Lej sommerhuse i Østersøbadet nær Rødby

Start jeres ferie med et lækkert luksus sommerhus i Østersøbadet nær Rødby. Vores sommerhuse har typisk en lækker pool, spa og aktivitetsrum, der kan underholde hele familien.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 2 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Udlejning af store sommerhuse i Østersøbadet nær Rødby

Sydhavsøerne emmer af feriestemning med kilometervis af lange sandstrande og de mange hyggelige købstæder. Atmosfæren er noget helt særligt uanset, hvornår på året I besøger de mange områder med sommerhuse og glade, ferierende gæster. Hos VillaVilla udlejer vi sommerhuse i flere af områderne, heriblandt Østersøbadet på Lollands sydlige spids. 

Østersøbadet byder på afslapning ved den dejlige børnevenlige sandstrand. Stranden er i 2014 tildelt det Blå Flag, I har mulighed for at leje SUP-boards og købe gammeldags isvafler i strandens lille kiosk, der har åbent i sommerhalvåret. Bag stranden finder I et stort grønt område, som er perfekt til at lege på, holde picnic eller solbade, hvis man ikke er så meget til sand mellem tæerne. Bestig diget og nyd den flotte udsigt over stranden – her er der også mulighed for at tage cyklen eller gå en tur. 

Vil du se flere af vores luksus sommerhuse? Se vores sommerhuse på Lolland, Falster og Møn.

Store sommerhuse til udlejning ved Østersøbadet på Lolland

Feriestemning i sommerhusområdet ved Østersøbadet

Kun 450 meter fra stranden ligger det sommerhus, vi hos VillaVilla udlejer ved Østersøbadet. Sommerhuset har plads til 12 overnattende gæster og er et rigtigt hyggeligt, lyst og velindrettet sommerhus med flere personlige detaljer. I føler jer med det samme velkomne i sommerhuset og kommer hurtigt til at føle jer hjemme. Jeres feriedage her vil flyve afsted!

Sommerhuset er velindrettet med to soveafdelinger i hver sin ende af sommerhuset. Mellem de to afdelinger er køkkenet og opholdsrummet med sofaafdeling og brændeovn placeret. Den ene soveafdeling har tre soveværelser, mens den anden afdeling har to soveværelser, som sommerhusets hems er placeret ovenpå. På hemsen er der to madrasser og derfor er der plads til to overnattende gæster. Særligt børn plejer at være glade for hemsen, som er et hit, da den kan være ‘voksenfri’. Hemsen og de to soveværelser tilgås via aktivitetsrummet, så hvis der er nogen, der har lyst til at spille spil til sent ud på natten, kan I jo snildt vælge, at de så også sover i den afdeling, så det er muligt at skabe ro for resten af gæsterne i den anden ende af sommerhuset.

Det er tilladt at medbringe op til to husdyr i dette sommerhus. Det betyder, at hvis I har et par firbenede familiemedlemmer, så er I mere end velkommen til at tage dem med på ferie ved Østersøbadet! Stranden ved Østersøbadet er som sagt tildelt det Blå Flag og derfor skal I være opmærksomme på, at det ikke er tilladt at medbringe hund på stranden. Har I behov for at tage mere end to husdyr med i sommerhuset, så kan I kontakte os og så bringer vi jeres forespørgsel med til ejeren af sommerhuset for at finde en løsning.

Sommerhus med spabad og sauna til ferie i Østersøbadet

Tager I på ferie i sommerhuset ved Østersøbadet, kan I se frem til mange hyggelige timer sammen med gåture, strand, tid tilbragt sammen foran pejsen og alle de typiske former for kvalitetstid, som atmosfæren i et sommerhus muliggør. Noget helt særligt, som sommerhuset, vi udlejer ved Østersøbadet, kan, er at sikre jer en badeferie hele året rundt. I det store af sommerhusets badeværelser er der indbygget et spabad såvel som en sauna.

Spabadet er placeret i badeværelsets hjørne og her er plads til fire personer. Over spabadet er der indbygget et ovenlysvindue i det skrå tag, der giver et dejligt lysindfald i badeværelset. Om sommeren kan I lade det stå åbent og nyde den friske, varme luft, mens I om vinteren kan tage en varm drik med jer i spabadet, lægge nakken tilbage og nyde lyden af regnens dråber, der slår mod vinduet.

Saunaen er nem at bruge og har ligeledes plads til en mindre gruppe. Her kan I nyde et øjeblik i velværets tegn med en lækker drink eller tid til jer selv. I kan også få jer en hyggelig sludder, mens I mærker roen sænke sig i kroppen og musklerne langsomt slappe mere og mere af. Har I været en tur rundt i området på en kold efterårsdag eller været et dyp i havet en vintermorgen, så er saunaen også det perfekte sted for jer at få varmen i fingre og tæer igen. Hvis I er heldige, kan I måske få nogen til at tænde den op, mens I er afsted, så den står klar og er dejligt varm, når I kommer stivfrosne hjem!

Aktiviteter i sommerhus ved Østersøbadet

Foruden den familievenlige indretning og de skønne wellness faciliteter, så er en af de ting, der adskiller sommerhusene, vi udlejer hos VillaVilla, fra andre sommerhuse til udlejning, at der i vores sommerhuse er et aktivitetsrum. Aktivitetsrummet er et værelse, hvor I finder en masse sjove spil og aktiviteter, som I kan samles om hele familien. I sommerhuset ved Østersøbadet finder I et bordtennisbord, som I både kan dyste mod hinanden ved to-og-to eller I kan tage en tur rundt om bordet, så hele familien kan være med. I kan også prøve at spille dart eller udfordre hinanden i billard. Har I mod på det, kunne I lave en ægte spilleturnering, hvor I i løbet af jeres ophold konkurrerer mod hinanden i alle spillene – enten på hold eller individuelt – og på den måde finder familiens ultimative spillehaj.

I sommerhusets aktivitetsrum finder I desuden en PlayStation 2. Den kan I bruge, hvis I har lyst til en anden slags spil end de gode gammeldags, der ellers findes i aktivitetsrummet. Det er vigtigt, at I husker selv at medbringe spil til sommerhusets PlayStation. Der er nemlig ikke spil at finde i sommerhuset. Har I ikke selv spil derhjemme, kender I eventuelt nogen, der har spil, der kan bruges. 

Der er masser af ting og aktiviteter at give sig til i et sommerhus, om så det er på varme solskinsdage eller regnfulde efterårsdage.

I løbet af sommerhalvåret kan I gøre brug af det dejlige haveområde, der omgiver sommerhuset. Her finder I en grill, som I kan tilberede lækker aftensmad på og på sommerhusets terrasse kan I slænge jer i behagelige havemøbler med en god bog eller et brætspil. Børnene kan drøne rundt på græsplænen, lege i sandkassen eller gynge på gyngestativet. Som noget særligt findes der også på sommerhusets grund en petanque bane. Petanque er en rolig, men sjov og hyggelig aktivitet, som hele familien kan være med til. 

I vinterhalvåret kan I nyde tiden sammen i stuen, pakke jer ind i tæpper og lytte til ilden knitre løs i sommerhusets brændeovn. Tilbring tid i køkkenet sammen med at bage alverdens lækkerier, gå en tur ned på stranden, der kun ligger 450 meter fra sommerhuset, og bliv blæst godt igennem, inden I vender snuden hjemad igen. Mangler I inspiration til yderligere aktiviteter, kan I altid kigge vores forslag igennem til ting, I kan lave, mens I er på ferie i et sommerhus.

Seværdigheder nær Østersøbadet

På Lolland, Falster og Møn er der et hav af ting at give sig til. I kommer ikke til at kede jer, når I tager på ferie her. I er både sikret sjove oplevelser ude i det fri, såvel som rigtige attraktioner som I kan bruge en hel dag på.

I kan for eksempel forkæle børnene i familien med en tur i badelandet Lalandia, hvor der også forefindes bowlingcenter, Little Vegas, børneshows, minigolf og skøjtehal. Har I mod på en køretur på godt en time, kan I også tage en dagstur til attraktionsparken BonBon-Land. Her er særligt sjovt for de mindste i familien. Derudover har Lolland masser af spændende attraktioner – besøg blandt andet Knuthenborg Safaripark, Paradishaven og Middelaldercentret.

Har I mere lyst til aktiviteter og seværdigheder, der tager jer ud i det fri, er der også gode muligheder for det. Det kan særligt anbefales at tage en guidet tur med Postbåden fra Nakskov, der hvis vejret tillader det, sejler ad det gamle løb til Slotø, Vejlø, Enehøje, Langø og til Albuen og samme rute tilbage.

Lyder en sejltur lidt for roligt og skal der i stedet fart over feltet, så har Lolland ydermere mange gode surf-spots. Der er mulighed for både at wind- og kite-surfing og der er gode områder for såvel øvede og begyndere. I har også mulighed for at tage den lidt mere med ro og opleve den flotte lollandske natur fra kajak. 

Samtidigt ligger Østersøbadet tæt på de gode indkøbsmuligheder i Rødby. Rødby ligger små 10 km nord for Østersøbadet og er en hyggelig købstad med mange gamle pakhuse og købmandsgårde. Går I en lille tur rundt i byen fornemmer I med det samme den særlige og hyggelige atmosfære i byen særligt hvis I lægger turen forbi Rødby Kirke, der stammer helt tilbage fra middelalderen. I 2017 åbnede der et minimuseum med byens historie fra havneby til nutidens købstad.

Sommerhusudlejning på Lolland, Falster og Møn

Siden 2003 har vi hos VillaVilla specialiseret os i udlejning af store, familievenlige sommerhuse. Vi tilbyder sommerhusudlejning i hele Danmark, i Sverige og i Tyskland. Udover Østersøbadet har I på Lolland, Falster og Møn mulighed for at leje sommerhuse i de dejlige sommerhusområder såsom Marielyst, Råbylille Strand og Kramnitze. Vi har næsten to årtiers erfaring med vejledning og rådgivning indenfor valg af sommerhus og sommerhusområde, så hvis I er i tvivl om, hvad der er et godt match til jeres familie, er I altid velkommen til at give os et ring eller kontakte os på mail eller via chatten. Vi sidder klar til at hjælpe jer!

En del af servicekonceptet hos VillaVilla er, at I bliver modtaget af en servicekonsulent ved ankomst til sommerhuset. Servicekonsulentens job er at overdrage nøglen til sommerhuset til jer, vise jer rundt og demonstrerer diverse faciliteter i sommerhuset. Har I spørgsmål til sommerhuset, kan I stille dem til servicekonsulenten ved ankomst og hvis der skulle opstå et problem med sommerhuset undervejs i jeres ophold, kan I også kontakte vedkommende. Servicekonsulenten er desuden lokalkendt, så har I et spørgsmål eller to ved ankomst til Østersøbadet og omegn, kan I også stille dem til servicekonsulenten og så skal vedkommende rådgive jer efter bedste evne.