Område / Nordjylland / Vorupør / Nr. 476

Sommerhus nr. 476 Vorupør, Nordjylland

Dette flotte sommerhus ligger godt placeret i Thy – nærmere bestemt fiskerbyen, Vorupør. Med sin placering lige ud til Vesterhavet... Læs mere

20 personer

4 Badeværelser

8 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr ikke tilladt

267 Husstørrelse

1634 Grundareal

2019 Byggeår

Lejepris/uge fra

15.042,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  XL-køkken
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler
  Gynge og sandkasse
  Trampolin
  Stik til el-bil

  Koncepter

  Husdyr ikke tilladt
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  1200 m til stranden

  500 m til indkøbsmuligheder

  1000 m til nærmeste restaurant

  15000 m til en golfbane

  Stort arkitekttegnet sommerhus i Vorupør ved Vesterhavet med kig til havet

  Dette flotte sommerhus ligger godt placeret i Thy – nærmere bestemt fiskerbyen, Vorupør. Med sin placering lige ud til Vesterhavet og tæt på Thy Nationalpark er Vorupør et paradis for naturelskere og vandsportsudøvere. Vorupør er nemlig en del af det populære Cold Hawaii, som er kendt for sine særdeles gode bølger. Ved byen finder I nyanlagte strandpromenader og en stor strandterrasse, hvor man kan nyde lokale specialiteter og flot udsigt. I Nørre Vorupør ligger Danmarks første havbad, hvor I trygt kan bade uden risiko for understrøm og Vesterhavets vilde bølger.

  Sommerhuset har en indendørs poolafdeling med 20 m2 swimmingpool. Her kan I lade børnene plaske rundt og rutsje på vandrutsjebanen, mens I selv tager en slapper i det varme og boblende spabad. Poolafdelingen har også en hot sauna, som kan varme jer rigtigt igennem på kolde dage.

  Ingen kommer til at kede sig under et ophold i dette sommerhus, for her er sørget for underholdningsmuligheder dagen lang f.eks. billard, dart og bordfodbold. I kan også få pulsen op med en omgang ”rundt om bordet” ved bordtennisbordet. Aktivitetsrummet har også et sofahjørne med Playstation 4. Baren i hjørnet har køleskab, så der altid er kolde drikkevarer på køl til de spillende.

  Sommerhuset er til 20 personer og har derfor et stort opholdsrum, hvor der er plads til alle mand rundt om det lange spisebord. Køkkenet er veludstyret med både to opvaskemaskiner, to håndvaske, to ovne og køleskabe. Opholdsrummet har desuden en sofaafdeling med fjernsyn.

  Sommerhuset har 8 soveværelser fordelt på tre afdelinger med hvert sit badeværelse. Sommerhuset har i alt 4 badeværelser.

  Udendørs er sommerhuset også udstyret med aktivitetsmuligheder for børnene: Trampolin, sandkasse, gynge og legetårn. Terrassen er delvist overdækket og udstyret med havemøbler.

  Fiskerbådene bliver trukket på strand, og man har selv mulighed for at tage med på fisketur eller købe friskfangede fisk. Området byder både på restauranter butikker og indkøbsmuligheder. Her er mulighed for at besøge museum eller Nordsøakvariet. I området er der desuden tennisbaner, golfbane, minigolf og ridning på islandske heste. Området byder også på gode cykelruter for både mountainbike og landevejscykling.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Bunker ved Hanstholm Bunkermuseum i Vestjylland
  Bunkermuseum Hanstholm
  Oplev Nordeuropas største befæstningsanlæg fra Anden Verdenskrig og mærk historiens vingesus, når du føres tilbage i tiden og oplever en...

  Lejepris/uge fra
  15.042,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.