Sommerhus nr. 339 Tisvildeleje, Nordsjælland

Dette ferie- og aktivitetshus, er lyst og moderne, opført i de bedste kvalitetsmaterialer og med fine indretningsdetaljer. Huset er velindrettet... Læs mere

14 personer

2 Badeværelser

5 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

190 Husstørrelse

1887 Grundareal

2015 Byggeår

Lejepris/uge fra

12.897,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  Pool
  Spabad
  Projektor og lærred
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler
  Gynge og sandkasse

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  1500 m til stranden

  500 m til indkøbsmuligheder

  500 m til nærmeste restaurant

  9200 m til en golfbane

  Arkitekttegnet feriehus i det skønne Tisvildeleje til 14-16 personer

  Dette ferie- og aktivitetshus, er lyst og moderne, opført i de bedste kvalitetsmaterialer og med fine indretningsdetaljer.
  Huset er velindrettet til at 14 personer kan bo komfortabelt, endog med mulighed for at huse op til 16 personer.

  Huset indbyder til såvel fred og ro og fordybelse som til en aktiv ferie, både indendørs og udendørs.

  Huset er med projektor og lærred tillige et oplagt valg, hvis dit firma ønsker et indbydende opholdssted for deres medarbejdere eller samarbejdspartnere.

  Huset er indrettet med fem soveværelser og 2 meget anvendelige hemse med fuld ståhøjde midt på. Alle værelser og hemse er møbleret med bløde kvalitetsboxmadrasser med topmadras med tanke for at kunne tilbyde jer alle en god nats søvn.

  Huset er derudover indrettet med 2 brusebadeværelser og et stort aktivitetsrum med både billard, bordtennis, stor fladskærm med playstation, sofahjørne mm.

  Det store og velindrettede køkken har alt i hårde hvidevarer, flere i dobbelt antal, og alt i køkkenudstyr.
  I 'bryggers' forefindes 2 identiske vaske-tørre maskiner, med mulighed for 2 x vask eller 2 x tørring på en gang.

  Husets stue er indrettet med et stort hyggeligt sofaarrangement, brændeovn og en stor fladskærm, mens spisestuen er møbleret med et langbord til 14-16 personer. Fra spisestuen er der direkte udgang til stor fliseterrasse, den ene udgang med mulighed for markiseskygge, den anden udgang til en overdækket terrasse med indbyggede loftspots og strålevarme til de kølige aftener.

  Nyd en dukkert i den opvarmede 15 m2 swimmingpool med lys, modstrømsanlæg og vandrutsjebane, eller en tur i det store spabad eller den varme sauna. Aktiviteterne i pool-afdelingen kan følges fra sofastuen via et 4 m2 stort vinduesparti, hvilket giver tryghed og samvær.

  Huset er møbleret med moderne designmøbler og -lamper samt kunst på væggene. 2 store fladskærme med parabolkanaler og stor tv-pakke samt 7 stk. fladskærme på alle værelser og begge hemse med gratiskanaler bidrager sammen med musikanlæg på alle værelser og hemse samt i aktivitetsrum og stue, dvd og gratis trådløst internet til den indendørs underholdning.

  Huset opvarmes i alle rum med gulvvarme, som varmeforsynes fra et jordvarmeanlæg og en tilknyttet varmepumpe. Hertil er der en brændeovn i stuen.

  Den 200 m2 store fliseterrasse langs hele husets haveside er indrettet med behagelige havemøbler, loungegruppe og solsenge, tillige med markise, overdækning, parasoller og 2 stk. Weber kulgrill. Haven er anlagt med græs for boldspil mv, og er mod syd afgrænset af en høj vold.

  Jeres hund eller kat er naturligvis velkommen i huset.

  Den nærmeste by er Tisvildeleje (1 km), som jo er en kendt kyst- og sommerby med biograf, Tisvilde Bistro, restauranter, spisesteder, loppemarked, gallerier, udvalgte forretninger, aftenliv, lækker badestrand, naturstier, cykelruter og meget meget mere. Dertil en togstation mod Hillerød.
  Modsat Tisvildeleje ligger Vejby (2 km) med gode indkøbsmuligheder i form af 2 supermarkeder. Begge byer huser tankstation.
  Hele Nordkysten fra Liseleje, over Tisvildeleje, Rågeleje, Gilleleje og til Hornbæk indbyder med fantastiske naturoplevelser, gode strande og bademuligheder, vandreture, cykelveje, kystfiskeri og et rigt sommerliv .
  Samtidig nås København efter kun godt 45 min's kørsel, idet I undervejs passerer I lige forbi Hillerød med bl.a. det eventyrlige Frederiksborg Slot eller Fredensborg med det kongelig beboede Fredensborg Slot.
  Skønne Sverige nås via Helsingør-Helsingborg efter kun godt 45 min's kørsel + 20 min. færgeoverfart.

  Hjertelig velkommen til Nordkysten og til dette skønne fritidshus i Tisvildeleje :-))

  Ved dette hus er bestilling af rengøring obligatorisk.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Segway Sightseeing i København
  Hvorfor udforske København til fods, når man kan tage turen rundt på Segway? Segway-turene gennem København tager jer forbi en...

  Løvefamilien
  København Zoo
  København Zoo er en såkaldt geozoo, og den er derfor inddelt i kontinenter. I den nordiske zoo kan du således...

  Tycho Brahe Planetarium udefra
  Tycho Brahe Planetarium
  Har du appetit på en rejse ud i verdensrummet? Så er Tycho Brahe Planetarium det perfekte sted at starte. Sæt...

  Tivoli København
  Tivoli
  Tivoli er skam meget mere end bare en fortryllende kulisse – her kan du virkelig få sendt adrenalinen på himmelfart....

  Bilforlystelse i Sommerland Sjælland
  Sommerland Sjælland
  Nogle gange har dagen bare ikke timer nok, sådan føles det i hvert fald i Sommerland Sjælland. Det hyggelige sommerland...

  Nordsjællands Fuglepark
  Nordsjællands Fuglepark
  I Nordsjællands Fuglepark foregår alt på dyrenes præmisser. Fuglene og pattedyrene kan bevæge sig frit i parken, og mange danske...

  Heatherhill
  Heatherhill
  Heatherhill er en oplevelse hele året. Om sommeren kan du vandre gennem det kuperede lyngklædte landskab. Følg paragliderne gennem luften....

  Louisiana Museum of Modern Art
  Louisiana
  På Louisiana oplever du kunsten på en helt ny og nærværende måde. Her udviskes grænserne mellem arkitektur, natur og kunst....

  Imponerende Kronborg Slot
  Kronborg Slot
  Spøger det virkelig på Kronborg Slot? Forhåbentlig er spøgelserne i så fald venligsindede. Eller vågner den legendariske kriger Holger Danske...

  Odsherred
  Geopark Odsherred
  Geopark Odsherred introducerer dig til regionens natur og kultur. Fra bronzealderen gennem middelalderen til nutidens økologiske landbrug....

  Frederiksborg Slot
  Frederiksborg Slot
  Frederiksborg Slot huser også Det Nationalhistoriske Museum, og her kan du opleve vidt forskellige arkitektoniske stilarter. Slottets kunst og interiør...

  Fredensborg Slot
  Når kongefamilien opholder sig på Fredensborg Slot, er det desværre ikke tilgængeligt for turister. I juli måned kan du dog...

  Experimentarium
  Experimentarium
  Igennem de mange interaktive udstillinger som Experimentarium rummer, har I mulighed for at lære om alverdens fysiske og biologiske emner...

  Dyrehavsbakken
  Bakken
  10 km. nord for København finder du Bakken, som er placeret midt i Dyrehaven. På Bakken er der noget for...

  Asserbo Slotsruin i Nordsjælland
  Asserbo Slotsruin
  Først et kloster, siden et slot og til sidst en ruin. Den bedste måde at opleve historien om Asserbo Slot...

  Odsherred Zoo Rescue
  Odsherred Zoo Rescue
  Odsherred Zoo Rescue ligger ved Asnæs i Nordvessjælland. Her kan du tage børnene med i børnezoo, se de mange forskellige...

  Museum Nordsjælland
  Museum Nordsjælland
  Fra fyrtårne ​​og historiske møller, til museer og klostre - Nordsjælland har mange spændende seværdigheder at byde på....

  Udsigten over Knud Rasmussens Hus
  Knud Rasmussens Hus
  Knud Rasmussens polarekspeditioner må have været spændende. Genopdag polareventyrene med et besøg i Knud Rasmussens Hus. Her kan du se...

  Lejepris/uge fra
  12.897,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.