Weekendophold

I november, december og januar (jul og nytår undtaget) kan alle vores sommerhuse med kort afstand til strand lejes til et weekendophold (min. to overnatninger).

Og I kan bestille en forlænget weekend, på weekendbasis eller en miniferie i lige så god tid, som I har lyst til.

Desuden kan mange af vores skønne sommerhuse lejes på weekendbasis i februar og helt frem til udgangen af marts (påske undtaget).

I de øvrige uger kan enkelte sommerhuse være åbnet for weekendudlejning. Dette ses bedst ved at lave en søgning på den specifikke weekend herunder.

Sommerhusudlejning
24 personer
9 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

15.503,00 kr.

Inkl. rengøring
14 personer
5 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.000,00 kr.

Inkl. rengøring
(20)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.312,00 kr.

Inkl. rengøring

Stort udvalg af sommerhuse med pool til et weekendophold

Et weekendophold i et sommerhus med pool, spabad, sauna og masser af aktiviteter kan være et godt afbræk i en travl hverdag.

Hele familien har tid til at være sammen, og vi kan anbefale en bordtennis- eller en bordfodboldturnering i husets aktivitetsrum.

Det plejer at være et hit – særligt blandt familiens børn – at have “eget badeland”.

Desuden sørger de mange aktiviteter og spændende seværdigheder, I finder i nærheden af flere sommerhuse, for et par dage fulde af leg og grin.

Tag på miniferie i januar eller februar

Efter en hektisk december måned med mange aktiviteter for store og små kan vi alle trænge til en god ferie med ro, fred og ren afslapning.

Med en miniferie i et luksus sommerhus i januar er der noget at se frem til for hele familien. I et sommerhus med pool kan I komme til hægterne efter en travl julemåned.

Klik på den weekend, der passer jer til en sjov og hyggelig miniferie i sommerhus, og sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Så har I også noget at se frem til, når året går på hæld og de grå og triste januar- og februar-dage banker på.

Weekendophold i Danmark

Vi har over 400 luksus sommerhuse i Danmark, herunder Sønderjylland, Fyn, Nordsjælland, Nordjylland og mange andre attraktive sommerhusområder.

Der er altså masser af muligheder for at finde det helt rigtige sommerhus i skønne omgivelser, når I skal trække stikket og tage på en hyggelige weekendtur.

Selvom de voksne har brug for at lade batterierne op i spabadet på miniferien, er det ikke sikkert, at børnene kan sidde stille i en hel weekend.

Heldigvis er vores sommerhuse udstyret med både pool og spil.

Vil de voksne kigge på imens legen udfolder sig, så er baren en oplagt mulighed at slappe af med en drink eller en god bog, og nyde at børnene hygger sig.

Vi tilbyder også udlejning af sommerhuse i Tyskland og Sverige.

Weekendophold i Tyskland

I Ostsee Resort Olpenitz ved Kappeln ligger flere helt nye sommerhuse. Området ligger ca. en times kørsel fra den dansk-tyske grænse.

Du kan se vores udvalg af ferieboliger herunder. Husene kan lejes på weekendbasis i perioden fra november til og med marts måned.

Har du spørgsmål til attraktioner, faciliteter eller noget helt tredje, når du skal leje et sommerhus, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8725 7165.

Weekendophold tilbud

Der er plads til op til 30 overnattende gæster i et sommerhus.

Det er derfor oplagt at leje et sommerhus for en weekend, en miniferie eller en forlænget weekend, når 70-års-dagen skal fejres i de perfekte rammer.

Mange lejer et sommerhus for en weekend, når de gerne vil samle familien, og huset derhjemme måske er blevet lige småt nok til, at alle kan overnatte.

Vi er gerne behjælpelige med at finde det helt rigtige sommerhus til jeres weekendophold, og sender jer gerne et tilbud.

Sommerhusudlejning

Spørg os om forbrug!

VillaVilla-sommerhusene er moderne sommerhuse med yderst effektive varmepumper som leverer omkring 4 X så meget varmeenergi, som den bruger i el. Derfor får du her meget mere varme for pengene end i et tilsvarende sommerhus med fx el-radiatorer. 

Vi sidder altid klar på telefon og mail til at give dig et estimat på forbrugsudgiften på det ophold, du har i tankerne.

Tlf.: +45 8725 7165 | E-mail [email protected]

Prismatch ✅

Når du booker et sommerhus gennem VillaVilla, garanterer vi dig den bedste pris på den valgte periode. 

Hvis et sommerhus i samme periode udlejes til en lavere pris af et andet bureau, refunderer vi dig selvfølgelig prisforskellen. 

Bemærk at sammenligningsgrundlaget altid er vores listepris og en anden udbyderes listepris på det samme hus og periode. 

Nyd ferien i sommerhus med pool - sommerhusudlejning i Nordjylland

Nordjylland

I Nordjylland kan vi tilbyde sommerhuse i det populære ferieområde Nr. Lyngby tæt på Løkken, i Vorupør, Blokhus, Grønhøj og i Ålbæk bare 20 minutters kørsel fra Skagen.
Se mere
Luksussommerhus i Vestjylland - sommerhusudlejning ved vestkysten

Vestjylland

I Vestjylland tilbyder vi store sommerhuse med pool i mange forskellige attraktive ferieområder langs vestkysten og ved Limfjorden.
Se mere
Oplev Djursland skønne natur på ferie i luksus poolsommerhus - sommerhusudlejning på Djursland

Østjylland

I Østjylland har vi huse i det naturskønne område ved Ebeltoft samt ved Saksild syd for Århus. 
Se mere
muk Strand ved Mommark på Als

Sønderjylland

I Sydjylland har du mulighed for at leje et familievenligt sommerhus med pool på en af de skønne øer Als, Fanø eller Rømø. 
Se mere
Sommerhusudlejning på Fyn og øer

Fyn og øer

På Fyn kan I leje et sommerhus ved Fåborg, Tårup Strand, Skåstrup Strand, eller I kan tage en tur til Langeland, hvor vi tilbyder huse ved Bagenkop og Tranekær.
Se mere
Store sommerhuse med pool i Nordsjælland - sommerhusudlejning i det nordlige Sjælland

Nordsjælland

På Sjælland kan I besøge Tisvildeleje, Gilleleje, Asserbo/Liseleje, Hornbæk eller Odsherred i det naturskønne Kongernes Nordsjælland.
Se mere
Sommerhushygge på Lolland, Falster og Møn - sommerhusudlejning

Lolland, Falster og Møn

På Lolland ,Falster og Møn er der sommerhuse i det populære Marielyst på Falster, Råbylille Strand på Møn samt flere dejlige steder på Lolland.
Se mere
Naturen på Öland i Sverige

Sverige

Sverige er et skønt ferieland - både for aktiv ferie og for dem, der søger spænding! Her findes enestående natur og en herlig atmosfære i det skandinaviske land.
Se mere
Tyskland er en hyggelig feriedestination - lej et sommerhus her

Tyskland

Tyskland har så meget at byde på! Her finder I dejlige naturområder, flotte skove, pæne sandstrande og mange forskellige seværdigheder og attraktioner.
Se mere

Artiklen er skrevet af

Norma

Idémager fra Tyskland
[email protected]
Tlf. 87 25 71 65
Se mere