Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede
Demo billede Demo billede

Sommerhus nr. 753 Krakow am See, Tyskland

Har du hørt om Krakow am See? Det er et fantastisk smukt naturområde med en stor sø, som der kan... Læs mere

12 personer

2 Badeværelser

5 Værelser

2 x seng på hems

Husdyr tilladt

186 Husstørrelse

Grundareal

2023 Byggeår

Lejepris/uge fra

10.391,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Bordfodbold
  Pool
  Spabad
  Dart

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  2500 m til stranden

  3000 m til indkøbsmuligheder

  350 m til nærmeste restaurant

  4700 m til en golfbane

  Tysk VillaVilla-poolhus med plads til 12 personer i Krakow am See

  Har du hørt om Krakow am See? Det er et fantastisk smukt naturområde med en stor sø, som der kan bades i. Området ligger i Nordtyskland og er derfor ikke langt fra den danske grænse. Du kan besøge området ved blandt andet at leje dette skønne VillaVilla-hus.
  På ferien kan du invitere 11 andre familiemedlemmer, venner eller kollegaer. I huset kan I nyde godt af alle de indendørs faciliteter, så en regnvejrsdag eller -uge ikke skal ødelægge jeres ferie – se dét er twice as nice!

  Poolen er udsyret med en rutsjebane, så her er der sørget for en masse timers sjov til både store og små. Skinner solen, og er der en dejlig temperatur, kan I også tage badefornøjelsen med ned til søen, hvor vandhundene også kan slå sig løs.

  Er der gæster i VillaVilla-huset, der elsker wellness, er der også noget for dem. I spaen og saunaen kan der nemlig slappes af for fulde gardiner. De voksne i flokken kan også nyde et glas vin, en drink, en øl eller hvad I ellers har medbragt til husets bar.

  VillaVilla-huset er udstyret med en lang række forskellige spil i form af bordfodbold, bordtennis, billard og dart. De spilglade gæster kan derfor nemt bruge en masse timer i aktivitetsrummet, som I kan finde ved siden af køkken-alrummet.

  I køkken-alrummet kan der laves mad i det flotte køkken og nydes rundt om det store spisebord. Skal I koble helt af om aftenen, kan I se en film på fladskærmen, læse i en bog på sofaen eller spille kort. Mulighederne er uendelige. Fra køkken-alrummet er der en udgang til den halvt overdækket terrasse. Er grillmad favoritten i flokken, kan I benytte jer af grillen på terrassen og nyde maden udenfor, hvis vejret er til det.

  Huset består af fem soveværelser og en hems, som børn og unge er vilde med at sove på. Der er i alt plads til 12 personer. Der er to badeværelser i VillaVilla-huset.

  Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Området vil være færdigbygget ved udgangen af 2023. Den viste plantegning er korrekt.

  Vi gør opmærksom på, at turister over 16 år i Krakow am See skal betale en turistskat, som vil blive opkrævet ved ankomst. Prisen er € 1,50 pr. dag i højsæson (start april til slut september) og € 0,50 EUR pr. dag i lavsæsonen (start oktober til slut marts).

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Nationalpark
  Müritz Nationalpark
  Gå på opdagelse i det mecklenburgske skov- og sølandskab med en tur i Müritz Nationalpark. Oplev mere end 50 forskellige...

  Güstrow
  Güstrow Slot
  Det imponerende renæssanceslot Güstrow Slot er bygget i fransk og italiensk renæssancestil og er i dag både et museum og...

  Bjørneskoven Müritz
  Bjørneskoven Müritz
  I 2006 åbnede Bjørneskoven Mürtiz, som i dag er Vesteuropas største bjørnereservat og er hjem for 12 brunbjørne, der er...

  Hansa Park
  Hansa-Park
  Hansa-Park er kendt for sine nordiske temaverdener, som bl.a. forlystelsen "Kärnans Ed" er en del af, men har dog siden...

  Lejepris/uge fra
  10.391,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.