Sommerhus nr. 755 Krakow am See, Tyskland

Dette hyggelige Skanlux-sommerhus byder på de bedste rammer for både sommer og vinter. Sommerhuset ligger i det nyetablerede sommerhusområde Krakow... Læs mere

16 personer

3 Badeværelser

6 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

221 Husstørrelse

Grundareal

2023 Byggeår

Lejepris/uge fra

11.368,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Bordfodbold
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  2500 m til stranden

  3000 m til indkøbsmuligheder

  350 m til nærmeste restaurant

  4700 m til en golfbane

  Hyggeligt luksussommerhus ved Krakow-søen

  Dette hyggelige Skanlux-sommerhus byder på de bedste rammer for både sommer og vinter. Sommerhuset ligger i det nyetablerede sommerhusområde Krakow am See i Mecklenburg-Vorpommern. Området ligger ved bredden af Krakow-søen og er en perfekt feriedestination for hele familien. Det smukke landskab med dybgrønne enge og idyllisk beliggende søer byder på en lang række aktiviteter for alle aldre.

  I sommerhuset er der plads til 16 personer, der kan overnatte i de 6 dobbeltværelser eller på hemsen (4 sovepladser – bedst til børn). Sommerhuset har i alt 3 badeværelser.

  Der kan svømmes og plaskes i luksushusets swimmingpool på 18 m2. Den har vandrutsjebane, romersk trappe og modstrømsanlæg. I poolrummet finder I desuden en sauna og et spabad, som kan give jer den fulde velværefølelse.

  Når huden på fingrene er begyndt at rynke, og I trænger til en pause, kan I fortsætte hyggen i aktivitetsrummet, som er udstyret med et kombineret billard- og bordtennisbord, dart og bordfodbold. Der er altid noget at lave for de spillelystne. Når I er ved at være tørstige, kan I styrke jer på en kold drink i baren, så I hurtigt er klar til at gå i krig med endnu flere spændingsfyldte dueller.

  Det kombinerede opholds- og køkkenområde er samlingspunktet i dette luksussommerhus. Det store spisebord har plads nok til, at alle 16 gæster kan nyde et godt måltid mad sammen. Når børnene ikke kan sidde stille mere, kan de gå tilbage til poolen, uden at forældrene skal bekymre sig – der er nemlig udsigt til poolområdet fra spisebordet.

  Tæt ved den lune brændeovn er der desuden en hyggelig sofaafdeling med fjernsyn, hvor der kan slappes af efter en begivenhedsrig feriedag.

  På de varme sommeraftener kan aftensmaden også tilberedes på grillen, og I kan afslutte dagen sammen på den delvist overdækkede terrasse. Kort sagt er der tænkt på alt og mere til i dette fantastiske poolsommerhus i Krakow am See.

  Området vil være færdigbygget ved udgangen af 2023. Den viste plantegning er korrekt.

  Vi gør opmærksom på, at turister over 16 år i Krakow am See skal betale en turistskat, som vil blive opkrævet ved ankomst. Prisen er € 1,50 pr. dag i højsæson (start april til slut september) og € 0,50 EUR pr. dag i lavsæsonen (start oktober til slut marts).

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Nationalpark
  Müritz Nationalpark
  Gå på opdagelse i det mecklenburgske skov- og sølandskab med en tur i Müritz Nationalpark. Oplev mere end 50 forskellige...

  Güstrow
  Güstrow Slot
  Det imponerende renæssanceslot Güstrow Slot er bygget i fransk og italiensk renæssancestil og er i dag både et museum og...

  Bjørneskoven Müritz
  Bjørneskoven Müritz
  I 2006 åbnede Bjørneskoven Mürtiz, som i dag er Vesteuropas største bjørnereservat og er hjem for 12 brunbjørne, der er...

  Hansa Park
  Hansa-Park
  Hansa-Park er kendt for sine nordiske temaverdener, som bl.a. forlystelsen "Kärnans Ed" er en del af, men har dog siden...

  Lejepris/uge fra
  11.368,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.