Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede

Sommerhus nr. 750 Krakow am See, Tyskland

Har du nogensinde overvejet at tage på VillaVilla-hustur i Tyskland? Uanset om du har eller ej, er det helt bestemt... Læs mere

18 personer

3 Badeværelser

7 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

242 Husstørrelse

Grundareal

2023 Byggeår

Lejepris/uge fra

12.240,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  2500 m til stranden

  3000 m til indkøbsmuligheder

  350 m til nærmeste restaurant

  4700 m til en golfbane

  Hyggeligt VillaVilla-hus med pool tæt på badesø i Krakow am See

  Har du nogensinde overvejet at tage på VillaVilla-hustur i Tyskland? Uanset om du har eller ej, er det helt bestemt noget, du skal prøve. Dette hus ligger i det smukke Krakow am See i Nordtyskland og er derfor ikke langt fra Danmark.
  Nyd dette skønne VillaVilla-hus med dine nærmeste 17 venner, familie eller kollegaer. Huset byder på en blanding mellem sjove og afslappende aktiviteter, så der er noget til enhver smag.

  Er du selv en badenymfe, eller skal du have badenymfer med på ferie, er der kælet om dem i form af en indendørs pool, hvor der også er en rutsjebane, som de mindste vil få stor glæde af. Krakow am See har en sø, hvor der også kan bades i. Der er derfor mulighed for en masse timer i vandet til badenymferne.

  Skal I holde den årlige familie- eller vennespilleturnering, skal I ikke lede længe. I skal bare gå ind i aktivitetsrummet, hvor I kan finde et billardbord, bordfodbold, bordtennis, dart og en spillekonsol. De klassiske brætspilsaftener er hermed blevet opgraderet – 100 procent underholdningsgaranti!

  Man kan sagtens blive træt efter en lang og spændende turnering, men så er det heldigt, at huset også er udstyret med en spa og sauna. Her kan man få slappet helt af. Hvis man hellere vil mødes til en ”fyraftensbajer” eller sodavand i baren efter turnering, er der også rig mulighed for det.

  Har I nogensinde set et spisebord, hvor der er plads til at sidde 18 personer omkring det? Nej? Jamen, her får I chancen for at nyde et lækkert måltid mad med hele flokken i VillaVilla-huset. Efter maden kan I hygge med en film i sofaerne, der også er placeret i køkken-alrummet.

  Hvis jeres livret er alt godt fra grillen, kan I med fordel bruge grillen på terrassen og nyde maden dér, hvis vejret er på jeres side. Så kan I samtidig nyde den smukke solnedgang: opskriften på den perfekte ferie!

  VillaVilla-huset består af syv soveværelser og en hems, hvor der tilsammen er plads til 18 personer. Børnene vil blive ellevilde for at få lov til at sove i hems i løbet af ferien. I huset er der tre badeværelser.

  Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Området vil være færdigbygget ved udgangen af 2023. Den viste plantegning er korrekt.

  Vi gør opmærksom på, at turister over 16 år i Krakow am See skal betale en turistskat, som vil blive opkrævet ved ankomst. Prisen er € 1,50 pr. dag i højsæson (start april til slut september) og € 0,50 EUR pr. dag i lavsæsonen (start oktober til slut marts).

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Nationalpark
  Müritz Nationalpark
  Gå på opdagelse i det mecklenburgske skov- og sølandskab med en tur i Müritz Nationalpark. Oplev mere end 50 forskellige...

  Güstrow
  Güstrow Slot
  Det imponerende renæssanceslot Güstrow Slot er bygget i fransk og italiensk renæssancestil og er i dag både et museum og...

  Bjørneskoven Müritz
  Bjørneskoven Müritz
  I 2006 åbnede Bjørneskoven Mürtiz, som i dag er Vesteuropas største bjørnereservat og er hjem for 12 brunbjørne, der er...

  Hansa Park
  Hansa-Park
  Hansa-Park er kendt for sine nordiske temaverdener, som bl.a. forlystelsen "Kärnans Ed" er en del af, men har dog siden...

  Lejepris/uge fra
  12.240,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.