Område / Sydjylland / Mommark / Nr. 508

Sommerhus nr. 508 Mommark, Sydjylland

Drømmer I om ferie i et stort moderne sommerhus med både pool og spa? Så har I fundet det helt... Læs mere

20 personer

4 Badeværelser

8 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

267 Husstørrelse

1842 Grundareal

2021 Byggeår

Lejepris/uge fra

15.382,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  XL-køkken
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Legetårn til børn
  Grill og havemøbler
  Gynge og sandkasse
  Multibane
  Stik til el-bil
  Gynge

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  500 m til stranden

  4300 m til indkøbsmuligheder

  1600 m til nærmeste restaurant

  8500 m til en golfbane

  20 personers sommerhus på Sydals med pool og spa

  Drømmer I om ferie i et stort moderne sommerhus med både pool og spa? Så har I fundet det helt rigtige hus lige her.

  Sommerhuset ligger på det sydlige Als, i det hyggelige maritime ferieområde Mommark. Her kan I slentre en tur på lystbådehavnen eller bruge nogle dage på at bygge sandslotte og lege på den børnevenlige badestrand kun få minutters gåtur fra huset.

  Her er plads til 20 gæster på de 8 dobbeltværelser og den store hems. Hemsen er den perfekte børnehule med TV og sækkestole. Her kan børneflokken også søge tilflugt i løbet af dagen når de voksne bliver for kedelige.

  Poolrummet kan nemt blive omdrejningspunkt for fest og ballade i ferien. Med højtalere i loftet og rutsjebane er der lagt op til sjov og leg for både børn og voksne. Spabadet kan hurtigt fyldes med vand og varmes op – så er der dømt afslapning og forkælelse.

  Legebørnene kan fortsætte i husets store aktivitetsrum, hvor I kan samles om både bordtennis, billard, dart og bordfodbold. Vi lover, at I ikke kommer til at kede jer!

  Udendørs er der masser af plads til grillhygge på husets store fliseterrasse. Her er der 120 kvm og 20 kvm overdækning. Det perfekte sted at hygge sig med en god bog også, når sommerregnen falder fra himlen.

  Skal de mindste aktiveres, imens grillmaden tilberedes på terrassen, kan I sende dem i retning af husets legeområde. Her kan de boltre sig med både gynger, trampolin og klatretårn.

  Det store køkken midt i huset har alt, hvad I har brug for for at kokkerere lækre festmåltider til hele familien. Her er også god plads til, at I kan være fælles om madlavningen på ferien. Køkken-alrummet har god plads til alle 20 gæster, og bliver ofte samlingspunktet for feriens mange aktiviteter – brætspil, hyggelige middage og planlægning af feriens udflugter. Måske går turen i morgen til Universe Science Park? Eller til Gråsten Slot? Her i Sønderjylland er der masser af muligheder for at få mindeværdige ferieoplevelser sammen som familie.

  Når dagen går på hæld, og duggen begynder at falde udendørs, er TV-stuen klar til hygge. Her kan I både se jeres favorit TV-serier og holde familieturnering på husets Playstation4.

  Alle sommerhuse i Mommark har adgang til et stort fælles udendørs legeareal og multibane. Her kan børn og barnlige sjæle bruge feriedagene på at lege på det store piratskib, gynge, rutsje og klatre på klatrestativet. Den græsbelagte multibane kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volleyball og badminton. Ved legearealet finder I også borde- og bænke hvor de voksne og andre tilskuere kan hygge sig og slappe af.

  Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Den viste plantegning er korrekt.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Virtuel reality forlystelse i Universe
  Universe
  Universe er en underholdende og interaktiv science park, hvor hele familien kan gå på opdagelse i teknikkens og videnskabens fascinerende...

  Sønderborg slot og havn set fraoven
  Sønderborg Slot
  Fra krigskonstruktion til museum: Sønderborg Slot har haft flere forskellige roller gennem tiden. I dag rummer slottet et museum om...

  Bussen til Vadehavet
  Nationalpark Vadehavet
  Tag på opdagelse ved Vadehavet - et af verdens største tidevandsområder og en del af UNESCO’s verdensarv. To gange dagligt...

  Gråsten Slotsø
  Gråsten Slot
  Gråsten Slot har undergået mange forandringer, siden det først blev opført i midten af 1500-tallet. I dag fungerer slottet som...

  Møllen ved Dybbøl i Sønderjylland
  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle bruges ikke længere til normal mølledrift. Derimod bruges den som museum og er blevet lidt af et tilløbsstykke...

  Dybbøl Banke
  Dybbøl Banke
  Tag på tur tilbage til år 1864 med et besøg på Dybbøl Banke og oplev slaget mellem danske og preussiske...

  Lejepris/uge fra
  15.382,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.