Rubinsøen – et paradis for lystfiskere og naturelskere

Vil du gerne lufte fiskestangen på ferien? Så er Rubinsøen et oplagt valg. Denne sø byder på ro og maleriske omgivelser, hvilket må siges at være det perfekte udgangspunkt for en vellykket fiskedag. Er du vild med at vandre, byder Rubinsøen ligeledes på fine oplevelser. Tag dig god tid til at nyde de skønne naturlandskaber, og få masser af uforglemmelige indtryk (og måske også en fisk) med hjem.

Hvor ligger Rubinsøen?

Du finder Rubinsøen på Bornholms vestkyst i nærheden af Hasle Sogn. Søen nås via hovedvej 159. Fra Rønne tager turen ca. 15 minutter i bil. Har du lyst til en gåtur omkring Rubinsøen? GPS-koordinaterne er: 14.717753 N, 55.170341 O.


Skal i bruge et sommerhus til turen?

VillaVilla har et skønt udvalg af sommerhuse på Bornholm, hvor der er plads. Vi har forskellige størrelser af sommerhuse, men der vil altid være plads nok. Med vores sommerhuse får faciliteter som f.eks. aktivitetsrum, pool, spa m.m. så i har de bedste forudsætninger for en god ferie. Gå på opdagelse i vores sommerhus Bornholm.

Lystfiskere og vandrefolk – se her

Elsker du at opleve naturen til fods? Eller vil du gerne bruge ferien på at lufte fiskestangen? Eller måske bare nyde naturen i ro og mag. Så kan du se frem til afslappede stunder ved Rubinsøens bred.

Det kan du opleve på Rubinsøen

Børn ved Rubinsøen på Bornholm
Rubinsøen ved Hasle på Bornholm

Rubinsøen for fiskere

Hvis du drømmer om selv at fange og tilberede middagen, kan du med fordel vælge at prøve lykken som lystfisker under din ferie på Bornholm. Rubinsøen er i den forbindelse et godt sted at starte. Søen er hjemsted for flere forskellige fiskearter. Særligt aborrer finder du mange af i Rubinsøen. Måske er du også heldig at få en gedde på krogen? I hvert fald er søens gedder også populære blandt lystfiskerne. Søens bestand af skaller er heller ikke ubetydelig. Prøv selv: Hvilken fisk kommer på tallerkenen i aften?

Rubinsøen for vandrefolket

En fin vandresti løber hele vejen rundt om søen. Her kan du få pulsen lidt op, nyde den skønne natur og betragte lystfiskerne hive dagens fangst hjem ved bredden. Slå dig ned på en bænk og slap fuldstændig af, mens du lytter til fuglenes kvidren og vandets plasken og nyder udsigten over søen. Naturelskere og vandrebegejstrede kan ikke undgå at få en fantastisk udflugt til Rubinsøen.

Helt sikkert et besøg værd

Hvis du elsker at opholde dig i naturen, og din næste ferie går til Bornholm, bør du helt sikkert lægge vejen forbi Rubinsøen. Rubinsøen er nemlig et fortryllende bekendtskab, uanset om du har fiskestangen med eller bare vil slappe af i naturen. Den maleriske kulisse er som skabt til at lade batterierne op og komme helt ned i gear.

Adressen

Søens officielle adresse er:

3790 Hasle Sogn

Danmark

Ofte stillede spørgsmål om Rubinsøen

Hvornår åbner søen?

Rubinsøen er åbent hele året rundt.

Hvor ligger søen?

3790 Hasle Sogn

Danmark

Hvad koster entre til søen?

Det er gratis at fiske i og besøge søen.

Klipper på Bornholm