Luksus sommerhuse med pool på Samsø

Klar, parat til feriestart på Danmarks vedvarende energi ø, Samsø. Med vores unikke sommerhuse på Samsø får I alt, hvad I kunne drømme om.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 1 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Opdateret d. 9. juli 2024 af Tobias Karlsen

Sommerhusudlejning på Samsø

Hos VillaVilla har vi specialiseret os i sommerhusudlejning i Danmark, Sverige og Tyskland – og her er smukke Samsø absolut ingen undtagelse.

Du finder med garanti et sommerhus med pool beliggende i det varierede landskab, som vil gøre din families og dit ophold til noget ganske særligt.

Vi tilbyder også udlejning af poolhuse andre steder i Østjylland, f.eks. i Saksild, Ebeltoft, Grenå Strand, Hvidbjerg, Juelsminde og Fjellerup.

Vil du se alle vores sommerhuse i Østjylland? Klik på knappen herunder:

Luksus sommerhuse i Østjylland

Sommerhuse på Samsø

Samsø
Langør på Samsø - Samsø er et besøg værd på alle årstider

Udlejning af store poolhuse på Samsø

Næsten alle danskere kender til øen med de naturskønne omgivelser i Kattegat, der huser Danmarks hyggeligste festival, nemlig Samsø Festival. Samsø er med sine mange kvaliteter et sikkert hit, hvis I trænger til pause fra den travle hverdag og ønsker tid til at komme helt ned i gear. Samsøs natur er noget for sig selv. Med næsten 100 kilometers kyst byder øen på både dejlige badestrande, smuk natur og stejle skrænter, mens resten af øen er fyldt med frugtbar landbrugsjord, kartoffelmarker i lange baner og smukt hedelandskab.

Den skønne natur er en god undskyldning for at udforske øen og gå en lang tur langs stranden, men hvis I hellere vil have guide på, så er der også rig mulighed for det. Samsø Museum arrangerer nemlig landsbyvandringer, hvor I kan få nogle kilometer i benene og fortalt spændende historier om en af øens mange byer. Året rundt er gastronomien i fokus på Samsø. Lækre, lokale råvarer – øen er kendt for sine kartofler – er udgangspunktet for mange af øens restauranter, hvor I både kan få nyfortolkede udgaver af sæsonens grønt eller nyde en gammel klassiker.

samsø

Attraktioner og seværdigheder nær Samsø

Selvom Samsø er lille af størrelse, er hele øen rig på oplevelser. På Samsø ligger verdens største labyrint. Med et stisystem på 5 ½ kilometer og en størrelse, der svarer til 12 fodboldbaner, er timevis af sjov sikret, når målet skal findes ved hjælp af paratviden og gode instinkter.

I kan også besøge Falkecenter Samsø og komme tæt på ugler, falke og ørne, når de svæver rundt højt over jeres hoveder eller holder pause på en arm. I kan også rejse tilbage i historien på HistorieUniverset og blive klogere på Danmarks historie gennem sanseoplevelser, eksperimenter og innovativ formidling.

Fra 2020 er det muligt at sejle mellem Aarhus Havn og Sælvig på Samsø på under en time. Hvis den kulturelle storby trækker I jer, så skal I helt sikkert tage et smut forbi Den Gamle By, ARoS Kunstmuseum eller Tivoli Friheden.

Lej et sommerhus på Samsø

Med et sommerhus med pool på Samsø finder du udover den smukke natur, masser af oplevelser for både de ældste og yngste i familien. Samsø er med sin lange kyststrækning en ideel feriedestination for børnefamilier.

Gå på opdagelse i vores udvalg af luksus sommerhuse.


Artiklen er skrevet af 

Tobias fra VillaVilla

Tobias

Tobias har stor interesse for sport, herunder blandt andet fodbold og håndbold
[email protected]
Tlf. 87 25 71 65
Se mere