schmidt-kappeln.de. Det er ikke muligt at reservere cyklerne i Olpenitz.

Adresse

Kappeln
Fahrräder & Spielwaren Schmidt
Schmiedestraße 30
24376 Kappeln

Olpenitz
Hafenpromenade
24376 Kappeln

Det kan du opleve med cykeludlejning i Olpenitz og Kappeln

kappeln