Oplysende besøg på GeoCenter Møns Klint

Den perfekte aktivitet for såvel børn som voksne. Oplev et af Danmarks mest interessante og lærerige sciencecentere, hvor I kan lære om Danmarks fortid – op til 70 millioner år tilbage i tiden.

Endagsvisit tilbage til fortiden  

Er I også interesseret i, hvad Danmarks fundament består af? Så er GeoCenter Møns Klint den ultimative destination for jer. Udstillingen tager jer med på en tidsrejse på 70 millioner år, lige fra Kridttiden, hvor havet var fyldt med monstre, til tertiærtiden, der var præget af udbrud af supervulkaner, til kvartærtiden, hvor istider skabte det vilde landskab ved Møns Klint og til nutiden, hvor Møns Klint er et af Danmarks flotteste naturfænomener.  

Det kan du opleve i GeoCenter Møns Klin

Fossiler

Tag med på eventyr til Østgrønland

I udstillingen ”På udgravning som en ægte eventyrer” får I mulighed for at tage med GeoCentrets ekspedition til Østgrønland, hvor de udgravede knogler fra kæmpekrokodiller. Ved hjælp af det digitale udgravningsbord, får I nu mulighed for at træde i palæontologernes fodspor.

Hvem kan mon finde flest fossiler? Udfordre hinanden i hvem der kan finde flest fossiler i GeoCentrets specielle sandkasse bestående af kinetisk sand.

Tag et smut i biografen

Er I også vilde med at tage i biografen? Så tilbyder GeoCenter Møns Klint hele tre 3D film, hvor de igen tager jer med langt tilbage i tiden.

Udforsk det ydre rum, tag på en gåtur med dinosaurer eller dyk med ned i Kridttidens have, der var fulde af farlige havmonstre.

Spred vingerne og flyv afsted

Spred jeres vinger og prøv GeoCentrets Virtual Reality-installation. Er du eventyrlysten og elsker fart, så kan du flyve afsted i rygende fart og prøve at se, om du kan fange aftensmaden. Foretrækker du derimod at tage den med ro og flyve en stille tur og nyde udsigten, så er dette også en mulighed.

Konklusion

Alt i alt er der masser af oplevelser at give sig i kast med, når man besøger GeoCenter Møns Klint, uanset om man er barn eller voksen.   

Find vej til GeoCenter Møns Klint

Adresse:

Stengårdsvej 8

4791 Borre

Danmark

Vil du læse mere om Sciencecentret, så klik her.

Ofte stillede spørgsmål om GeoCenter Møns Klint

Hvor ligger centret?

Stengårdsvej 8

4791 Borre

Hvad koster entre til centret?

Voksen: 150 kr.
Barn (3-11 år): 100 kr. 

Møns Klint