• Områder

Sommerhusområder i Danmark, Sverige og Nordtyskland

Her får du et overblik over de sommerhusområder, hvor du kan leje et stort sommerhus med pool.

Du kan finde sommerhuse med plads til hele familien i både Danmark, Sverige og Nordtyskland. Vores store sommerhuse med pool kan huse op til 30 personer.

Vores familievenlige sommerhuse med pool ligger i nogle af de mest naturskønne områder i Danmark, Sverige og Tyskland.

Tag for eksempel på ferie på Öland i Sverige med kilometerlange sandstrande. Eller på ferie i Nordtyskland ved Østersøen, hvor du møder flotte kyster, skove og slotte. Du kan også nyde ferien i Danmark enten ved Vesterhavet eller nær København.

I alle huse finder du masser af underholdning for både store og små. For eksempel pool, spa, sauna, billard, spillekonsoller, bordfodbold, bordtennis og meget, meget mere.

Find det sommerhusområde, du vil besøge nedenfor.

Nyd ferien i sommerhus med pool - sommerhusudlejning i Nordjylland

Nordjylland

I Nordjylland kan vi tilbyde sommerhuse i det populære ferieområde Nr. Lyngby tæt på Løkken, i Vorupør, Blokhus, Grønhøj og i Ålbæk bare 20 minutters kørsel fra Skagen.
Se mere
Luksussommerhus i Vestjylland - sommerhusudlejning ved vestkysten

Vestjylland

I Vestjylland tilbyder vi store sommerhuse med pool i mange forskellige attraktive ferieområder langs vestkysten og ved Limfjorden.
Se mere
Oplev Djursland skønne natur på ferie i luksus poolsommerhus - sommerhusudlejning på Djursland

Østjylland

I Østjylland har vi huse i det naturskønne område ved Ebeltoft samt ved Saksild syd for Århus. 
Se mere
muk Strand ved Mommark på Als

Sønderjylland

I Sydjylland har du mulighed for at leje et familievenligt sommerhus med pool på en af de skønne øer Als, Fanø eller Rømø. 
Se mere
Sommerhusudlejning på Fyn og øer

Fyn og øer

På Fyn kan I leje et sommerhus ved Fåborg, Tårup Strand, Skåstrup Strand, eller I kan tage en tur til Langeland, hvor vi tilbyder huse ved Bagenkop og Tranekær.
Se mere
Store sommerhuse med pool i Nordsjælland - sommerhusudlejning i det nordlige Sjælland

Nordsjælland

På Sjælland kan I besøge Tisvildeleje, Gilleleje, Asserbo/Liseleje, Hornbæk eller Odsherred i det naturskønne Kongernes Nordsjælland.
Se mere
Sommerhushygge på Lolland, Falster og Møn - sommerhusudlejning

Lolland, Falster og Møn

På Lolland ,Falster og Møn er der sommerhuse i det populære Marielyst på Falster, Råbylille Strand på Møn samt flere dejlige steder på Lolland.
Se mere
Hammershus på Bornholm - sommerhusudlejning på Bornholm

Bornholm

Bornholm er en attraktion i sig selv, men byder også på masser af kultur og oplevelser for både børn og voksne. Der er utallige muligheder for spændende udflugter til øen...
Se mere
Tyskland er en hyggelig feriedestination - lej et sommerhus her

Tyskland

Tyskland har så meget at byde på! Her finder I dejlige naturområder, flotte skove, pæne sandstrande og mange forskellige seværdigheder og attraktioner.
Se mere
Naturen på Öland i Sverige

Sverige

Sverige er et skønt ferieland - både for aktiv ferie og for dem, der søger spænding! Her findes enestående natur og en herlig atmosfære i det skandinaviske land.
Se mere
Sønderborg havn

Flensborg Fjord

Nyd en tur i det fri på cykel eller på en af de mange vandrestier, besøg gamle møller, slotte, museer og kirker eller tag en dagstur til en af de mange forlystelser, der findes i området og som er velegnede til hele familien.
Se mere
Sletterhage Leuchtturm

Djursland

På Djursland finder du sommerhus i alle de populære områder som Ebeltoft, Fjellerup Grenå Strand og Ahl Strand. Her er I tæt på Nationalpark Mols Bjerge og de mange familieattraktioner i området.
Se mere
Jammerbugt Strand

Jammerbugten

På den nordjyske vestkyst ligger Jammerbugten. Her sender Skagerrak brusende bølger ind mod de brede, hvide sandstrande i et væk og i luften fanger de mange vandpartikler solens stråler.
Se mere
Ringkøbing Fjord

Ringkøbing Fjord

Området omkring Ringkøbing Fjord er det perfekte sted for aktive feriegæster. Giv den gas med vandsport og vandpjask eller brug et par dage på den 100 km. lange cykeltur rundt om fjorden.
Se mere
Sejrø Bugt

Sejerø Bugt

Sejerø Bugt er den oplagte sommerhusdestination for familier, der ønsker en ferie med naturoplevelser, ro og afslapning ved stranden. Området ligger i en bue ud til Kattegat mellem Sjællandsodde og Røsnæs og har en af Sjællands længste og bedste strande.
Se mere
Sommerhuse i Thy

Thy

Om I ønsker en aktiv ferie med sport, vandreture og masser af nye oplevelser ude i det fri eller bare har brug for en ordentlig omgang afslapning i naturlige omgivelser, så er Thy stedet for jer.
Se mere

Sommerhuset er den ideelle ramme til en familieferie fuld af oplevelser

Sommerhuset er perfekt til familieferien, hvor der er plads og tid til aktiviteter, udflugter og afslapning for alle aldre. Børnene kan få lov at lege og udfolde sig udendørs i naturskønne områder i løbet af dagen, og om aftenen eller ved ubekvemmelige vejrforhold kan aktivitetsrummene i vores store sommerhuse skabe hygge og sjov. Det giver rammer for hele familien, hvor alle vil få en ferie, som ikke bliver glemt.

 

Det perfekte udgangspunkt til en aktiv ferie

Er din familie vild med at være aktiv? Så er sommerhusferien igen et ideelt udgangspunkt. På VillaVilla har vi et stort udvalg af store sommerhuse med aktivitetsrum, som giver plads til fysisk udfoldelse gennem billard, bordtennis, bordfodbold og dart, samt airhockey. 

Udover det skønne aktivitetsrum, har sommerhusene også swimmingpool, hvor der er rig mulighed for at få dyrket motion med svømmeture. Ligeledes har mange af sommerhusene grønne arealer med muligheder for spil og leg. Nogle af sommerhusene har en trampolin, gynger, et klatretårn, sandkasse og endda fodboldmål. Med vores store sommerhuse har børnene fri mulighed for at hygge sig og lege, mens at forældrene kan slappe af og nyde ferien. 

 

Udflugter for hele familien

Sommerhusene er lækre og fuld af skønne faciliteter med mange muligheder for aktiviteter, men indimellem vil man også gerne ud og være aktiv. Vores sommerhuse på VillaVilla er placeret i naturskønne områder tæt på skov og strand, der giver mulighed for idylliske gåture og gode oplevelser ved stranden. 

villavilla luksus sommerhus

Stort udvalg af aktiviteter og attraktioner

På sommerhusferien er der ligeledes rig mulighed for at gå på opdagelse i det sommerhusområde, hvor man befinder sig. Lige meget hvilket et sommerhusområde du vælger, vil der altid være attraktioner og aktiviteter at opleve. 

Besøger i f.eks. et område i nærheden af Vestjylland vil der være mulighed for at besøge det populære Legoland og den flotte vestkyst. 

Tager man i stedet til Lolland, Falster og Møn, er der mulighed for at besøge Møns Klint, som er en attraktion de fleste burde opleve. Hertil er der også mulighed for at tage i en BonBon-Land, som er et hit for både store og små, og det er inden for en relativ kort afstand.

 

14 populære sommerhusområder i Danmark

Danskerne elsker sommerhusferien med familien. Det er en simpel, men super afstressende og tilfredsstillende type ferie, hvor alle aldre i familien kan være med og adskillige aktiviteter kan finde sted. Flere og flere danskere vælger derfor også at holde ferien i Danmark og derfor skal de bruge et godt sommerhus med plads. 

Mangler du inspiration til jeres næste sommerhusferie? Så har vi samlet en liste over de 14 mest populære sommerhusområder i Danmark som vi selvfølgelig varmt kan anbefale.

Vesterhavet i Vestjylland

De fleste kender Vesterhavet, hvad end om man er dansker, svensker, nordmand eller tysker. Det er et populært sommerhusområde og det er der en god grund til. Når man besøger Vesterhavet vil man opleve flere små hyggelige feriebyer, som er fuld af ægte feriestemning, hvor man nemt glemmer hverdagen. 

Ved Vesterhavet finder du f.eks. populære områder som f.eks. Søndervig og Blåvand. Særligt Blåvand er et populært sommerhusområde, hvor der er en børnevenlig strand, små og fine butikker med f.eks. kunsthåndværker. Udover shopping og badeture ved stranden er der også mange skønne caféer og restauranter, hvor i finder noget for enhver smag. 

Naturen ved Vesterhavet er bestemt også nævneværdig. Her har i mulighed for at gå nogle skønne tur langs kysten i unikke og naturskønne områder.

Se mere om Sommerhus Vestjylland.

24 personer
10 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

15.512,00 kr.

Inkl. rengøring
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.906,00 kr.

Inkl. rengøring
Sommerhuse ved Vesterhavet

Tisvildeleje i Nordsjælland

Besøg Tisvildeleje i Nordsjælland, som er nok et af de bedste sommerhusområder i Danmark. Her får du en fantastisk børnevenlig strand med hvidt sand, der strækker sig flere kilometer. Bylivet omkring Tisvildeleje er skønt, her får du ægte feriestemning med fantastiske smagsoplevelser på de mange restauranter, samt hyggelige shoppeture i de forskellige forretninger, gallerier og loppemarkeder.

I kan bl.a. besøge Arresø, som er Danmarks største sø med et areal på hele 39,87 km² og en længde på 6 km. Vil du se vores sommerhuse i nærheden? Se mere her: Sommerhus Tisvildeleje.

(9)
16 personer
6 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

13.743,00 kr.

Inkl. rengøring
(14)
16 personer
6 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.231,00 kr.

Inkl. rengøring

Djursland i Østjylland

Tag en tur til Djursland i Østjylland, hvor i har mulighed for at opleve noget for hele familien. Her får du naturskønne områder i Nationalpark Mols Bjerge og fantastiske badestrande ved f.eks. Grenå strand, hvor man kan gå skønne ture, samt bade i timevis. 

Udover de naturskønne områder kan i også tage en tur i Djurs Sommerland, som uden tvivl vil være en succes hos de små i familien. Hvis i ikke er så meget til forlystelsesparker, så er der også mulighed for at besøge Rander Regnskov eller Kattegatcentret, som er indenfor kort afstand. 

Djursland er fuld af muligheder for dejlige ferieminder. Her kan du læse mere om: Sommerhus Djursland.

(12)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.625,00 kr.

Inkl. rengøring
(17)
16 personer
6 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.038,00 kr.

Inkl. rengøring
Oplev Djurslands skønne natur på ferie i luksuspoolhus - sommerhusudlejning på Djursland

Lohals på Langeland

Den lille og hyggelige havneby er bestemt et besøg hver for enhver familie. Lohals er placeret på den nordlige spids af den dejlige ø; Langeland. Byen har sin helt egen charme med et skønt havnemiljø, hvor man kan nyde den dejlige udsigt over det sydfynske øhav. Vælger i at besøge Lohals om sommeren er der gratis koncerter på havnen hver fredag og lørdag. 

Tag et kig på vores Sommerhus Lohals.

(15)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.640,00 kr.

Inkl. rengøring
(23)
20 personer
8 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.740,00 kr.

Inkl. rengøring
Stranden ved Lohals

Fanø i Sønderjylland

Har i ikke besøgt Fanø før, så er det nu i bør gøre det. Fanø er en naturskøn lille ø, som ligger ud fra den Sønderjyske vestkyst. Den lille ø er med til at skabe nogle helt unikke rammer, hvor der er tid og plads til afslapning, hygge og sjov for hele familien. En af de ting som gør Rømø unik som en feriedestinatio,n er at i ankommer til øen med færge, hvilket giver en lille ekstra oplevelse til ferieminderne. Den her færge sejler ofte, så i skal ikke være bekymret for at misse den. 

Da Fanø er placeret i Nationalpark Vadehavet kan i forvente en sand naturperle. Området er en del af UNESCOs verdensarvsliste og det er med god grund. Dette område er et af Danmarks absolut smukkeste steder. 

Vil i vide mere om Fanø og vores sommerhuse? Se mere på: Sommerhus Fanø.

(11)
16 personer
6 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

7.287,00 kr.

Inkl. rengøring
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

8.424,00 kr.

Inkl. rengøring
Solnedgang på Fanø

Dueodde på Bornholm

Tag en tur til Dueodde, som er placeret på Bornholms sydspids. Her får i den fineste hvide sandstrand, hvilket også er noget af det Dueodde er mest kendt for. Det giver fantastiske bademuligheder på den børnevenlige badestrand. Her kan der også gås lange og hyggelige ture langs kysten og i kan evt. besøge Dueodde fyrtårn, som er placeret helt mod syd. 

Udover det skønne område omkring Dueodde, så er Bornholm fuld af fantastiske ferieminder, og hvis du vil vide mere om Dueodde, Bornholm og vores sommerhuse i området kan du læse mere her: Sommerhus Bornholm.

(15)
20 personer
8 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.914,00 kr.

Inkl. rengøring
(13)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

15.605,00 kr.

Inkl. rengøring
Fyrtårnet ved Dueodde

Ålbæk i Nordjylland – lige mellem Skagen og Frederikshavn

Ålbæk også kendt som “Lysets Landsby” er et skønt område mellem Skagen og Frederikshavn. Grunden til at byen er kendt som lysets landsby skyldes at den har rekorden for flest solskinstimer i Danmark. Hvis i elsker solrige dage og lyse nætter, er Ålbæk i Nordjylland helt klart et besøg værd til næste ferie. 

Byen er en lille fiskerby med egen lystbådehavn. Førhen var byen et fiskerleje og du fornemmer stadig historien i byen den dag i dag. Ved at besøge landsbyen Ålbæk får i en autentisk stemning af en gammel fiskerby. Samtidig er badestranden ved Ålbæk bugt særdeles velegnet til små børn eller usikre badere. Vandet er lavt mens at der sjældent er stærk strøm, og det er nemt selv at bestemme tempoet for, hvor “vild” badeturen skal være.

Vil du se mere om de sommerhuse vi har i nærheden? Se mere nedenfor:

(20)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.312,00 kr.

Inkl. rengøring
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.312,00 kr.

Inkl. rengøring
Ålbæk ved Skagen - sommerhuse til udlejning tæt på Skagen i Nordjylland

Asserbo og Liseleje

Et sommerhusområde, der er tæt på Tisvildeleje og som bestemt også er nævneværdigt. Nordsjælland gør det igen og er bare fuld af fantastiske sommerhusområder. Her får du lange hvide sandstrande med blåt flag, hvor der om sommeren vil være livreddere til stede ved stranden for at skabe ekstra tryghed. 

I Asserbo og Liseleje vil i kunne besøge de mange små fine og hyggelige butikker, samt restauranter og isboder, som giver de perfekte rammer til en hyggelig sommerferie for hele familien. Sommerhusområdet er ligeledes tæt på Arresø Sø, men udover Danmarks største sø kan det bestemt også anbefales at besøge den hyggelige handelsby Frederiksværk, som har en vis charme. 

Tag et kig på vores sommerhus i området: Sommerhus Asserbo og Liseleje.

(19)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.011,00 kr.

Inkl. rengøring
(24)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.119,00 kr.

Inkl. rengøring
Stranden ved Asserbo på Nordsjælland - Sommerhusudlejning på Sjælland

Hornbæk i Nordsjælland

Listen af skønne sommerhusområder fortsætter og det gør Nordsjælland også med at bringe skønne sommerhusområder. Hornbæk er det næste område på listen. Det er et område med masser af natur og strand, hvor man kan dyrke alt fra fisketure til løbeture, prøve at surfe, cykelture eller krabbefiskeri. Mulighederne er mange i dette område, især når det gælder natur og hygge. Det er en lille og fin kystby med en afskærmet havn. 

Hvis i ønsker at se mere i nærområdet er der kun 1 time til København, men ligeledes kan man også tage en tur forbi Helsingør og opleve Kronborg, samt de hyggelige gader i Helsingør. Her er der også flere gode butikker og muligheder for at spise på restaurant og café. 

Gå på opdagelse i vores udvalg af Sommerhus Hornbæk.

14 personer
5 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.000,00 kr.

Inkl. rengøring
14 personer
5 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.775,00 kr.

Inkl. rengøring
Sommerhusudlejning i Hornbæk i Nordsjælland

Søndervig ved Vesterhavet

Søndervig blev kort nævnt tidligere i forbindelse med sommerhusområderne omkring vesterhavet, men området fortjener simpelthen sin helt egen sektion. Hvorfor det er, kommer vi ind på nu. 

Søndervig er kendt som porten til vesterhavet og hvad end om du besøger byen om sommeren eller om vinteren er der masser af aktivitet. Byen har direkte adgang til stranden og i området omkring Søndervig er der masser af sommerhusområder. Søndervig by har et stort udvalg af fine butikker, brugskunst, gallerier, tøj butikker, samt souvenirs. Når i bevæger jer rundt i gaderne vil i også finde en stor mængde af restauranter og caféer, hvor i kan få stillet både sult og tørst. 

Sommerhusområdet er placeret i de smukke klitter og der er ikke langt til havet, samt den lange og brede vestkyst. Det er derfor nemt at komme ud i naturen og gå en tur, komme ud og bade, eller holde picnic i det åbne. Søndervig giver virkelig det bedste fra begge verdener.

Vil du læse mere om Søndervig eller book et sommerhus i området? Se mere på: Sommerhus Søndervig

18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.906,00 kr.

Inkl. rengøring
10 personer
4 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.907,00 kr.

Inkl. rengøring
Sommerhus i Søndervig

Ebeltoft i Østjylland

Vil i til Djursland? Så er Ebeltoft klart anbefalelsesværdigt. Det er Djurslands ældste købstad og byen har kunne kalde sig det siden år 1301. Ebeltoft by er fuld af idylliske små gader med brosten og gammeldags bindingsværkshuse. Det kan anbefales at tage en tur rundt i den hyggelige by og besøge de forskellige butikker, samt spise frokost eller aftensmad på en af de mange restauranter og caféer.

Ikke alene er Ebeltoft en hyggelig by, men en af de mange grunde til at byen er med på listen over populære sommerhusområder, er også de naturskønne områder i nærheden. Her kan i bl.a. gå en frisk tur i Nationalpark Mols Bjerge og opleve de fantastiske heder, vandrestier og skove, som er rig på dyreliv. Udover Mols Bjerge er der rig mulighed for at dyrke alt fra lystfiskeri til vandsport, eller bare en hyggelige badetur på strandene omkring Ebeltoft Vig og Ahl strand.

Her kan du se vores udvalg af Sommerhus Ebeltoft.

(12)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.625,00 kr.

Inkl. rengøring
(17)
16 personer
6 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.038,00 kr.

Inkl. rengøring
Ebeltoft

Marielyst på Lolland-Falster

Skal i helt væk fra hverdagen? Så er Marielyst et godt bud på den næste feriedestination. Tag en tur til den sydlige del af Danmark og besøg Marielyst på Falster. Marielyst emmer af gode ferieminder for hele familien, hvor i kan opleve alt fra natur til kultur og byliv. 

I området omkring Marielyst vil i finde adskillige smukke strand med fløjlsblødt sand og klart, samt roligt vand. Det er bl.a. også derfor at stranden ved Marielyst er kendt som en af Danmarks bedste strande. 

I Marielyst by kan i opleve hyggelige keramikværksteder, glaspusterier, museer og kunsthuse. Det er et sandt mekka for kunst. Hertil er der selvfølgelig også mulighed for andre attraktioner i nærheden og i kan bl.a. besøge Krokodille Zoo eller Knuthenborg Safaripark, hvis det er mere jer. 

Se mere om Marielyst her: Sommerhus Marielyst.

(13)
14 personer
5 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.527,00 kr.

Inkl. rengøring
(14)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.303,00 kr.

Inkl. rengøring
Sommerhuse tæt på vandet i Marielyst

Blåvand i Vestjylland

En livlig ferieby og et fantastisk sommerhusområde – Blåvand. Dette sommerhusområde er særdeles kendt for at være en god feriedestination og det er med god grund. Her får du og familien en hyggelig og aktiv ferieby med et særdeles familievenligt miljø. Der er masser af natur med grønne skove, hvide klitter og lange sandstrande. De naturskønne områder er også fulde af dyreliv. 

I Blåvand by er der mange fine butikker, samt mulighed for at tage på restaurant og café besøg. Særligt Ho Kro er et besøg værd og er den bedst anmeldte restaurant i området. Det er en gourmetrestaurant som vil give jer en gastronomisk oplevelse. 

Find jeres Sommerhus Blåvand.