Ree Park Safari

​​Ree Park Safari er en moderne safaripark, der hele tiden er i udvikling. Kom helt tæt på dyrene ved en Land Rover Safari eller gå en tur langs indhegningerne. Ree Park Safari indgår blandt andet også i et internationalt avlsprojekt for at hjælpe truede dyrearter.

 

​​Fire kontinenter

Ree Park Safari er opdelt i fire kontinenter, hvor Afrika er det største område. Den afrikanske savanne i Ree Park er ydermere opdelt i fire områder. Dette gør, at hvert enkelt dyr har de bedste og mest autentiske leveforhold. På det afrikanske kontinent kan I opleve løver, giraffer, næsehorn, geparder og mange andre dyr.

Udover Afrika finder I også dyr fra det nordamerikanske, sydamerikanske og asiatiske kontinent.

På det nordamerikanske kontinent kan I bl.a. opleve sortbjørne, arktiske ulve, præriehunde, og hvis I er heldige en hvidhovedet havørn.

Der er også spændende dyr at finde i den sydamerikanske del af parken. Her kan I se lamaer, dødningehovedaber, kæmpemyreslugeren og mange flere.

I den asiatiske del af parken finder I også mange interessante dyrearter, såsom den røde panda, nordkinesiske leoparder, Sumatra tigeren og den japanske trane.

Det kan du opleve i Ree Park Safari

Udsigt fra løvernes placering
©Ree Park
Ulv i Ree Park
©Ree Park

Kom helt tæt på dyrene i ægte safaristil

Ree Park Safari lever virkelig op til navnet, de tilbyder nemlig en ægte safaritur i Land Rovere. En Land Rover Safari i Ree Park tager jer med helt tæt på dyrene, der lever sammen på den afrikanske savanne.

I kan også prøve Amerika Expressen, der tager jer med en tur tilbage i tiden. Her kører I over den nordamerikanske prærie i bedste westernstil og kommer tæt på dyrene, som lever her.

Avl af sjældne dyrearter

Ree Park Safari støtter og yder en aktiv indsats for at bevare sjældne og udryddelsestruede dyrearter. Parken har mange forskellige avlsprogrammer og samarbejder med andre dyreparker på tværs af lande. Når I besøger Ree Park, kan I opleve mange af de dyr, der indgår i de forskellige avlsprogrammer, på tæt hold.

Et af de sjældne dyrearter I kan opleve ved at besøge Ree Park Safari, er f.eks. geparden. Parken er det eneste sted i Danmark, der huser den sjældne dyreart.

Vidste I, at geparden er verdens hurtigste landlevende pattedyr og at den ikke er god til at klatre? Glæd jer til at opleve det elegante pattedyr, når I besøger Ree Park Safari.

Ofte stillede spørgsmål om Ree Park Safari

Hvor ligger parken?

Stubbe Søvej 15

8400 Ebeltoft

Hvad koster entré?

Voksne: 195 kr.

Børn (3-11): 115 kr.

Legende børn i Ree Park
©Ree Park
Leopard i Ree Park
©Ree Park

Spis i ægte savanne stil

Et besøg hos Ree Park føles som at være på ægte safari. Denne følelse går igen i alle parkens restauranter. Der er mange forskellige og alle tilbyder en lækker menu i unikke omgivelser. Prøv blandt andet Café Bush Camp, som med sin charmerende indretning bringer jer direkte tilbage til savannen.

Er I mere til det gode, gamle vesten? Så kan I ikke komme udenom Deadwood Grill, hvor stemningen emmer af gamle westernfilm.

Overblik over parken
©Ree Park