Co2 venlig ferie uden overraskelser

Kort transporttid til en ferie i et moderne sommerhus med varmepumpe – det giver mening både for klimaet og for privatøkonomien.

Leder du efter en ferieform, som gør både din pengepung og klimaet glad? Så er du faktisk landet det helt rigtige sted. En ferie i et VillaVilla-sommerhus er helt oplagt for dig, der tænker på klimaet og samtidig ikke vil gå på kompromis med alt det, der gør ferien sjov for dig og familien.

Udover aktivitetsrummet med billard og bordtennis, poolen, spa og sauna, så gemmer sommerhusenes teknikrum på noget helt særligt, som gør ferien i et VillaVilla-sommerhus ekstra sjov. Over 90 % af VillaVilla-sommerhusene er nemlig udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det gør varmepumpen til markedets mest energieffektive løsning, og betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, når energipriserne stiger. Det giver mening både for klimaet og for feriebudgettet.

 

Badegaranti uden lang transport

Du behøver ikke at flyve hele familien sydpå i vinterhalvåret for at få badegaranti på ferien. Eller tage bilen og køre udenlands for den sags skyld. I et VillaVilla-sommerhus kan I blive hjemme i dejlige Danmark og samtidig have en fest i poolen og en drink i baren, når dagen går på hæld. På den måde sparer I CO2 udledningen på den lange transporttid til sydligere himmelstrøg uden at gå på kompromis med hyggen og nærværet med familien.

 

Forbrugspriser

Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus med pool. Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug. Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus.

 

Spar på energien

Med et par simple tricks kan du som gæst være med til at spare på forbruget på sommerhusturen, til glæde for din pengepung og vores fælles Co2 regnskab.

✅      Husk at lægge pooldugen over poolen når den ikke er i brug. Dermed sparer du på strømmen til poolrummets affugter.

✅      Husk at svabe gulvet i poolrummet for vand, det vil holde poolrummets affugter og dermed elmåleren i ro.

Lej et Co2-venligt sommerhus her

FAKTA

  • VillaVilla har eksisteret siden 2003 (tidligere under navnet Luksushuse.dk) og har i dag over 7.000 udlejninger med ca. 100.000 besøgende gæster om året.
  • Vi specialiserer os i feriehusudlejning af store luksus- og aktivitetssommerhuse med plads til flere familier i Skandinavien og Nordtyskland.
  • Når du lejer et luksussommerhus hos os, er du altid sikret god service, der lever op til sommerhusenes høje kvalitet og standard, hvor der hver dag bliver skabt oplevelser og minder for livet.