Sommerhus nr. 445 Marielyst, Lolland / Falster / Møn

Hvad end I leder efter et sommerhus til sommerferien eller et weekendophold i vinter – så er dette skønne og... Læs mere

20 personer

4 Badeværelser

8 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

267 Husstørrelse

3067 Grundareal

2019 Byggeår

Lejepris/uge fra

16.080,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  XL-køkken
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler
  Gynge og sandkasse
  Trampolin
  Petanque
  Stik til el-bil

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  EnergiSmart
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  900 m til stranden

  1000 m til indkøbsmuligheder

  1000 m til nærmeste restaurant

  2500 m til en golfbane

  Familievenligt sommerhus i Marielyst på Falster

  Hvad end I leder efter et sommerhus til sommerferien eller et weekendophold i vinter – så er dette skønne og nyopførte sommerhus det rette for jer! Det er udstyret med mange sjove aktiviteter både indendørs og udendørs. Sommerhuset er bygget til 20 personer, så her er rigeligt med plads til at samle hele familien eller gode venner til en dejlig ferie under samme tag. Sommerhuset ligger i Marielyst på Falster, som foruden sin skønne badestrand med 20 kilometer blødt, hvidt sand byder på gode spisesteder, hyggelige lokale butikker og spændende attraktioner.

  Hvis I har lyst til en svømmetur i løbet af jeres ferie, er I kommet til det rigtige sted. I sommerhuset finder I en 20 m2 stor swimmingpool med vandrutsjebane, modstrømsanlæg og romersk trappe. I kan også slappe af i saunaen eller nyde spabadets bobler.

  I feriehuset har I jeres eget aktivitetsrum, hvor der er spil for legebørn i alle aldre. I kan spille billard og bordtennis, lave en bordfodboldsturnering eller udfordre hinanden i et slag dart. Fra sofaen i hjørnet kan der ses en god film eller spilles PlayStation 4.
  Når I er tørstige efter end hård kamp, kan I snuppe jer en kølig drik fra køleskabet i baren.

  Sommerhuset er udstyret med et ekstra stort køkken, som har dobbelt op på udstyr: to ovne, komfurer, håndvaske, opvaskemaskiner og køleskabsplads. Køkkenet har kogeø og ligger derfor i forbindelse med stuen. Alle mand kan samles rundt om det lange spisebord eller hygge sig i sofaen foran fjernsynet. I køkkenalrummet finder I også sommerhusets brændeovn.

  Sommerhuset har 8 soveværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Det er ofte populært blandt børn og unge at overnatte på den hyggelige hems, hvor de resterende 4 sovepladser befinder sig. I alt har sommerhuset 4 badeværelser.

  Udendørs er der god plads til at boltre sig. Børnene kan lege i sandkassen eller hoppe på den nedgravede trampolin. I haven er der også gynge og legetårn. Terrassen er udstyret med grill og havemøbler, så er vejret godt, kan I med fordel holde en hyggelig grillaften. I haven er der anlagt petanque-bane.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger. I husene med luft til vand varmepumper og jordvarme er varmeprisen endvidere inkluderet i elafregningen.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Nyd strand på marielyst og book et sommerhus Marielyst
  Marielyst Torv og Strand
  Marielyst Strand er en af Danmarks bedste badestrande og den strækker sig ca. 20 km langs Falsters kyst og er...

  Marielyst Go-Kart & Paintball Center
  Marielyst Go-Kart og Paintball Center
  I Marielyst Go-Kart & Paintball Center på Falster kan du både køre gokart, spille paintball og duellere i Bowtag....

  Lejepris/uge fra
  16.080,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.