Sommerhus nr. 509 Marielyst, Lolland / Falster / Møn

Ikke langt fra bølger, sand og fantastisk badestrand ligger dette sommerhus. Huset tilbyder god plads til hele familien eller flere... Læs mere

16 personer

3 Badeværelser

6 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

223 Husstørrelse

Grundareal

2021 Byggeår

Lejepris/uge fra

14.185,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Trampolin

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  EnergiSmart
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  150 m til stranden

  500 m til indkøbsmuligheder

  500 m til nærmeste restaurant

  2200 m til en golfbane

  Lækkert sommerhus med 6 soveværelser lige ved stranden i Marielyst

  Ikke langt fra bølger, sand og fantastisk badestrand ligger dette sommerhus. Huset tilbyder god plads til hele familien eller flere vennepar, som ønsker at holde ferien sammen. Sommerhusets indbydende placering ved vandet ligger op til mange timer i skøn natur – vi vil dog love jer, at mange timers sjov og hygge tillige er sikret indendørs.

  Sommerhuset kan prale med sin helt egen wellnessafdeling, hvor en forfriskende dukkert kan tages i den 18 m2 store swimmingpool. Poolen har vandrutsjebane og modstrømsanlæg, hvilket er et kæmpe hit blandt sommerhusets gæster. Den ægte wellnessfølelse sniger sig rigtigt ind, når man tager en tur i rummets sauna eller det varme spabad.

  Udover den populære poolafdeling, kan man I sommerhuset dyste i det store aktivitets- og spillerum. Her kan både spilles både billard, bordtennis, bordfodbold og dart. En velfortjent pause kan tages i rummets sofagruppe ved fjernsynet – her kan dystes i Ps4 (medbring selv spil) eller læses i en god bog. Ydermere kan I nyde en hyggelig sludder i rummets bar, hvor drinksene kan køles i barens eget køleskab.

  Sommerhusets samlingspunkt findes i køkkenalrummet, som agerer centrum i sommerhuset. Her er plads til snak og hygge om det store spisebord, hvor der er god plads til at alle kan samles. Selve køkkenet er ligeledes veludstyret og lægger op til, at man kan hjælpes flere om maden. En sofagruppe er placeret tæt ved sommerhusets brændeovn, hvor en hyggelig varme kan sprede sig på kølige dage.

  Er man så heldig at have vejret med sig, kan de gode middage nydes på den delvist overdækkede terrasse. Her kan maden tilberedes på grill, mens børnene hygger sig i haven.

  Sommerhusets sovepladser fordeler sig på 6 dobbeltværelser – herudover finder I 4 ekstra sovepladser på sommerhusets hems. Til hver afdeling finder I tilhørende badeværelse, for ikke at glemme det fælles badeværelse i poolafdelingen.

  I området ligger også en stor fælles naturlegeplads og en hoppepude som kan bruges af områdets gæster.

  Sommerhuset ligger placeret i et bilfrit område, hvilket betyder at parkering ikke foregår ved de enkelte huse, men på en fælles parkeringsplads i området. Det er dog muligt at læsse bagagen af eller lade sin elbil på en vendeplads ved huset.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger. I husene med luft til vand varmepumper og jordvarme er varmeprisen endvidere inkluderet i elafregningen.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Nyd strand på marielyst og book et sommerhus Marielyst
  Marielyst Torv og Strand
  Marielyst Strand er en af Danmarks bedste badestrande og den strækker sig ca. 20 km langs Falsters kyst og er...

  Marielyst Go-Kart & Paintball Center
  Marielyst Go-Kart og Paintball Center
  I Marielyst Go-Kart & Paintball Center på Falster kan du både køre gokart, spille paintball og duellere i Bowtag....

  Lejepris/uge fra
  14.185,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.