Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede

Sommerhus nr. 752 Krakow am See, Tyskland

Drømmer I om en ferie i den skønne natur, så kan drømmen her blive til virkelighed. Dette dejlige hus opført... Læs mere

18 personer

3 Badeværelser

7 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

242 Husstørrelse

Grundareal

2023 Byggeår

Lejepris/uge fra

12.240,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  2500 m til stranden

  3000 m til indkøbsmuligheder

  350 m til nærmeste restaurant

  4700 m til en golfbane

  Skønt VillaVilla-hus i nærheden af naturskønne omgivelser i Krakow am See

  Drømmer I om en ferie i den skønne natur, så kan drømmen her blive til virkelighed. Dette dejlige hus opført af Skanlux ligger i det smukke Krakow am See i Nordøsttyskland. Her er der rig mulighed for at udforske den frodige natur og samtidig slappe af i det aktivitetsrige poolhus fra VillaVilla.

  Huset er dimensioneret til 18 personer og lægger dermed op til at samle hele familien eller vennegruppen. Huset byder på en række faciliteter, der både tiltaler unge som ældre.

  Trænger kroppen til at koble helt af efter en stressende hverdag, så kan dette i første omgang gøres i husets tilhørende poolområde. Her kan der bades løs i poolen eller slappes af i det varme vand i husets spabad. Ønsker I i stedet frisk luft under badningen, så ligger VillaVilla-huset ikke langt fra Krakow am Sees store sø.

  Efter en afslappende stund i poolområdet kan feriens store spilturnering finde sted i husets aktivitetsrum, hvor der kan dystes i billard, bordtennis, bordfodbold og dart. Yderligere kan der spilles på husets spillekonsol – husk at medbringe spil hertil. Den hårde turnering kan afsluttes i aktivitetsrummets bar, hvor der kan nydes en kold cola eller lignende.

  Når sulten melder sig, så kan dette løses ved madlavning i husets store køkken. Køkkenet er beliggende i husets hjerte af et køkken-alrum. Her er der plads til både de hårdtarbejdende kokke og tilskuerne hertil. Det dejlige måltid kan nydes ved husets store spisebord, der har plads til alle 18 gæster. Efter maden kan der slås mave i husets sofaafdelingen, der ligeledes er beliggende i køkken-alrummet.

  Tillader vejret det, så er der også mulighed for at kunne tilberede maden på husets tilhørende grill og ligeledes nyde denne på terrassen – det er bare hygge!

  Huset er med sin plads til 18 personer indrettet med to soveafdelinger med i alt syv soveværelser og en hems. Særligt hemsen med plads til 4 personer er et stor hit for børn og unge. I huset findes der 3 badeværelser.

  Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Området vil være færdigbygget ved udgangen af 2023. Den viste plantegning er korrekt.

  Vi gør opmærksom på, at turister over 16 år i Krakow am See skal betale en turistskat, som vil blive opkrævet ved ankomst. Prisen er € 1,50 pr. dag i højsæson (start april til slut september) og € 0,50 EUR pr. dag i lavsæsonen (start oktober til slut marts).

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Nationalpark
  Müritz Nationalpark
  Gå på opdagelse i det mecklenburgske skov- og sølandskab med en tur i Müritz Nationalpark. Oplev mere end 50 forskellige...

  Güstrow
  Güstrow Slot
  Det imponerende renæssanceslot Güstrow Slot er bygget i fransk og italiensk renæssancestil og er i dag både et museum og...

  Bjørneskoven Müritz
  Bjørneskoven Müritz
  I 2006 åbnede Bjørneskoven Mürtiz, som i dag er Vesteuropas største bjørnereservat og er hjem for 12 brunbjørne, der er...

  Hansa Park
  Hansa-Park
  Hansa-Park er kendt for sine nordiske temaverdener, som bl.a. forlystelsen "Kärnans Ed" er en del af, men har dog siden...

  Lejepris/uge fra
  12.240,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.