Kathrine Højbjerg

– digital forretningsudvikler, vestjyde med interesse for bæredygtighed og brætspil

Hvad er din rolle hos VillaVilla?

Til dagligt er jeg digital forretningsudvikler og jonglerer med både medier, IT, sprog og samarbejdspartnere, når jeg hver dag arbejder med at optimere og udvikle VillaVillas digitale platforme. Lige siden jeg dimitterede fra Handelshøjskolen i Aarhus med en kandidatgrad i tysk og international markedskommunikation, har jeg arbejdet i sommerhusbranchen. Størstedelen af min karriere har jeg været hos VillaVilla, hvor frihed under ansvar og nye arbejdsopgaver både inspirerer og udfordrer mig fagligt og praktisk.

Hvad laver du i din fritid?

Derhjemme har jeg to piger, og vi elsker at tilbringe en masse tid sammen. Vi er vilde med sport, og der er både svømning, løb, ridning og spinning på programmet. Det giver mulighed for at koble af i en ellers travl hverdag. Tiden sammen bliver også gerne brugt på at spille brætspil – der er ikke det brætspil, som vi ikke har derhjemme. Jeg går meget op i bæredygtighed og gør mit til at passe på kloden. Derudover er jeg født og opvokset i Vestjylland, så den landsdel er min absolutte yndlings. Vestjylland byder på den smukkeste natur – især ved vestkysten. VillaVilla udlejer en masse huse i Vestjylland og ved vestkysten, så I også kan opleve landsdelen på bedst mulig vis. Sommerhusture er også lige noget for mig. Hvert år i uge 28 tager jeg i sommerhus sammen med hele den pukkelryggede, hvor vi tager 14 personer afsted og nyder hinandens selskab, den danske natur og de mange spændende attraktioner, som Danmark gemmer på.

Kontakt Kathrine 

kathrine@villavilla.com
Direkte tlf: 32 25 22 62

 

Kathrines favorithuse

24 personer
10 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

15.512,00 kr.

Inkl. rengøring
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.906,00 kr.

Inkl. rengøring
(10)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.265,00 kr.

Inkl. rengøring

Artikler skrevet af Kathrine

Luksussommerhus i Vestjylland - sommerhusudlejning ved vestkysten

Vestjylland

I Vestjylland tilbyder vi store sommerhuse med pool i mange forskellige attraktive ferieområder langs vestkysten og ved Limfjorden.
Se mere