Sommerhuse i Ho ved Blåvand

Lej et sommerhus i naturskønne Ho lige her på VillaVilla, hvor du finder store sommerhuse med pool og spa!

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 2 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Sommerhusudlejning af store sommerhuse med pool i Ho ved Blåvand

Sommerhusudlejning hos VillaVilla giver jer de bedste rammer til at få den ultimative ferie. I Ho ved Blåvand tilbyder vi jer tre store poolhuse, hvor der er plads til hele famlien. Herunder kan I læse hvad Ho og omegn har at byde på.

Naturen omkring Ho er meget alsidig. I finder blandt andet Ho Klitplantage, som er et stort fredet klit- og hedelandskab med afmærkede vandrestier og udsigtspunkter. Udover klitplantagen, er Ho Bugt et eftertragtet og særegent naturområde med blide strandenge. Her har I muligheder for til fods at komme helt ud på spidsen og opleve sælerne boltre sig i de dybe tidevandsløb og render. 

I højsæsonen kører der en Naturbus og I kan tage på en guidet bustur i området ved Ho og Blåvand, det er helt sikkert en tur, der er værd at prøve.

Vil du se flere sommerhuse? Se vores udvalg af sommerhuse i Vestjylland.

Sommerhuse i Ho ved Blåvand

Usigt til vandet i Blåvand
Badestranden i Blåvand

Attraktioner og seværdigheder nær Ho

Ho kirke er en gammel og flot kirke fra midten af 1400-tallet, hvor der blandt andet er et tilhørende våbenhus. Inde i kirken hænger der to kirkeskibe, hvoraf det ene af siges at være Nordens ældste. 

Ho ligger ydermere kun få kilometer fra den populære ferieby, Blåvand. I Blåvand finder I både gode indkøbsmuligheder og masser af liv. I højsæsonen får man næsten den tanke, at man er kommet til de sydligere himmelstrøg.

Det brusende Vesterhav og de hvide sandstrande der ligger ved Blåvand er helt klart også et besøg værd.

Havnebyen Esbjerg er Danmarks femtestørste by, som kun ligger en halv times kørsel fra Ho. Her finder I både shoppesmuligheder og gode spisesteder.

Skal I have lidt mere fart over feltet, så ligger Danmarks nok mest kendte familiepark, nemlig Legoland, blot 75 km fra Ho.

Tirpitz er et nyt museum nær Blåvand. Det ligger skjult i klitterne og giver jer en ny og moderne museumsoplevelse med forskellige udstillinger, som både egner sig til børn og voksne.

Hos VillaVilla sætter vi en ære i at give jer gode ferieoplevelser og alle vores sommerhuse er beliggende midt i de mest naturskønne områder i Danmark. Vi tilbyder ydermere sommerhusudlejning i Nordtyskland ved Østersøen og på Øland i Sverige.