Nyd varmen i spaen i luksushus nr. 758 i Tyskland
Sommerhus 758 er indrettet med en lækker poolafdeling med vandrutsjebane, dejlig stor indbygget spabad og sauna
Nyd varmen i saunaen i luksushus nr. 758 til 22 personer
Dette skønne poolhus nr. 758 med plads til 22 personer ligger i Tyskland
Ud over de mange timer, man kan bruge i husets pool-afdeling, så byder luksushus 758 også på billard/bordtennis og dart
Sommerhus 758 er udstyrret med egen bar
Sofahjørnet i luksushus 758 i Tyskland.
Sofaen i luksushus 758 i Tyskland indbyder til brætspil eller at se en film sammen.
Det store lyse opholdrum i luksushus nr. 758 til 22.
Luksushus nr. 758 har et dejligt opholdsrum.
Køkkenet i luksushus nr. 758 er udstyrret, så I let kan lave mad til 22 personer.
Køkkenet i luksushus nr. 758 er godt indrettet.
Et af de 9 soveværelser i luksushus nr. 758
Nogle af de 22 sovepladser findes på hemsen i luksushus nr. 758
Ét af badeværelserne i luksushus nr. 758
Luksushus nr. 758 har en dejlig terrasse med gode havemøbler til 22 personer.
I det attraktive aktivitesrum i luksushus nr. 758 i Tyskland er der masser af udendørs aktiviteter, f.eks. legetårn og gynge
Ud over de mange timer, man kan bruge i husets pool-afdeling, så byder luksushus 758 også på mange udendørs aktiviteter
Stort udvalg af udendørs aktiviteter ved luksushus nr. 758 i Tyskland.
Besøg luksushus 758 i Tyskland.
Det skønne område Tyskland indbyder til et ophold i luksushus nr. 758.

Sommerhus nr. 758 Krakow am See, Tyskland

Afventer evalueringer

Dette elegant indrettede Skanlux sommerhus i det nyetablerede sommerhusområde Krakow am See har plads til 22 personer. Det har alt det, der skal til for, at I får en behagelig ferie med familie eller venner. Det afvekslende landskab med skovklædte bakker og skove byder på en lang række aktiviteter i naturen på alle tider af året. Luksussommerhuset har i alt 22 sovepladser, fordelt på ni soveværelser. Derudover er der fire sovepladser på hemsen, hvilket ofte er populært blandt børn og unge.... Læs mere

Forventet forbrug

22 personer

4 Badeværelser

9 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

298 Husstørrelse

Grundareal

2023 Byggeår

Lejepris/weekend fra

11.636,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.
  Forventet forbrug /døgn Vi kan desværre ikke beregne det forventede forbrug for dette hus. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et overslag.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Bordfodbold
  XL-køkken
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  EnergiSmart
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  2500 m til stranden

  3000 m til indkøbsmuligheder

  350 m til nærmeste restaurant

  4700 m til en golfbane

  Kvalitetssommerhus med pool i Krakow am See

  Dette elegant indrettede Skanlux sommerhus i det nyetablerede sommerhusområde Krakow am See har plads til 22 personer. Det har alt det, der skal til for, at I får en behagelig ferie med familie eller venner. Det afvekslende landskab med skovklædte bakker og skove byder på en lang række aktiviteter i naturen på alle tider af året.

  Luksussommerhuset har i alt 22 sovepladser, fordelt på ni soveværelser. Derudover er der fire sovepladser på hemsen, hvilket ofte er populært blandt børn og unge. Husets indretning er designet med specielt fokus på familievenlighed. De ni soveværelser er fordelt på tre sovearealer, der hver har deres separate badeværelse. I alt er der fire badeværelser i sommerhuset.

  Badning er ikke kun muligt fra stranden, der kun ligger en kort spadseretur væk, men også i husets eget badeland. Vandhunde i alle aldre kan plaske, svømme og lege i den 20 m2 store pool, lige så meget de lyster. Hvis I foretrækker noget lidt roligere, så kan I slappe af i saunaen eller i spabadet. Specielt på den noget koldere tid af året er denne behagelige varme en luksus, I ikke bør gå glip af.

  Når I har tanket nye kræfter i bade- og afslapningsoasen, kan I fortsætte i aktivitetsrummet. Her kan konkurrencemennesker i alle aldersgrupper konkurrere i bordtennis, bordfodbold, billard og dart. Hvis en duel bliver lidt for hæsblæsende, kan I holde pause fra aktiviteterne og komme til hægterne igen ved at nyde de forfriskende drikkevarer og små snacks fra barens køleskab, så I hurtigt bliver klar til næste runde.

  Omdrejningspunktet i luksussommerhuset er det åbne opholds- og spiseareal med tilknyttet køkken. De lyse lokaler er udstyret med moderne møbler. Selvfølgelig er det store køkken også optimalt udstyret, så det kan opfylde behovene for en stor gruppe gæster. Der er rigelig plads til mange kokke og hjælpere, og det har ud over grundlæggende udstyr af høj kvalitet også dobbelte køkkenapparater, som f.eks. ovne og køleskabe.

  Vil I hellere spise udenfor i den friske luft i stedet for indendørs, så giver den store og delvist overdækkede terrasse mulighed for det. Fyr op under grillen på den store terrasse, og nyd en dejlig aften med god mad og godt selskab på ferien.

  Vi gør opmærksom på, at turister over 16 år i Krakow am See skal betale en turistskat, som vil blive fratrukket depositummet ved afregning. Prisen er € 1,50 pr. dag i højsæson (start april til slut september) og € 0,50 EUR pr. dag i lavsæsonen (start oktober til slut marts).

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger. I husene med luft til vand varmepumper og jordvarme er varmeprisen endvidere inkluderet i elafregningen.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Nationalpark
  Müritz Nationalpark
  Gå på opdagelse i det mecklenburgske skov- og sølandskab med en tur i Müritz Nationalpark. Oplev mere end 50 forskellige...

  Güstrow
  Güstrow Slot
  Det imponerende renæssanceslot Güstrow Slot er bygget i fransk og italiensk renæssancestil og er i dag både et museum og...

  Bjørneskoven Müritz
  Bjørneskoven Müritz
  I 2006 åbnede Bjørneskoven Mürtiz, som i dag er Vesteuropas største bjørnereservat og er hjem for 12 brunbjørne, der er...

  Hansa Park
  Hansa-Park
  Hansa-Park er kendt for sine nordiske temaverdener, som bl.a. forlystelsen "Kärnans Ed" er en del af, men har dog siden...

  Lejepris/weekend fra
  11.636,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.