Teambuildingtur med fagligt indhold

Sommerhusene er velegnede til mange former for firmaarrangementer. Det kan være kick-offs, workshops, kundemøder, interne møder eller arrangementer af mere social karakter som teambuilding eller den årlige julefrokost.

Happy og Co lejede et sommerhus i en weekend. Formålet var et arrangement, hvor fordelingen mellem det faglige og det sociale var 50/50. Samtidig skulle opholdet ses som en belønning til medarbejderne for en god arbejdsindsats. ”Heldigvis er mentaliteten i vores virksomhed sådan, at man gerne bruger en weekend sammen med kollegerne, så længe det ikke forventes, at man er faglig hele tiden”, udtaler Jakob Petersen, direktør hos Happy og Co, der samtidig må tilstå, at det sociale aspekt ved opholdet endte med at fylde mere end 50 %, hvilket er ok, fordi alle havde en super god weekend.

”Jeg var ekstremt positivt overrasket over sommerhuset”, fortæller Jakob Petersen. ”Der var soverum nok til at vi kunne få et værelse hver og antallet af badeværelser var helt perfekt. Derudover fungerede det super godt, at vi kunne bruge tv-stuen til den faglige del og så kunne vi flytte os, når vi skulle spise. Det var også et plus, at der var to store køleskabe, to opvaskemaskiner og masser af service. I det hele taget fungerede det bare rigtig godt”.

Happy og Co har tidligere afholdt lignende arrangementer på hoteller eller internt i virksomheden, men det har aldrig været helt lige så godt. ”Internt bliver folk nemt forstyrret af deres daglige gøremål og det er ikke nær så afslappende at være på et kursuscenter”, konstaterer Jakob Petersen. Han slår da også fast, at det er 100% sikkert, at Happy og Co vil leje et sommerhus til et firmaarrangement en anden gang.

Jakob Petersen fremhæver desuden, at muligheden for at få noget mere fagligt ud af opholdet helt klart var til stede. ”Jeg kunne godt forestille mig at leje et sommerhus en anden gang til et arrangement i hverdagene, men så ville programmet også se lidt anderledes ud. Hvis vi tager af sted i hverdagene, vil vi fra ledelsen forvente at få et mere fagligt udbytte af turen”.

Happy og Co havde valgt et sommerhus uden projektor og lærred, men det var nu ikke noget stort problem at medbringe det hjemmefra. Heller ikke indkøb eller det faktum, at man selv skal stå for madlavning, oprydning osv. anser Jakob Petersen for et problem.

”Jeg kan ikke finde på noget som helst negativt at sige om opholdet”, siger Jakob Petersen afslutningsvist, ” det skulle da lige være, at vi godt kunne have brugt lidt mere tid der ude”. Hans råd til andre virksomheder, der overvejer at leje et sommerhus til et firmaarrangement er ret simpelt: ”man skal bare gøre det”, siger han, ”det er virkelig en fed måde at være sammen på!”

(11)
22 personer
9 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.679,00 kr.

Inkl. rengøring
24 personer
10 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

15.512,00 kr.

Inkl. rengøring
24 personer
9 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

11.424,00 kr.

Inkl. rengøring