Eagleworld: På sporet af rovfuglene

Kongeørn, jagtfalk og havørn: de største rovfugle i norden. I Eagleworld kan du komme lidt tættere på de imponerende fugle. Se dyrene på jagt og oplev interaktionen mellem mennesker og fugle. Trænede rovfugle er et symbol på frihed, selvom de er trænet af mennesker.

Hvornår blev fuglereservatet grundlagt?

Eagleworld blev grundlagt i 1980 af Frank Wenzel. Fugleksperten har siden 1970 trænet med rovfugle i Arresø i Nordsjælland. De omkringliggende skove og nærheden til havet gjorde området omkring Bindslev til det ideelle sted til et fuglereservat. I dag er Eagleworld et sted for beskyttelse af fugle, respekt for dyrene og information for de interesserede tilskuere. Oprindeligt var det ikke planen at åbne Eagleworld for offentligheden.

Gå ikke på kompromis med de mange oplevelser i kan få i Nordjylland – Book et sommerhus Nordjylland.

Det kan du opleve i Eagleworld

Ørn i Eagleworld i Nordjylland

Fugleshowet

De udendørs forevisninfger med ​​rovfuglene for  begynder hvert år i påskeferien og slutter igen om efteråret. Fugleshowet varer cirka en time. Billetter kan købes i caféen en time før forestillingen. Udover fugleshowet kan tilskuere også besøge fugleudstillingen.

Og en snack til sidst

Der venter masser af nye oplevelser hos  Eagleworld hvor I kan få et indblik i en helt ny verden. Efter besøget i fugleudstillingen og det flotte fugleshow kan I slappe af i Café Margrethe. Her kan du vælge mellem kaffe lavet af friskmalede bønner, te eller varm kakao med chokolade.

Køreturen til Eagleworld

Eagleworld ligger i Bindslev nær Hirtshals i Nordjylland. Du kommer til fuglereservatet via hovedvej 597. Rejsetiden fra Skagen via rute 40 er lige under 25 minutter. Fra Frederikshavn tager det omkring 30 minutter ad samme vej.

Ofte stillede spørgsmål om Eagleworld

Hvornår åbner Eagleworld?

Tjek tider for forestillinger på Ørnereservatets egen hjemmeside.

Hvor ligger Eagleworld?

Skagensvej 107

9881 Bindslev

Hvad koster entre til Eagleworld?

For voksne koster entreen 145 kr. og for børn 80 kr., hvis billetten købes online.