GorillaPark

Klatreparker er lig med rigtigt eventyr. Her kan du udfordre dig selv på klatrestierne og finde ud af hvor meget gorilla du har tilbage i dig. Sådan er det også i Gorillaparken i Vejle og i Svendborg på Fyn. Tag udfordringerne én for én og se hvor langt du kan nå!

​​Krævende og sjovt

Hvis du vil lidt tættere på naturen, så er en udflugt til gorillaklatreparken helt ideel. Her venter bogstaveligt talt “vilde udfordringer”. Og det er ikke kun dine fysiske færdigheder du skal bruge i Gorilla Park, du skal også bruge dine mentale redskaber for at greje hvordan de forskellige opgaver skal mestres. Og der kræves utvivlsomt mod, når du begiver dig ud på klatrebanerne.

Alt er selvfølgelig helt sikkert så du ikke udsætter dig selv for nogen reel risiko, mens du kæmper dig igennem de forskellige klatrestier. Men vær forberedt på et vildt adrenalinkick, hvis du tager et fejltrin og ender med at hænger i sikkerhedstovet.

Det kan du opleve på GorillaPark

Introduktionspladsen
Parken
©foto af Bugge Larsen Jensen

Op til en højde på 26 meter

Gorillaparken giver jer lyst til eventyr. Men nu til fakta! De forskellige forhindringsbaner når en samlet længde på 2,7 kilometer og består af mere end 100 klatreelementer og forhindringer. Den maksimale højde i trætoppene er 26 meter.

Der er otte forskellige klatreruter med forskellige sværhedsgrader. Børn fra fire år kan begive sig ud på gorillaernes stier. For voksne klatrere med den passende erfaring tilbydes særligt krævende udfordringer i toppen af ​​træerne. Klatreture varer mellem 30 og 60 minutter. Der er hold på op til 12 personer på en klatrerute.

Ekspertvejledning og sikkert udstyr

Inden I går i gang får I naturligvis ekspertinstruktioner fra personalet i gorillaparken. Og I får selvfølgelig udleveret sikkert udstyr til jeres tur på klatrestierne. I lærer at bruge klatreudstyret på forhånd, og der er ingen grund til bekymring når I begiver jer ud på stierne.

Forskellige klatreture

Der findes mange forskellige klatrestier i Gorillaparken. Så her er noget for alle. Både erfarne klatrere og begyndere kan finde passende udfordringer. Her er både svævebaner, spring og udfordringer fra hængende liner. Tag et kig på hver enkelt udfordring fra jorden og find de eventyr som passer lige præcis til dig.

Ofte stillede spørgsmål om GorillaPark

Hvornår åbner parken?

Åbningssæsonen går fra første lørdag i april til og med anden lørdag i november. I den periode har parkerne altid åbent weekender, ferier og helligdage.

Hvor ligger parken?
Helligkildevej 60
7100 Vejle
Hvad koster entré?

Voksen (fra 12 år) – kr. 325

Junior (8-11 år) – kr. 275

Barn (4-7 år) – kr. 95

Billetterne er billigere, hvis de købes online.

Zipline i Gorillapark
Balance i Gorillapark

Har du klatret nok?

Uden for Gorilla parken venter flere eventyrlige oplevelser. Her kan du vove dig ud på Robin Hoods stier, og lære at skyde med bue og pil, eller du kan komme endnu højere op i luften og deltage i faldskærmsudspring. Hvis du vil vove dig ud på Robin Hoods stier, kan du lære bueskydning. Det anbefales at bestille tid i forvejen til begge aktiviteter. Disse to ekstra tilbud findes i Gorillapark Svendborg.

Få mere energi i Cafe Go! Rillax

Klatring i gorillaparken kræver ikke kun maksimal koncentration, det er også en fysisk udfordring. Så er det godt at du kan få noget at styrke dig på i parkens Café, Cafe Go Rillax. Udover forskellige burgere og sandwich kan I også nyde lidt sødt som fx belgisk vaffel, is eller en kop kaffe.

Klatring i Gorillapark