Jo flere, jo billigere

Ferien i sommerhus bliver billigere pr. person, jo flere du inviterer med – modsat de fleste andre ferietyper. I et VillaVilla-hus er der både plads til alle og plads i budgettet – det er twice as nice.

Når du lejer et stort luksus sommerhus, kan du bare invitere. Huset bliver ikke dyrere af, at du inviterer flere med. Der kommer ikke ekstra flybilletter, hotelværelser, kuvertpriser eller lignende oveni prisen. Faktisk bliver prisen pr. person lavere, jo flere man tager sammen i sommerhus.

Invitér alle du holder af – inden for budgettet

Et stort sommerhus er oplagt, når man holder af at samles en stor flok. Fx flere generationer til rund fødselsdag eller flere familier på en fælles ferie med masser af legekammerater. Med et stort sommerhus kan man invitere alle dem man holder af – også bonus, pap, venner og teenagernes kærester – til en fornuftig pris pr snude. Et VillaVilla-hus kan også rumme andre store grupper, som måske en reunion for gymnasieklassen fra 90’erne eller håndboldholdet fra din barndomsby til en pris, hvor alle kan være med.

Priseksempler*

Pris pr. person i én uge (priserne er inkl. rengøring og forbrugsestimat) 
 
Højsæson
v. 25 personer ca. kr. 1.800,- /person 
v. 15 personer ca. kr. 2.100,- /person 
 
Lavsæson
v. 25 personer ca. kr. 950,- /person 
v. 15 personer ca. kr. 1.200,- /person 
 
*De angivne priser er eksempler i den pågældende sæson, hvor forbrugsprisen er baseret på gennemsnitligt niveau for sæsonen. Den endelige pris for opholdet vil variere alt efter forbrug og gældende priser.
Børnene hygger sig i et VillaVilla-hus
Plads til at indtage et fælles måltid i et VillaVilla-hus

Plads og privatliv til alle

I et VillaVilla-hus er der god plads. Rigtig god plads. I de største huse er der tolv soveværelser og fem badeværelser, så selvom man er mange afsted sammen, er der plads til privatliv og stille stunder for alle. Se sommerhuse med plads til 20-30 personer.

Mindre pris – mere hygge

Selvom der er skruet ned for prisen i et stort sommerhus, så er der til gengæld skruet op for hyggen. I et VillaVilla-sommerhus har man – udover masser af soveværelser – rigtig god plads til at lave fælles aktiviteter alle sammen eller i mindre grupper.  Alt fra bordfodbold og brætspil over krea-tid, Lego-tid og PlayStation-dyst til sjove familielege eller en god film sammen i sofaen. 

Samtidig har VillaVilla-sommerhuse pool eller spa og er placeret i naturskønne områder, der indbyder til tid i naturen. Med andre ord sidder man ikke delt op på hver sit hotelværelse, men kan være sammen om hygge og aktiviteter – uanset hvad vejret byder på. Se sommerhuse med pool, multibane og legeplads.

 

Gourmetmad fra eget kæmpekøkken

En af de fælles aktiviteter kan fx være madlavning. VillaVilla-huse er udstyret med store køkkener, hvor der er plads til små og store kokke sammen. At lave maden i fællesskab giver ikke blot plads til samvær, snak og hyggestunder. Det giver også plads i budgettet – i forhold til eksempelvis hotelmad eller restaurantbesøg. Ingen bekymringer, hvis teenagerne spiser en ekstra portion eller de voksne får lyst til et ekstra glas vin eller en kop kaffe. Se sommerhuse med XL-køkken.

 

Drop hundepensionen

En af dem du kan tage med, uden det koster ekstra, er familiens bedste ven: hunden. Tværtimod sparer du en billet til hundepensionen, for husdyr er velkomne i langt de fleste af vores huse. Der er god plads til hundekurv og madskål, og da husene ligger midt i naturen, er der masser af gode lufte-ture lige uden for døren. Se sommerhuse, hvor husdyr er tilladt.

Ferie i et VillaVilla-hus er den optimale løsning, når man holder af at være mange sammen.

24 personer
9 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

15.503,00 kr.

Inkl. rengøring
14 personer
5 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.000,00 kr.

Inkl. rengøring
(20)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.312,00 kr.

Inkl. rengøring

Artiklen er skrevet af

Kathrine

Vestjyde med interesse for bæredygtighed og brætspil.
[email protected]
Direkte tlf. 32 25 22 62
Se mere