Område / Sydjylland / Mommark / Nr. 524

Sommerhus nr. 524 Mommark, Sydjylland

Skal I flere afsted på weekend eller ferie, er her det helt oplagte sommerhus til jer! I det idylliske maritime område,... Læs mere

16 personer

3 Badeværelser

6 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

223 Husstørrelse

1534 Grundareal

2021 Byggeår

Lejepris/uge fra

13.077,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Legetårn til børn
  Grill og havemøbler
  Gynge og sandkasse
  Trampolin
  Multibane
  Stik til el-bil
  Gynge

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  500 m til stranden

  4300 m til indkøbsmuligheder

  1600 m til nærmeste restaurant

  8500 m til en golfbane

  16 personers poolhus i Mommark på Als

  Skal I flere afsted på weekend eller ferie, er her det helt oplagte sommerhus til jer!

  I det idylliske maritime område, ved Mommark Strand på Sydals, finder I dette skønne sommerhus med stor pool, spa, sauna og rigtig god plads til hele flokken.

  Huset har i alt 6 værelser fordelt på forskellige 2 afdelinger med hver sit badeværelse. Her er ét dobbeltværelse i hver afdeling og derudover 2 værelser med 2 enkeltsenge i hvert værelse. Huset har desuden en rummelig hems med plads til 4 sovende gæster. Hemsen kan også sagtens bruges i dagtimerne. Den er indrettet med sækkestole og TV, som gør den til et populært tilholdssted for yngre gæster.

  Poolen finder I ved siden af det store lyse køkkenalrum – så der er god mulighed for at overvåge aktiviteterne i poolen fra spiseområdet. Poolen er 18 m2 og her er både rutsjebane til børnene, og modstrømsanlæg til de voksne gæster. Fra den romerske trappe kan små børn nemt tilgå poolen, og være med i legen. I poolafdelingen finder I også spabadet og saunaen, som indbyder til ren afslapning.

  Er I til leg og spil kan dele af ferien fint foregå sammen i det store aktivitetsrum, hvor I kan mødes om et spil pool, bordtennis, eller dart. Gæster, som hellere vil kigge på og sludre dagens oplevelser igennem, kan hygge sig baren. Her er der fin plads til at nyde en kold drink fra barens køleskab eller tage et slag yatzy.

  I TV-stuen er der god plads til at mødes i sofaen om en film, eller et spil på husets Playstation4.

  Midt i sommerhuset finder I det store lyse køkkenalrum, hvor der er god plads til at alle husets gæster kan samles om måltider, spil og hygge. Køkkenet er velassorteret, og har alt hvad I behøver for at klargøre madpakkerne til dagens udflugt, grillaftenen på terrassen eller den tre-retters middag til den runde fødselsdag.

  Både i sol og regn er der mulighed for, at I kan hygge jer på terrassen, som er delvist overdækket. På terrassen står Weber kuglegrillen klar til familiens grillmester, og til legebørnene er haven indrettet med både legetårn, trampolin, sandkasse og gynger.

  Alle sommerhuse i Mommark har adgang til et stort fælles udendørs legeareal og multibane. Her kan børn og barnlige sjæle bruge feriedagene på at lege på det store piratskib, gynge, rutsje og klatre på klatrestativet. Den græsbelagte multibane kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volleyball og badminton. Ved legearealet finder I også borde- og bænke hvor de voksne og andre tilskuere kan hygge sig og slappe af.

  Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Den viste plantegning er korrekt.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Virtuel reality forlystelse i Universe
  Universe
  Universe er en underholdende og interaktiv science park, hvor hele familien kan gå på opdagelse i teknikkens og videnskabens fascinerende...

  Sønderborg slot og havn set fraoven
  Sønderborg Slot
  Fra krigskonstruktion til museum: Sønderborg Slot har haft flere forskellige roller gennem tiden. I dag rummer slottet et museum om...

  Bussen til Vadehavet
  Nationalpark Vadehavet
  Tag på opdagelse ved Vadehavet - et af verdens største tidevandsområder og en del af UNESCO’s verdensarv. To gange dagligt...

  Gråsten Slotsø
  Gråsten Slot
  Gråsten Slot har undergået mange forandringer, siden det først blev opført i midten af 1500-tallet. I dag fungerer slottet som...

  Møllen ved Dybbøl i Sønderjylland
  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle bruges ikke længere til normal mølledrift. Derimod bruges den som museum og er blevet lidt af et tilløbsstykke...

  Dybbøl Banke
  Dybbøl Banke
  Tag på tur tilbage til år 1864 med et besøg på Dybbøl Banke og oplev slaget mellem danske og preussiske...

  Lejepris/uge fra
  13.077,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.