Sejlture langs Slien

I hyggelige Kappel kan du beundre de historiske bygninger, kirker og møller. Oplevelsen bliver endnu mere interessant, hvis den finder sted til vands. Særligt hvis sejlturen foregår ombord på hjuldamperen eller udflugtsdamperen.

 

Afsted til Kappel

Kappel ligger i nærheden af Flensborg Fjord i Slesvig-Holsten ud til Østersøen. Fra sydgående retning kommer du til Kappel via hovedvej 203, fra vest via 201 og fra nord via 199.

 

På sejltur langs Slien med Schlei Princess og Nordlicht

Aktuelt kan du vælge mellem to skibe: Hjuldamperen Schlei Princess og udflugtsdamperen Nordlicht. Udflugtsdamperen Wikinger Princess er for nylig blevet sendt på pension.

Schlei Princess

Hjuldamperen blev døbt i 2014 og er i dag en fast bestanddel af Kappel Havn. Det overdækkede salonområde kan rumme 200 personer, mens der på selve dækket er plads til yderligere 250 gæster. Schlei Princess er 45 meter lang og knap 9 meter bred. Hoveddækket på Schlei Princess tager uden problemer imod kørestolsbrugere og klapvogne. Tiden ombord flyver afsted takket være det hyggelige dæk med saloner og barer samt et interessant kulinarisk udbud, der spænder fra simple middagsretter til den helt store luksusbuffet. Det delvist overdækkede udendørsdæk er det perfekte sted at nyde en uhindret udsigt.

Det kan du opleve med Sejlture på Slien

Schlei Nordlicht
Slien

Nordlicht

Denne udflugtsdamper blev bygget i 2014 i Istanbul som erstatning for den gamle Wikinger Princess. Den lyse salon er udstyret med klimaanlæg og restaurant, hvilket er med til at gøre en tur med Nordlicht til en fornøjelig affære uanset vejret. To udendørsdæk indbyder til at nyde udsigten over det smukke landskab undervejs. Nordlicht er godkendt til 200 passagerer. Ca. 130 gæster finder plads i salonen, mens der er plads til 120 gæster på udendørsdækket.

Sejlture på Slien ved festlige lejligheder eller for grupper

At holde fest til vands er en særlig stemningsfuld oplevelse, uanset om anledningen er et bryllup eller en firmafest. Du kan holde fest på Schlei Princess og Nordlicht, mens de ligger i havn, ligesom det selvfølgelig også er muligt at sætte trumf på festlighederne med en sejltur. Du bestemmer selv programmet og rammerne – det eneste, der ikke kan ændres på, er det smukke landskab langs Sliens bredder. Rejser I sammen i en gruppe, kan I vælge mellem særlige gastronomiske tilbud og desuden nyde godt af grupperabat.

Sejlturene

Skibenes sejlplan varierer alt efter sæsonen. Turen går fra Kappel til Siseby, fra Kappel til Sliminde eller fra Kappel til Masholm. Vær opmærksom på de ophængte tavler med informationer om tidspunkter og sejlture. Billetten købes ombord på skibet.

Slien kort fortalt: Fabelagtige landskaber og skønne skibe

Nyd en sightseeingtur til søs med udsigt til de flotte landskaber langs Sliens bredder. Turen starter i Kappel. Gå ombord i det kulinariske udvalg, mens du nyder udsigten og de forbiglidende landskaber. Både Schlei Princess og Nordlicht kan desuden bookes til større grupper eller festlige lejligheder.

Direkte til anløbsstedet

Her lægger de to skibe til kaj:

Am Hafen

24376 Kappel

Yderligere informationer finder du på dette website.

Ofte stillede spørgsmål om sejlture på Slien

Hvornår sejler bådene?

Det afhænger af sæsonen. Se mere under afsnittet ‘sejlplan’.

Hvor ligger parken?

Am Hafen

24376 Kappel