Segway Sightseeing i København

Hvis I holder ferie på Sjælland, så er en tur til København sikkert på programmet. København er fuld af spændende attraktioner og seværdigheder, og her kan sagtens tilbringes én eller flere dage. I kan selvfølgelig udforske hovedstaden på egen hånd, men I har også mulighed for at tage på sightseeingtur på Segway.

Vil I rundt i storbyen på egen hånd kræver det lidt planlægning – hvad vil I gerne se og hvor ligger de forskellige attraktioner? Med en guide kan I krydse Københavns største attraktioner af på sightseeing listen og derefter begive jeg ud på egen hånd uden stress over, om I når at se alt det I burde.

Alle ture starter med en kort introduktion til at køre på Segway.

City Center Cruise

Denne byrundtur kører I fra Langelinje til centrum gennem Nyhavn. Undervejs kan I opleve seværdigheder som Den Lille Havfrue, Operaen og Amalienborg. Turen tager ca. 1 time.

Copenhagen Cruise 

Copenhagen Cruise er den lange tur og tager ca. 2 timer. Udover de mange seværdigheder som også ses på den korte City Center Cruise, kommer I her forbi Tivoli, Børsen, Odd Fellow Palæet og mange andre interessante bygninger og seværdigheder. 

VIP-ture

Hvis I er en større gruppe som gerne vil afsted sammen, kan det også lade sig gøre. Book en VIP-tur så bestemmer I, hvem der skal med, og hvornår det skal foregå.  

Turstart

Alle Segway turene med Copenhagen Segway Tours starter på Langelinie Alle 58, 2100 København. Mødetid er ca. 15 minutter før turstart.

Billetter

Køb billetter og se mere om turene på hjemmesiden:

http://segwaycruisecopenhagen.com/

Se sommerhuse i Nordsjælland

Det kan du opleve på segway sightseeing i Købenahvn