• Ledige jobs hos VillaVilla

Er du vores nye kollega?

Lige nu har vi én ledig plads i VillaVilla-teamet.

Dig, der planlægger et sabbatår

Bliver du student til sommer? Eller planlægger du endnu et sabbatår?

Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job i en virksomhed i rivende udvikling og med ambitiøse vækstmål. Du bliver en del af et humørfyldt og velfungerende team, der pt. tæller 12 kolleger. VillaVilla er en virksomhed med et fladt hierarki og en høj grad af frihed, hvor det forventes, at den enkelte tager ansvar.

Vi søger en meget serviceminded og ”twice as nice” kollega, som

  • er klar på arbejdsopgaver, som primært indebærer at give vores gæster den allerbedste service i telefonen og svare på mails
  • er velformuleret på dansk og kan forstå og tale lidt tysk (A/B niveau)
  • tager ansvar og arbejder selvstændigt i tæt samarbejde med et meget kollegialt team
  • kan bevare overblikket i en travl hverdag og arbejde med flere bolde i luften på én gang
  • er klar på at tage vagter eftermiddag, weekend og aften og arbejde i sommerferien
  • har et godt smittende humør, er pro-aktiv og har et stort ”drive”

Vi leder efter lige præcis DIG, hvis du kan sætte flueben ved de fleste af opgaverne og kan forestille dig et sabbatår fra juni 2023 (med mulighed for timer før, hvis du kan) frem til sommer 2024. Hvis du bliver lige så glad for at arbejde hos VillaVilla, som dine fremtidige kollegaer er det, så er vi altid friske på at snakke om muligheder for at blive hos os længere.

Stillingen er fuldtid fra sommer 2023, og vi arbejder på kontoret på Livøvej i Viborg. Har du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Lone Christensen på tlf. 51619556 eller lone@villavilla.com Hvis det lyder som jobbet for dig, så send din ansøgning afsted til Lone med det samme. Samtaler afholdes løbende.

Leg, sjov, hygge og en underholdende ferie for hele familien – det er VillaVilla, twice as nice.

VillaVilla har siden firmaets start i 2003 specialiseret sig i at udleje sommerhuse med god plads til op til 30 personer.

I 2022 skiftede virksomheden navn fra Luksushuse.dk til VillaVilla. Konceptet bag indretningen af sommerhusene er, at underholdningssortimentet er så velassorteret, at regn eller gråvejr ikke ødelægger ferien. Langt de fleste sommerhuse er derfor indrettet med masser af spændende aktivitetsmuligheder, så som billard, bordtennis, airhockey, fodboldspil, dart, PlayStation mm.

I sommerhusene er det badevejr året rundt, da alle sommerhuse er indrettet med spabad og sauna. De fleste af sommerhusene har ”eget badeland” med stor swimmingpool med vandrutsjebane og modstrømsanlæg. Sommerhusene er placeret i de smukkeste sommerhusområder nær strand og vand i Danmark, Tyskland og Sverige.