Luksus sommerhuse ved Bratten Strand

Langs Nordjyllands milde østkyst ligger skønne Bratten Strand mellem Frederikshavn og Skagen. Her finder I et dejligt feriehusområde med børnevenlig badestrand, der er perfekt til familieferien.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 2 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Sommerhusudlejning ved Bratten Strand

I Nordjylland mellem Skagen og Frederikshavn ligger det skønne, fredelige og attraktive ferieområde Bratten Strand. For mange er Bratten Strand et åndehul, hvor natur, afslapning og rolige omgivelser går hånd i hånd. Området byder på børnevenlig strand, glade gæster, en lille kiosk, skøn natur og større byer inden for køreafstand.

Bratten Strand er det perfekte sted til jeres næste familieferie, særlig hvis I har børn iblandt jer. Den dejlige børnevenlige badestrand er lavvandet og har samtidigt det Blå Flag. Her kan I altså nyde lange gåture hele året rundt og en dukkert i bølgerne, når vejret og temperaturen tillader det.

Vil du se alle luksus sommerhuse i Nordjylland? Klik på knappen herunder:

Luksus sommerhuse i Nordjylland
Bakskuld på tørresnor
Østersøkysten

Udlejning af poolhuse ved Bratten Strand

Sommerhusene, vi udlejer ved Bratten Strand, er den perfekte base for jeres eventyr i det nordjyske. De er store, rummelige og giver mulighed for at kombinere afslapning og hygge med leg og aktiviteter. Er der dårligt vejr med blæst, regn og kulde, så har vi sikret badevejr indendørs i den store poolafdeling.

Flere af vores luksussommerhuse har spa, sauna og pool med rutsjebane og modstrømsanlæg. Når jeres fingre er begyndt at ligne rosiner, så kan I tørre jer og springe videre til næste aktivitet; et af de mange spil i aktivitetsrummet. Her finder I et bredt udvalg af sjov underholdning for hele familien.

Dyst i dart, bordfodbold eller bordtennis, og hvis I tager spil med hjemmefra, så kan I også tage en omgang på PlayStation i den hyggelige stue. Vær opmærksom på, at det ikke er alle aktivitets- og pool faciliteter, der findes i alle huse. De specifikke detaljer kan læses under hvert hus.

Når I er kørt helt trætte, så kan I gå omkuld i soveafdelingerne og lade dem, der stadig har energi at bruge af fortsætte så længe, de vil. Det er nemlig ikke et problem at få nattero i sommerhusene, da soveafdelingerne ofte ligger afskærmet fra aktivitetsområderne. Mange af sommerhusene har tilmed en hems, der er et hit blandt børnene. Her kan de lave voksenfri zone, bygge huler og sove trygt og godt.

Bratten Strand byder på naturoplevelser på stribe

Området ved Bratten Strand er helt oplagt til lange gåture med familiemedlemmer under armen. I kan gå lange ture langs stranden eller besøge en af de mange klitplantager, der ligger i området. Kan I godt lide at give den gas på to hjul, er der flere gode ruter til mountainbike i Aalbæk Klitplantage, Bunken Klitplantage og på Hulsig Hede.

Vil I hellere ud at køre hurtigt, så er der 30 km. fra Bratten Strand og til Skagen, som I kan tilbagelægge. På denne tur kommer I igennem smukt naturlandskab, blandt andet Råbjerg Mile, som er det perfekte udflugtssted, hvis I gerne vil tilbringe en dag til fods ude i fri natur. Er I mere til en rolig dag med fiskestang, findes også flere ”put & take” søer i området. Det er også muligt at fiske fra stranden.

Attraktioner i køreafstand fra Bratten Strand

Nordjylland byder på massevis af oplevelser blandt andet en hel del seværdigheder, der er ideelle at besøge undervejs på jeres ferie i det rummelige feriehus. Du kan skabe dig et overblik over alle seværdighederne i Nordjylland ved at trykke her. Tæt på Bratten Strand ligger FarmFun i Aalbæk. FarmFun er en skøn dyrepark, hvor hele familien kan tage ud og bruge dagen i selskab med massevis af dyr og hoppe rundt i parkens legeland.

Er børnene til lidt vildere oplevelser, kan I altid tage en tur i Fårup Sommerland. Her er der vilde rutsjebaneture for de ældste og rolige forlystelser for de mindste. Det nordjyske sommerland er et paradis fyldt med sjov og ballade, som med sikkerhed giver jer gode grin og minder med hjem i rygsækken.

Hvis I er på ferie i et velholdt og smagfuldt sommerhus med pool ved Bratten Strand, så er en tur til Skagen oplagt. Her kan I gå ture i gaderne med de gule huse, tage på kunstmuseum, smage lokale lækkerier og besøge Jyllands spids, Grenen, hvor Nordsøen og Kattegat mødes.

Lej sommerhus ved Bratten Strand

Nordjylland er et skønt sted at tage på afslappende sommerhustur i, og den nordlige region gemmer på mange skønne ferieperler. Bratten Strand er uden tvivl en af dem! Kunne I godt tænke jer at undersøge, hvad Nordjylland ellers har at byde på, kan I tage et kig på de sommerhuse eller dejlige feriehus, vi udlejer andre steder i det nordjyske.

Foruden Bratten Strand udlejer vi nemlig hyggelig indrettet sommerhuse i både Nr. Lyngby ved Løkken, Blokhus, Ålbæk, Vorupør, Thorup Strand og ved Grønhøj. Oplev alle afkroge af Nordjylland i skønne, familievenlige rammer ved et ophold i et af de sommerhuse, vi udlejer.

Hos VillaVilla udlejer vi mere end 380 sommerhuse i hele Danmark, det nordlige Tyskland og i Øland i Sverige. Vi er specialiseret i sommerhusudlejning siden 2003, så har du brug for en hånd til at finde det dejlige sommerhus, der passer bedst til din familie og jeres behov, så sidder vi altid klar til hjælpe. Du kan kontakte os på telefon, chat eller ved at sende os en e-mail. Så finder vi i fællesskab den bedste løsning for jer!