Marielyst Go-Kart og Paintball Center

I Marielyst Go-Kart og Paintball Center er action kodeordet! Udover gokart kan du også tage en tur i Paint Ball Arena eller tage et spil fodbold i de store Bumperz bolde. I kan også prøve det populære Bowtag, en slags paintball med bue og pil.

Gokartbanen for voksne

Gokartbanen for voksne er til personer fra 14 år. Banen er 400 meter lang og har selvfølgeligt alt professionelt udstyr. Gokarten kan nå en tophastighed på 60 kilometer i timen. Op til otte gokarts er på banen på samme tid, også i regnvejr, hvis I vil.

Gokartbanen for børn

Centeret har også en særlig bane for børn mellem 7 og 13 år. Her er der selvfølgelig stor fokus på sikkerheden. Ruten har en længde på 200 meter. Hvert barn modtager en detaljeret instruktion i, hvordan man bruger køretøjerne og banen overvåges hele tiden. Hvis der opstår problemer under kørslen, kan personalet gribe ind med det samme. Børnegokartsene når en tophastighed på 25 kilometer i timen.

Det kan du opleve i Marielyst Go-Kart og Paintball center

 

Paintball
Bumberball

Små elbiler til de mindste børn

Selv børn mellem tre og seks år kan være med. Når far og mor er i gang på voksenbanen, kan de små køre en tur i elbilerne. Dog skal hvert barn være i følge med en voksen.

Paintball centeret

Paintball henvender sig til voksne besøgende. Paintball er et færdighedsspil, der involverer skydning med farvede markører. God øje-hånd koordination er lig med sejr! En god fysisk kondition er et godt udgangspunkt, når man spiller paintball, fordi man i modsætning til et computerspil bevæger sig gennem scenerne her. Du skal flygte fra fjenden, kaster dig ud i buskene, når du bliver angrebet, og gemme dig bag en forhindring.

Paintball-anlægget i Marielyst Go-Kart & Paintball Center har et areal på 11.000 kvadratmeter og op til 30 mennesker kan spille mod hinanden på samme tid. Minimumsalderen for et paintballspil er 16 år. Det samlede areal kan også opdeles i to separate spillebaner.

Bumperz

Måske kender du allerede de store badebolde man kan tage på og ”bumpe” ind i hinanden med? Det kan ligne en sumobryderkonkurrence når deltagerne hopper ind i hinanden med hele deres kropsvægt. Men heldigvis er landingen blød. En fodboldkamp i de store dragter, er en sjov måde at prøve bumperzdragterne på. 

Adresse

Marielyst Go-Kart & Paintball Center ligger på den sydlige del af Falster. Kør sydpå ad rute 271 mod Væggerløse. Adressen er:

 

Godthåbs Alle 3B

4873 Væggerløse

Danmark

https://gokart.dk/

 

Skal i bruge et sommerhus i nærheden? Gå på opdagelse i vores sommerhus Marielyst.

Ofte stillede spørgsmål om centret

Hvor ligger centret?

Marielyst Gokart & Paintball Center

Godthåbs Allé 3B

4873 Væggerløse

Bue og pil