• EnergiSmart

Mærk forskellen med EnergiSmart

Hos VillaVilla deler vi det fælles fokus på den grønne omstilling.

Over 90 % af vores luksus sommerhuse har markedets førende luft-til-vand varmepumpe eller jordvarme varmesystem installeret, hvilket både kommer miljøet og husets gæster til gode.

Luft-til-vand varmepumper og jordvarme udnytter den naturlige varme i luften eller jorden og omdanner den til varmt vand, som opvarmer poolen og huset. På den måde sparer vi både på el-energi og CO2-udledning. Det kalder vi EnergiSmart.

Det bedste er, at disse energioptimerede varmesystemer leverer min. 3,5 så meget varmeenergi, som de bruger el-energi. Det betyder, at du får ekstremt billig varme under dit VillaVilla-ophold, samtidig med at du bidrager til en mere bæredygtig fremtid. I husene med luft-til-vand varmepumper og jordvarme er varmeprisen inkluderet i elafregningen.

Det kalder vi en twice as nice situation!

Andre varmekilder

En mindre del af VillaVilla-husene har ikke installeret jordvarme eller luft-til-vand varmepumpe, men i stedet oliefyr, gas eller fjernvarme til opvarmning. Disse opvarmningsmetoder er energioptimerede og besparer dermed energiforbrug i forhold til flertallet af de ældre poolhuse til udlejning, der typisk opvarmes uden et centralvarmesystem men udelukkende med el.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os – også hvis du ønsker et estimat på forbruget til et kommende ophold.

Nedenfor et eksempel på estimeret forbrugsudgift på et 7-værelses (18 personers) poolsommerhus med luft-til-vand varmepumpe*.

  • Sommer: 1700 kr./uge
  • Vinter: 2600 kr./uge
*med udgangspunkt i december’23 strømpriser og med fornuftigt forbrugsmønster.
 
strømforbrug i sommerhus
Søg sommerhus
Far og søn i pool

Spar på energien

Selv simple tricks giver dig som gæst mulighed for at spare på forbruget under dit ophold. Det gavner både din pengepung og vores fælles Co2 regnskab.

  • Når poolen ikke er i brug, sparer I på strømmen til poolrummets affugter ved at lægge pooldugen over poolen.
  • Ved at svabe gulvet i poolrummet efter brug af poolen, begrænses brugen af affugter.
Swimmingpool og vandrutsjebane
24 personer
9 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

15.503,00 kr.

Inkl. rengøring
14 personer
5 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.000,00 kr.

Inkl. rengøring
(20)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.312,00 kr.

Inkl. rengøring