Kabelpark ved Hvide Sande

Vandsport indebærer ikke nødvendigvis svømning, men kan også ske med et bræt under fødderne og med en masse fart på. I Hvide Sande kan I prøve kræfter både med vandski og wakeboarding i byens Kabelpark i Ringkøbing Fjord.

Vandsport for børn og nybegyndere

Hvis I kan lide at lege med vand, så er kabelparken i Hvide Sande noget for jer. Her kan børn fra 8 år og op være med på det begyndervenlige anlæg. Det eneste, det kræver, er en nogenlunde normal fysik.

Kabelsystemet kan trække op til 10 mennesker på én gang og derfor kan hele familien have det sjovt på vandet samtidigt.

Banen har flere forskellige features, som I kan afprøve, og er der nogen i truppen, der ikke har lyst til at være med på vandet, så kan de kigge med fra køkkenet eller baren, hvor der er udsigt over banen.

Det kan du opleve på Kabelparken

Kom rigtigt i gang

Når I ankommer til kabelparken, betaler I for et armbånd, der giver jer adgang til banen i et vist tidsrum.

Herefter går I mod omklædning, hvor I skifter til våddragt. Disse kan enten medbringes selv eller lejes. Derefter ifører I jer både hjelm og vest, der er obligatoriske at bære på banen.

Når I er klar til start, vælger I enten vandski eller et wakeboard, stiller jer i den tilsvarende kø og venter til det bliver jeres tur.

Den første gang bliver I introduceret til banen og når startlyset skifter fra rødt til grønt, er det jeres tur til at blive trukket afsted ud på vandet.

Tips til den første gang

Det kan være meget rart at være forberedt den første gang, I skal prøve at stå på vandski.

For eksempel er det vigtigt ikke at spænde skiene alt for stramt, I skal stadigvæk kunne bevæge fødderne.

Falder I i vandet, så hopper skiene normalt af helt automatisk, men er det ikke tilfældet, så skal I blot bevæge eller sparke med benene for, at det sker.

Husk også, at I blot kan give slip på håndtaget når som helst, hvis I føler jer utrygge ved nogle af springene på banen. Saml vandskiene op og svøm tilbage til start.

Ofte stillede spørgsmål om Kabelparken

Hvornår åbner parken?

Læs mere om parkens åbningstider her.

Hvor ligger kabelparken?

Kabelparken I Hvide Sande ligger på følgende adresse:

Gytjevej 15

6960 Hvide Sande

Hvad koster entre til parken?

For 1,5 time og alt nødvendigt udstyr koster det 350 kr. per person. Læs mere her.

Pige på kabelbanen

Tjek op på åbningstiderne

Kabelparkens åbningstider afhænger af sæsonen. I højsæsonen er parken åben både om morgenen og om eftermiddagen, men er det jeres første gang på vandski eller wakeboard, kan I med fordel planlægge at tage af sted om morgenen, da banen her kører i et lavere tempo. Er I en større gruppe afsted, kan I ringe i forvejen og reservere parken uden for åbningstid.

Derudover spiller vejret en rolle i forbindelse med kabelparkens åbningstider. Parken kan sagtens benyttes, når det er koldt eller regner, men i tilfælde af storm er parken lukket. Derudover kan stærk vind fra øst påvirke banens funktionalitet.