Sjov i Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er Aarhus’ forlystelsespark, men den har meget mere at byde på end kun forlystelser – tag også til koncert, teaterforestilling eller endda foredrag.

 

Et tivoli tæt på centrum

Tivoli Friheden er beliggende i gåafstand til centrum og ligger tæt på den smukke Marselisborg skov. I løbet af året byder Tivoli Friheden på et bredt udvalg af forskellige former for underholdning, både forlystelser, koncerter og foredrag. Tivoli Friheden har sin egen kultursal i Hermans, hvor der bliver afholdt intimkoncerter, teaterforestillinger og foredrag.

Fed Fredag i Friheden

21 fredage om året indbyder Tivoli Friheden til en fredag ud over det sædvanlige. I starten af året offentliggør Tivoli Friheden et program bestående af 21 artister, som giver koncerter i løbet af året. Så hvis I vil med til koncert i smukke omgivelser, så tjek programmet her.  

Det kan du opleve i Tivoli Friheden

Fed fredag i Friheden
Sankt Hans i Tivoli Friheden

Forlystelser 

Tivoli Friheden tilbyder mere end 40 forlystelser, hvor der er noget for enhver smag, uanset om I er til fart og sus i maven eller til de mere rolige. Er I til fart og sus i maven, skal I prøve Cobraen, som fejer benene væk under jer og tager jer 400 meter med op i luften. Andre vilde forlystelser er blandt andet Piratskibet og Pegasus, der løfter, drejer og snurrer jer 360 grader rundt i forskellige dimensioner.

Er I derimod til mere rolige forlystelser kan I prøve Den Røde Baron, hvor det gælder om at ramme skydeskiverne og få flest point. Den Blå Ballon er for hele familien og her får I udsigt over hele Tivoli Friheden og de andre forlystelser. 

Friheden har desuden masser af forlystelser til de mindste. Tag i Bille Bys køreskole eller prøv den eventyrlige Frihedskarrusel.

Hermans

I 2013 blev kulturhuset doneret til Tivoli Friheden af Salling Fondene, og det er derfor nu muligt at afholde events året rundt. Hermans Kulturhus byder indenfor til spændende foredrag, koncerter og andre interessante arrangementer. Der kommer hele tiden nye arrangementer og der er noget for hele familien.

Ofte stillede spørgsmål om Tivoli Friheden

Tyfonen i Tivoli Friheden

Spisning

Buffet, cafeer, pizza, kylling, eller burger – udvalget er stort og Tivoli Friheden har alt hvad ganen begærer. Hvis ingen af disse muligheder frister, så har I også mulighed for selv at medbringe mad og grille det i parken.

Aarhus set fra vandet