Sommerhus nr. 511 Marielyst, Lolland / Falster / Møn

Er I til strand og sjove aktiviteter, er dette poolsommerhus i Marielyst lige noget for jer. Med Marielyst strand som... Læs mere

14 personer

2 Badeværelser

5 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr ikke tilladt

182 Husstørrelse

Grundareal

2020 Byggeår

Lejepris/uge fra

13.384,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Internet
  Pool
  Dart
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler
  Trampolin
  Sauna
  Udespa
  Stik til el-bil
  Udebruser

  Koncepter

  Husdyr ikke tilladt
  Særligt baby-egnet
  Ikke-ryger hus
  EnergiSmart
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  100 m til stranden

  500 m til indkøbsmuligheder

  500 m til nærmeste restaurant

  2200 m til en golfbane

  Luksuriøst poolhus i 1. række ved Marielyst strand

  Er I til strand og sjove aktiviteter, er dette poolsommerhus i Marielyst lige noget for jer. Med Marielyst strand som nabo sørger dette sommerhus for hyggelige rammer og dejlig placering, så I kan nyde jeres ferie sammen. Udover badestrand i absolut gåafstand og hyggelige Marielyst lige i nærheden, finder i mange sjove aktiviteter i området. Europas største adventure minigolf, Golf & Fun Park og BonBonland er blot nogle af de sjove ting, som området ellers har at byde på.

  Hjemme i sommerhuset kommer vandhunde bestemt heller ikke til at kede sig. Sommerhuset har nemlig sin egen store indendørs swimmingpool med romersk trappe samt et modstrømsanlæg. Badetøjet kan tillige bruges udendørs, hvor huset kan prale med en udendørs sauna samt et udendørs spabad.

  De sjove aktiviteter fortsætter i sommerhusets aktivitetsrum, hvor I kan spille og hygge jer sammen. Her kan I udfordre hinanden i dart, eller tage en dyst på det kombinerede billard/bordtennisbord. Står dagen mere i afslapningens tegn, kan en film nydes på aktivitetsrummets fjernsyn, hvor der tillige kan spilles PlayStation 4 (egne spil skal medbringes)

  Sommerhuset har en hyggelig stue med spisebord og sofakrog. I kan hygge til brændeovnens varme med en god film eller bog. Det stilfulde køkken er veludstyret og ligger i forlængelse af stuen.

  Vil maden nydes udendørs, kan dette gøres på den delvist overdækkede terrasse med udsigt til haven. Den overdækkede terrasse er oplagt til en grillaften eller afslapning på varmere dage. Alt imens børnene benytter husets nedgravede trampolin.

  Sommerhusets sovepladser fordeler sig på 5 dobbeltværelser. Sommerhuset har derudover 2 badeværelser. Desuden er der en hems i aktivitetsrummet med plads til 4 sovepladser (bedst til børn og unge)

  I området ligger også en stor fælles naturlegeplads og en hoppepude som kan bruges af områdets gæster.

  Sommerhuset ligger placeret i et bilfrit område, hvilket betyder at parkering ikke foregår ved de enkelte huse, men på en fælles parkeringsplads i området. Det er dog muligt at læsse bagagen af eller lade sin elbil på en vendeplads ved huset.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger. I husene med luft til vand varmepumper og jordvarme er varmeprisen endvidere inkluderet i elafregningen.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Nyd strand på marielyst og book et sommerhus Marielyst
  Marielyst Torv og Strand
  Marielyst Strand er en af Danmarks bedste badestrande og den strækker sig ca. 20 km langs Falsters kyst og er...

  Marielyst Go-Kart & Paintball Center
  Marielyst Go-Kart og Paintball Center
  I Marielyst Go-Kart & Paintball Center på Falster kan du både køre gokart, spille paintball og duellere i Bowtag....

  Lejepris/uge fra
  13.384,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.