Sommerhus med billard /poolbord

I alle vores sommerhuse er der mange forskellige aktiviteter, f.eks. billard /poolbord, dart, bordtennis, bordfodbold, airhockey, spillekonsoller mm. Udbuddet varierer fra sommerhus til sommerhus, så det anbefales at holde øje med de enkelte huspræsentationer.

Man kan spille billard i næsten alle vores sommerhuse

Betegnelsen billard dækker over en række forskellige spil, som alle spilles på et billardbord eller poolbord. Næsten alle sommerhusene har et sådant poolbord, så der er ingen undskyld for ikke at udfordre de øvrige af sommerhusets gæster og have et par hyggelige timer – eller dage – omkring sommerhusets billardbord.

Familiens billard-haj

I kan f.eks. lave en turnering og se, hvem der er familiens bedste billardspiller. Det er nemt at lave en turneringsplan. Skriv alle deltagernes navne på et stykke papir i en kolonne vandret og samtidig i en lodret kolonne. Hermed opstår et antal felter ud for hver deltager som repræsenterer navnene på de deltagere, man skal ”møde” i turneringen. På den måde er det nemt at holde styr på om alle har spillet mod hinanden og arket kan desuden bruges til at holde styr på, hvem der vandt de enkelte spil billard.

Sommerhuset skaber en god ramme om en sådan turnering. Der er ikke andre end jer selv huset, så I kan spille billard i fred og ro og lige så længe, som I har lyst til. I flere af sommerhusene findes desuden en bar i det aktivitetsrum, hvor poolbordet er placeret, så I kan nyde kolde drikkevarer mens i spiller.

Ekstra nemt med startpakke

Ekstra nemt: Startpakken

Køb en startpakke med: Alt det mest nødvendige så som toiletpapir, håndsæbe, opvasketabs mv.

Se mere

Houstrup Strand, Vestjylland Nr. 583

24 personer

9 Værelser

4 Badeværelser

Lejepris/uge fra

15.854,00 kr.

Inkl. rengøring

Søndervig, Vestjylland Nr. 580

16 personer

8 Værelser

3 Badeværelser

Lejepris/uge fra

19.420,00 kr.

Inkl. rengøring

Houstrup Strand, Vestjylland Nr. 579

26 personer

10 Værelser

4 Badeværelser

Lejepris/uge fra

17.130,00 kr.

Inkl. rengøring