Sommerunderholdning på Dyrehavsbakken

Kører du blot ti kilometer nord for København, finder du Dyrehavsbakken i Klampenborg. Her findes verdens ældste forlystelsespark, som udover sin mangeårige historie, byder på en masse forlystelser, spil og gratis sommerunderholdning.

Gratis entré og underholdning 

Som noget helt særligt koster det ikke noget at tage en tur på Bakken – forlystelsesparken er nemlig den eneste i Danmark, som har gratis entré. Derudover sørger Bakken også for at have et fyldt underholdningsprogram i løbet af sæsonen, som strækker sig helt fra april til december måned.

Friluftsscenen er stedet for mange timers skøn underholdning og musik i løbet af sæsonen. Her afholdes løbende forskellige temadage i sommermånederne, såsom CoverTirsdag, FunkyFredag, TirsdagsPigtråd samt Comedy på Bakken, hvor flere komikere stiller sig op på Bakkens Friluftsscene og underholder i stor stil.

Desuden tæller sæsonen også flere store søndagskoncerter samt børneunderholdning – alt sammen helt gratis.

Det kan du opleve på Bakken

Gøgler på Bakken
©Dyrehavsbakken
Skål på Bakken
©Dyrehavsbakken

En park med plads til alle

Bakken er både stedet, som rummer de hyggelige familieudflugter, blå mandage, børnefødselsdage, polterabender, sommerfester, firmafester, julefrokoster og meget mere. Du kan også møde Bakkens Pjerrot, som optræder hver dag hele sommeren, hvor han både tryller, fortæller historier og giver plads til både sang og dialog med børnene. For de fartglade kan det hurtigt betale sig at købe et turbånd til Bakken, som giver adgang til alle Bakkens 32 kørende forlystelser.

Heriblandt også 2020-nyheden Supernova.Det er også muligt blot at prøve et par enkelte forlystelser, hvis man skal krydre sit Bakken-besøg med blandt andet en tur i den gamle og nostalgiske trærutsjebane.

Korsbæk på Bakken

Nostalgi er der også rigeligt af, hvis man slår et smut forbi Korsbæk på Bakken. Her er der mulighed for at spadsere en tur gennem den velkendte Matador-by og gå en tur i Algade, hvor man kan betragte de smukke huse, besøge butikkerne samt opleve stemningen i Skjerns Magasin. Er du heldig, kan det være, du møder de elskede karakterer fra serien. Er du mere til knivskarp komik og underholdning i særklasse, så er Cirkusrevyen og Bakkens Hvile også et besøg værd.

Et væld af madoplevelser

I både Korsbæk og på resten af Bakken er der rig mulighed for at få noget lækkert at spise, hvis sulten skulle melde sig. Der er noget for enhver smag – lige fra de mange lækre buffeter til a la carte retter på Bakkens restauranter, som alle har en hyggelig atmosfære.

Mere end bare en sommerpark

Bakken kan heldigvis ikke kun besøges i sommerhalvåret. Både i efterårsferien og weekenderne op til jul inviterer Bakken til både høstfest og uhyggelig halloween samt til julefest. Oplev den skræmmende Rædselsskov, hvor levende væsener spøger eller hop rundt i halmballelabyrinten foran Friluftsscenen, hvor der hver dag er børneunderholdning. Til jul kan du gå på opdagelse i Bakkens hyggelige julemarked, kysse dine kære under Danmarks højeste mistelten og opleve de tusindvis af lys, der lyser den smukke Dyrehave op.

Ofte stillede spørgsmål om Bakken

Pjerrot på bakken
Rutschebane i Bakken
©Dyrehavsbakken

Find vej 

Læs mere om Dyrehavsbakken her og find parken på følgende adresse.

Dyrehavevej 62

2930 Klampenborg