Udlejning af sommerhus med pool ved Thorup Strand

Tag på sommerhusferie ved Thorup Strand som leverer helt fantastiske ferieminder for hele familien.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 1 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Find jeres kommende sommerhus ved Thorup Strand

Husker du også programmet Gutterne På Kutterne? TV2 sendte programmet for første gang tilbage i 2015 og de glade gutter tog Danmark med storm. De originale personligheder og deres helt nede på jorden attitude satte smil på alle vores læber, noget vi også er sikre på, at din familieferie i gutternes hjemstavn Thorup Strand vil gøre. Thorup Strand er en lille perle, der ligger i Jammerbugtens sydlige munding på Nordjyllands vestkyst. Og det er her, I skal holde jeres næste ferie sammen med familien!

Se hele vores udvalg af sommerhuse i Nordjylland.

Badestranden ved Thorup Strand
Sommerhusudlejning ved Thorup Strand i Nordjylland

Tag i sommerhus ved Thorup Strand

Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning af mange sommerhuse i Nordjylland, men indtil videre blot et enkelt et ved Thorup Strand. Sommerhuset har dog alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til ferie i sommerhus. Sommerhuset kan rumme op til 18 gæster og har dermed syv soveværelser fordelt på to soveafdelinger. Derudover har huset en hems med madrasser, hvor der er plads til fire personer. Hemsen er særligt populær hos den yngre del af feriegæsterne, da børnene godt kan lide ‘hulen’, som de kan have for sig selv med adgang forbudt for voksne.

Når alle gæsterne skal samles, så kan I gøre det på flere måder. Har I lyst kan I slænge jer i sofaen og nyde hyggesnak og brætspil foran brændeovnen. Er I afsted om sommeren, kan I modsat sætte jer ud på terrassen. Her finder I havemøbler, spabad og mulighed for solskinsstråler. Der er også et udendørs ‘legeparadis’ for børn med trampolin, gynge og sandkasse. Her kan de mindste let underholde sig selv, mens de voksne nyder hyggen, de grønne omgivelser og en lækker drink bikset sammen i sommerhusets bar. Sommerhuset ligger kun 500 meter fra stranden i Thorup Strand, hvilket betyder, at I nemt kan løbe frem og tilbage, hvis I har lyst til en dukkert i bølgerne, en lille gåtur eller hvis I har glemt noget hjemme i sommerhuset, hvis I har besluttet jer for at tilbringe hele dagen på stranden. 

Sommerhuset I har mulighed for at leje ved Thorup Strand gemmer på mange forskellige ting og sager. Blandet er der stik til el-bil, hvis I kommer i sådan en, og det er tilladt at tage hele familien med. Når vi siger det, så mener vi, at det er tilladt at tage op til to husdyr med jer på ferie uden, at det koster ekstra. Skulle I have brug for at tage flere firbenede venner med, kan I altid kontakte os, så tager vi gerne jeres forespørgsel med os videre til husejer. Det er altid jeres ansvar, at jeres husdyr ikke gør skade på huset og at I overholder reglerne for at medbringe dyr i området.

Faciliteter i sommerhuset ved Thorup Strand

I sommerhuset ved Thorup Strand finder I en af de ting, som næsten alle husene, vi udlejer hos VillaVilla, har, og som vores gæster er ellevilde med. Det er selvfølgelig aktivitetsrummet, som vi refererer til. Aktivitetsrummet er et rum, som I nemt kan komme til at tilbringe timevis i under jeres ophold i huset. Her finder I bordtennis, billard spil, bordfodbold, dart og en PlayStation 4. Det er vigtigt at bemærke, at I selv skal medbringe spil til spillekonsollen, hvis I har lyst til at gøre brug af den. Hvis PlayStation ikke siger jer noget, så er det slet ikke noget problem, da alle de andre spil, der ikke kræver teknisk kunnen, er mindst lige så sjove og med mulighed for flere spillere på en gang. Lav hold og afhold en familieturnering. Det er op til jer, hvad præmien er. Æren, opvasken eller måske noget helt tredje? Præmien lader vi være op til jer at bestemme, så længe den ikke går på kompromis med den gode feriestemning, som gerne skulle være fokus for jeres ferie!

Når man er mange afsted samtidigt, kan det være en stor udfordring at forberede spisning. I sommerhuset ved Thorup Strand har vi forsøgt at gøre dette lettere for jer ved at sørge for, at sommerhuset er udstyret med det, vi kalder, et XL køkken. Denne slags køkken er bygget med øje for, at I skal være mange samlet, og derfor er der installeret to ovne, to komfurer, to køleskabe og to opvaskemaskiner. Derudover er der godt med bordplads, så I kan være flere kokke i gang samtidigt eller nogen kan tømme opvaskeren, mens andre forbereder aftensmaden. 

Sommerferie i Thorup Strand med pool og wellness

Sommerhuset ligger som nævnt tidligere kun 500 meter fra stranden, men hvis vejret ikke er til en strandtur eller I foretrækker at blive hjemme, så skal I ikke bruge lang tid på at finde et alternativ til strandens vandpjaskeri. Sommerhuset har nemlig egen poolafdeling med en stor pool. Poolen har romersk trappe, så den er nem at komme i og op af, samtidigt med at de små kan samle mod til sig i eget tempo, hvis dybere vand kan virke lidt skræmmende. Derudover har poolområdet vandrutsjebane og modstrømsanlæg, så de store vandhunde rigtigt kan boltre sig. Der er udsigt til poolafdelingen fra køkken- og spiseområdet gennem et stort glasparti.

Er I mere til wellness, kan I nyde et pusterum i sommerhusets sauna. Her er plads til, at I kan være et par stykker, hvis I er flere, der skal tøes op efter en tur i koldt vand eller en kold gåtur, mens I får jer en god hyggesludder. Men der er heller ikke noget i vejen for at sætte sig derind på egen hånd og nyde varmen, roen og pladsen til bare at være.

Fiskeri og ferie ved Thorup Strand

Foruden at være et forrygende eksemplar af smuk, dansk natur, er Thorup Strand også Nordeuropas største kystlandingsplads og den eneste endnu aktive fuldtids erhvervs – kystlandingsplads i Danmark. Hvad betyder det egentlig? Det betyder, at der fortsat fiskes fra Thorup Strand og at I derfor har mulighed for at opleve fiskerbådene blive trukket op på stranden dagligt. Den store del af charmen ved Thorup Strand er netop mødet mellem et gammelt erhverv og en moderne verden. I bliver hurtigt bragt tilbage til et mere simpelt liv, der fører en helt særlig ro med sig, når I står og betragter fiskerne, når de er i fuld sving med det, de gør bedst. I kan ikke tage på ferie ved Thorup Strand uden at besøge kystlandingspladsen, det ville virkelig være en skam.

Køb frisk fisk med hjem

Thorup Strand er lig med maritim stemning. Det kan ikke undgås. Når I går en tur ned på stranden kan I ikke undgå at lægge mærke til det. Sporene i sandet fra bådene, der bliver trukket op på landet og de mange fine både, der ligger på rad og række og venter på at blive sendt ud i havets bølger endnu en gang. På Thorup Strand Fiskehus kan I snuppe en bid frokost. Her serveres fiskeretter lavet med de fisk, som de lokale fiskere har fanget. Fiskene er friske og det er ikke unormalt, at det blot er få timer siden, de blev hevet af krogen. I har selvfølgelig også mulighed for at købe friske fisk med hjem, som I selv kan have fornøjelsen af at tilberede og nyde til aftensmaden. Fisken fanget ved Thorup Strand kan desuden købes i Røgeriet i Vester Thorup samt på auktion i Hanstholm. I sommerhalvåret fiskes flest rødspætter, mens vinterhalvårets fangst for det meste består af torsk.

Sommerhusferie med lystfiskeri 

Med alt den fiskerstemning kan det næppe komme som en overraskelse for nogen, at Thorup Strand også er en skønt sted, hvis du har hang til lystfiskeri. Det er nemlig tilladt at fiske langs hele stranden, som er nemt tilgængelig. Det kræver dog, at du har det nationale fisketegn. Dette kan købes online hos Landbrugs- og Fiskeristyrelsen og fås i flere tidsbegrænsede udgaver, såsom et dagskort, ugekort og årskort. Har du styr på den slags, så har du i området mulighed for at fange både torsk, fladfisk og havørred.

Tag på ferie ved Thorup Strand

Der er rigtigt mange gode argumenter for at tage på ferie i sommerhus ved Thorup Strand. Er du alligevel ikke helt sikker på din beslutning endnu, er du altid mere end velkommen til at give os et ring, sende os en mail eller kontakte os via chatten. Hos VillaVilla går vi op i, at I får valgt det rigtige sommerhus for jeres familie til jeres ferie og med næsten to årtier på bagen i sommerhusbranchen føler vi os godt rustede til at vejlede dig og besvare dine spørgsmål. Er I allerede klar til at book dette skønne sommerhus ved Thorup Strand, kan I nemt gøre det gennem vores hjemmeside eller på telefon 87 25 71 65.